Frank McGrath

Ben bu adamı nedense chelsea li futbolcu frank lampard a benzetiyorum gözleri falan çok benziyor siz ne dersiniz .Bu arada kendisi en beğendiğim 1 kaç bodyci den biridir.Ayrıca yakışıklı body ci görmek isteyenler zoltan voros u bir izlesin.Video ve resimleri youtube de mevcut.

arkadaşlar yakışıklı falan demişsinizde. afedersiniz ama yüz ifadesi kesinlikle özürlülere benziyor ( hiperdişi & süperdişi ) deniyordu galiba. hani hepsi birbirine benzer. bicepleride peak özürlü galiba. ve aşırı itici. kür yapmadıgını söyleyerekte soğuk bir espiri yapmış sanırım.

Arnold bunu zaman zaman yapıyorsun.

Bir keresinde de yanlış hatırlamıyorsam yaşlı bir body builder için bu tarz yorumlar yapmıştın.

Kişiler yaratılıştan gelen şeyleri kendileri seçemezler.

Şu an afrikada aç bir çocuk değilsen bil ki bu sadece şanslı olduğun için.

Doğarken seni onlardan ayıran en ufak bir şey yoktu.

Afrika'da herhangi bir ailenin açlıktan kemikleri sayılan çocuğu olarak da dünyaya gelebilirdin.

Eğer bu tarz birşey görürsen böyle gözüne gözüne sokmak, yermek yerine otur ve haline şükret.

Herşeye yorum yazmaya gerek yok.

Eğer bir kusurun yoksa bil ki özel olduğun için değil, sadece şanslı olduğun için...

İyi sporlar.

Arnold bunu zaman zaman yapıyorsun.

Bir keresinde de yanlış hatırlamıyorsam yaşlı bir body builder için bu tarz yorumlar yapmıştın.

Kişiler yaratılıştan gelen şeyleri kendileri seçemezler.

Şu an afrikada aç bir çocuk değilsen bil ki bu sadece şanslı olduğun için.

Doğarken seni onlardan ayıran en ufak bir şey yoktu.

Afrika'da herhangi bir ailenin açlıktan kemikleri sayılan çocuğu olarak da dünyaya gelebilirdin.

Eğer bu tarz birşey görürsen böyle gözüne gözüne sokmak, yermek yerine otur ve haline şükret.

Herşeye yorum yazmaya gerek yok.

Eğer bir kusurun yoksa bil ki özel olduğun için değil, sadece şanslı olduğun için...

İyi sporlar.

Ben kendime şükrediyorum. Ama frank mcgart a çok yakışıklıııııı inanılmazzz gibi yorumlar yapan arkadaşları anlayamıyorum. Bu adamdan çok daha yakışıklı ve iyi vücutlu ve bu övgüleri kat kat hakedecek birçok vücutcu var. buyrun size yakışılı bir türk vücutcu

Ben kendime şükrediyorum. Ama frank mcgart a çok yakışıklıııııı inanılmazzz gibi yorumlar yapan arkadaşları anlayamıyorum. Bu adamdan çok daha yakışıklı ve iyi vücutlu ve bu övgüleri kat kat hakedecek birçok vücutcu var. buyrun size yakışılı bir türk vücutcu

Ben o mesajı "özürlü gibi bakışı var" tabirin için yazdım.

Frank'i ben de çok yakışıklı bulmam; fakat bulana saygı duyarım. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

bence bu yakışıklılık meselesini uzatmaya gerek yok zira dünyada eminim binlerce manhuntlardan dahi yakışıklı bodyciler var..

şimdi kainat güzeli olan bir kız gerçekten kainatın en güzeli mi oluyor..sadece yarışmadakiler arasındaki en güzel oluyor..
wrath'e yakışıklı dendiyse prolar arasında yada dünyaca bilinenler arasında denmiştir..örnekler göstermeye bence gerek yok..
ayrıca adamda biraz şehlalık var ama down sendromuda değil artık ..

Yani böyle bir konuya şu resimi koyarak neyi kanıtladığını sanıyorsun ki? Yakışıklı olduğunu düşünen varsa yakışıklıdır bu kadar nokta. Ondan ötesi özürlü diyip ardından bunu kanıtlamaya çalışmak için şu tarz fotoğrafları koymak yakışıksız geldi bana.

Arnold, herşeyden önce yakışıklılığın göreceli bir kavram olduğunu ve bunun kişiden kişiye değişeceğini ve bu değişime saygı göstermen gerektiğinin bilincine varman gerekiyor.

Bunu anladıktan sonra ortada tartışacak birşey kalmayacak zaten.

arnold, koyduğun down sendromlu kişilerin resimleri bence çok gereksiz olmuş.senin amacın sadece benzetme yapmak olsa bile, düşüncesizce bir davranış. insanların doğuştan gelen rahatsızlıkları sonucu aldıkları bi fiziksel görünüm bu.frank mcgrath'ı yermek için bu insanların resimleri kullanılmamalıydı.kimin başına ne geleceği belli olmuyor.allah esirgesin senin çocuğun,yeğenin vs. bu resimdekiler gibi olursa ne düşünürdün?

arkadaşlar yakışıklılık meselesini bırakalım sonra arkadaş doğru söylemiş biz bodycilere guy gözüyle bakanlar var lütfen biz sadece sporcuyuz fiziğiyle ilgileniriz çok güzel vücudu var allah bizlerede nasip etsin ne diyelim ...

göğüsler fazla uzun değil..üst arka bacakları yeterince parçalı değil..ama harika bir vucud gercekten.

Back
Yukarı