Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171
guzel olmus elinize saglik,

benim gordugum arada bazi eski konularda mod'lar konuyu kitlemis link vermis ama verdigi link en en eski foruma ait, onlara da tabi ulasilamiyor, bunlar temizlenebilirse daha guzel olur,

bir de kullaniciya kendi yazdigi mesaji belli bir sure icinde silebilme yetkisi eklenirse daha iyi olur diye dusunuyorum

iyi calismalar

Kullanıcılara 15 dk içerisinde kendi mesajlarını silebilme yetkisi verildi. Eğer bu özellikle ilgili bir sorun olursa lütfen buradan belirtin. Emin olmamakla birlikte bazı forum alanlarında hala aktif olmayabilir bu özellik.

bence çok güzel

Oldukça verim aldım formdan.Bilgilendimve tecrübeli arkadaşlar sayesinde bilgimi artırdığımı söyleyebilirim.

Eski temada konunun tamamına girmeden başındaki tuş ile ilk mesajı açabiliyorduk..
Harika bir eklenti o..
Yenisinde neden yok ?

Eski temada konunun tamamına girmeden başındaki tuş ile ilk mesajı açabiliyorduk..
Harika bir eklenti o..
Yenisinde neden yok ?

Eklenti mevcuttu fakat ekstradan resim dosyası (+ ve - resimleri) isteyen bir eklenti olduğundan ve yeni temada da bu dosyalar olmadığından gösterilemiyordu. Gerekli resim dosyaları yüklenip eklentinin çalışması sağlandı.

Değerli yöneticiler,

Siteye dün akşam üzeri üye oldum ve bir kaç bölüme giriş yaparken hata raporu aldım dedim bir gün bekleyelim bu gün yine aynı oldu.

Aşağıdaki mesaj karşıma çıkıyor. Foruma mesajda yazdım ama yine böyle oluyor.
Çözümleme yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürlerim sunarım
Sorry, minimum 0 message and minimum 1 days membership is required to Forum Enter.

Değerli yöneticiler,

Siteye dün akşam üzeri üye oldum ve bir kaç bölüme giriş yaparken hata raporu aldım dedim bir gün bekleyelim bu gün yine aynı oldu.

Sorry, minimum 0 message and minimum 1 days membership is required to Forum Enter.

Sorunuma çözüm bulacak kimse yok mu be arkadaşlar...

Valla sıkıldım yani nereye tıklasam böyle diyor forumu doğru düzgün gezemedik yahu delirtti beni uyarı.

Değerli yöneticiler,

bazı bölümlere girmek için 3-7 gün arası beklenmesi gerekiyor üyelikten sonra..tüm bölümlerde mi veriyor bu hatayı..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ba-l-k-amama-sorunu-t16309.html

Şimdilik düzeldi ama bazı konulara tıklayınca yetkiniz falan yok diyor sanırım onlarda taşınmış yada silinmiş konulardır.

İlginiz için teşekkürler.

herkeze merhaba forumda bir süredir ziyaretçi olarak takılıyordum bu gün en sonunda üye oldum onlarca sayfa yazı okudum ve ancak bu gün aşağıdaki tema değiştirme kutusunu fark edebildim :( varsayılan temanız gerek font büyüklüğü gerek arka plan ve yazı renginin birbirine yakın olması nedeniyle yüksek çözünürlükde çok zor okunuyor forum içerik olarak ise harika

bugun farkettım forum saatı yanlıs duzeltılmesı gerekıyor su anda saat 14:15 ama forum saatı 11:15

Herhangi bir sorun yok . Kullanış olarakta çok kolay . Bazı siteler kullanışı çok estetiktir fakat kullanımı bi hayli zordur . Ondan dolayı böyle kalması güzel .

Fakat mesaj saklama kutusunu 50 msj ile sınırlandırmayıp genişletirseniz daha güzel olur .

saygılar...

Attığım bir mesaj silindi ve özel mesajla bildirildi. Fakat nedeni yazmıyor. Neden?

Ordaki yazdığım dörtlük bir şarkıdan alıntıydı ki zaten tırnak içerisindeydi. kimseyi de aşağılamıyordu. Ayrıca madem mesajım siliniyor, nedenini belirtmek zorundasınız. Yapıyorsanız bir işi tam yapın.

Seviyorum forumu :) önceleri sevmiyordum

şimdi yönetimdekileride seviyorum disiplinli çok hoş bir site taviz vermemesi süper

ama bayanlara forumun kurdu yazana kadar daha güzel bir sey yazsalar :D

Egzersiz hareketleri konusunda ki resimlerin güncellenmesiyle çok daha güzel olacaktır :)

Back
Yukarı