Frank McGrath

Dün bir facebook sayfasında makalesini yayımlamışlar. Okudum, ben bu adamı ne kadar sevsem de keşke bb sporuyla uğraşmasa diyorum. Bir insan yaptığı şeyin iyi taraflarına da bakar ama Frank hep; bu spor yüzüne şöyle yaşadım, şuna sahip olamadım, şunu yapamadım gibi konuşuyor. O zaman da insanın diyesi geliyor silah zoruyla mı yapıyorsun bu sporu

Dün bir facebook sayfasında makalesini yayımlamışlar. Okudum, ben bu adamı ne kadar sevsem de keşke bb sporuyla uğraşmasa diyorum. Bir insan yaptığı şeyin iyi taraflarına da bakar ama Frank hep; bu spor yüzüne şöyle yaşadım, şuna sahip olamadım, şunu yapamadım gibi konuşuyor. O zaman da insanın diyesi geliyor silah zoruyla mı yapıyorsun bu sporu

Evet, durum aynen öyle. O zaman bu elemana vg aleminin küçük emrahı diyebiliriz sanırım. :)

Boyu daha uzun olsa fitness model olabilirmiş ama kişi body builder olmayı seçmiş tercih meselesi bize saygı duymak düşer ..

Olur zaten istese ama bu yolu seçmiş adam. Zaten şu anda model gibi birşey bir nevi reklam yıldızı:) Hala idolüm bu adam benim. Duruş olarak böyle bir doluluk yok yani hiçbir body builder'da. İri demiyorum doluluk diyorum yani bu adam her daim sürekli kol idmanı yapıyormuş durumu var kollarında. O da genetik tabi şanslı genetik açıdan.

58012310151385803252099.jpg

İnstagramda takip ediyorum kendisini.Justin Bieber hayranı ne yazık ki :(

Karınla göğüsü arasında uzun bi ameliyat izi var acaba ne olmuş diye merak ediyorum hep.

Böyle bir bacak fotosu paylaşmıştı

Eklentiler

• a72ee848ad6211e29c4222000a9e071d_7.jpg
    a72ee848ad6211e29c4222000a9e071d_7.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 663
o da biliyor olympia.da derece alacak seviyeye gelemeyeceğini bence ama en azından "ekmeğini kazanıyor" ve "sevdiği işi yapıyor" hazzında olduğunu sanıyorum..

beni de motive eden vg.cilerdendir..facebookta ufak bir sürtüşmemiz bile olmuştu :D
ayrıca yaşıtız..:) hatuna gösterip "bak bu adamla aynı yaştayız ama ben nerdeyim o nerde bi rahat bırakmadınız ki adam gibi çalışalım " diye hayıflanırım arada :D

Back
Yukarı