fightingfalcon
Üye
site teması demek istemiştim arkadaşım....çok göz alıcı 10 dk dan fazla bakamıyorum mesala...açık renkli bir tema olabilir..

site teması demek istemiştim arkadaşım....çok göz alıcı 10 dk dan fazla bakamıyorum mesala...açık renkli bir tema olabilir..![]()
site teması demek istemiştim arkadaşım....çok göz alıcı 10 dk dan fazla bakamıyorum mesala...açık renkli bir tema olabilir..![]()
Neyi seçtinde teşekkür ettin bilmiyorum ama ben Clean Style kullanıyorum, en iyisi bence bu şu anda. Ama siyah yani standart tema gerçekten çok güzel . Avatar resminin yansıması bile ayrı bir güzellik. Siyah arkaplan beyaz arkaplana göre sayfadaki yazıların resimlerin algısında değişik etkilere sahip, böyle bir sitede de genelde siyah avantajlı.
Bunu şu anda da yapabilirsiniz.benim aklıma şu da gelmişti ama yazmamıştım, kendi tecrübelerimiz antrenman sistemlerimizi, ne bileyim kendi düzenledigimiz, referansı bize ait olan makaleler cok hoş olurdu..mesela, ben beslenme ve antrenman ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim, makale yazısıyla..başka birisi de,bambaşka bir konu ile gelir karşımıza...
Eski seçenek yokmu ?
Koyu en kötü renk seçimi bence..
Alttan istediğimizi seçecek durum olmalı..