Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Evet forumun Dizayni ve eklentilerini(yazi icerigi degil) nasil buluyorsunuz eksik olan bisey varmi ? mesela resim ekleme gibi.

Eksik var secenegini kullanirsaniz lütfen yazin

Renkler ve kullanış olarak çok güzel
Daha önce yazılar okunuyordu bi 3 hafta filan girmemeiştim ama şimdi
Türkçe karakterler okunmuyoo sitede neden böle oldu..

Power

Türkce yazilarda su an sorun var, veritabani yeniden yükledik ondan dolayi, O sorun degil haledilecek, duyurulardada yazili, istersen kendinde Explorer ile düzeltebilirsin.

Sence eksik olan ne ? bu konuyu sizden yardim almak icin actim, yazmazsaniz birseye kullanamam oylari.

her sey düzgün sadece üyelerin daha tamamı geri dönmedi ayrıca türkçe karakter olayını expolorer dan nasıl düzeltirim despo

Benim explorer türkce olmadigindan tam söyleyemiyorum, yanliz "göster" olmasi gerek o kisma girip altinda yazi ile bisey yazmasi gerek ? orda türkce sec oluyor...

Bu sorunu hallederim yanliz..

benim karşılaştığım bir problem yok ama olursa zamanla yazarız herşey zamanla ama foruma kavuştum ya bunada şükür olsun da böyle olsun :D

arkadaşlar isteklerinizi lütfen buraya yazınki bizde bu konuyu düşnelims ayfılar :D Turkforum.dk alilesi :D

saydam dedi:
her sey düzgün sadece üyelerin daha tamamı geri dönmedi ayrıca türkçe karakter olayını expolorer dan nasıl düzeltirim despo
Vallah ben dondum :D site temelli gitti saniyordum geri duzeldigini gorunce bayagi bi sevindim :idea: simdilik ben bi eksiklik gormuyorum,gorursem kulagindan tuttugum gibi buraya getiririm ;)

saydam dedi:
Vallah ben dondum :D site temelli gitti saniyordum geri duzeldigini gorunce bayagi bi sevindim :idea: simdilik ben bi eksiklik gormuyorum,gorursem kulagindan tuttugum gibi buraya getiririm ;)

işte burdayım
sitenin yeniden açılmasına sevindim .Eksiklik olarakta yok denebilir.Ama neden bu site 3 hafta falan kapandı anlamadım çünkü farklı bişey yok gibi
:) :) :roll:

sağol üstad birde jinekomasti ameliyatının videosu vardı hacklenmeden önce yarısını izlemiştim şimdi bulamıyorum nereye kayboldu :idea:

Nassim sende hosgeldin,

Hsd, bakalim bir :)

Ben bu forumu düzeysiz buluyorum. ve bu sitenin admin i despo ya düzeyden mahrum bir forumun admini olmayı yakıştıramıyorum. Sorulara cevap verenler moderator oldukları halde kaba ve argo konuşuyorlar.

Ben hayatımda hiçbir sitenin moderatorlerinin kaba ve argo dil kullandığını görmedim.
Örn:

#@!king ripped yada benzeri konuşma tarzları bb ile ilgili erkeklerin
takıldığı çoğu forumda var ve kullanılıyor.

Ama ben kişilere direk hakaret edilen başka yer görmedim buradan başka.

Bu benim görüşüm katılmak katılmamak size kalmış.
Ama son derece rahatsız edici ve insanların kendilerine yakışmayan bir şey.

Tugba ben katiliyorum, bunu bahsettigin mod ile konustum, bir dahada olmayacaktir, kimse böyle seye izin vermiyor vermezde.

Ben böyle sorunlara normalde karismam kimin hakli kimin haksiz oldugu beni normalde ilgilendirmez, ama sanirim cogu üyelerde biraz bikmistir bu üyeden, yanliz yazima dikkat et, yinede hak vermiyorum... cünkü ben yapmazdim aynisini ama her insan ayni degildir, öyle olsaydi hayatin tadi olmazdi zaten.

selam

sitenizi tesadüfen buldum. konuları ilginç geldi. biraz argo konuşuluyor ve biraz fazla maçovari yazıyorsunuz. türkçe karakter sorunuda var. sorunlara rağmen içerik açısından site başarılı.

Yeni üye oldun! masallah 1 dakkikada ne kadar okudun öyle :D

Neyse, türkce karakter sorununu biliyorum. Onu yazdim. Konular neden ilginc gelmis bakalim ? bunu cevaplarsam cok sevinirim, üyelerin sorulari bu.

benmı yanlıs goruyorum yoksa sıteye faydalı bır hacker elımı dokundu?forum dızaynındakı farklılık cok hoş olmus yaa.tebrıkler.

Back
Yukarı