Frank McGrath

güzel paylaşım eline sağlık..doğrusu bu başlığı görünce heyecanlandım desem yeridir..frank mcgrath en sevdiğim pro.bodycilerdendir..lakabı wrath .. kanadalı

hayatında 1kez kür yaptığından ve birdaha yapmadığından bahseder.."steroid kullanmadan onun etkileri nasıl yakalanır" sorusuna "eat like a monster" cevabını verir..animalpak.com da biara journey'si vardı ve 18 haftasını buraya anlatmıştı.. türkçeye çevirmiş ve forumda yayınlamıştım biara.. bu linkte var
Animal Pak..Frank McGrath Journey..Mutlak Motivasyon.. - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
genel kaide olarak en yakışıklı bodycilerden sayarlar wrath'i..
forearmları gerçekten sıradışıdır..ve genetik harikasıdır..

universal nutrition'un pazarlama politikasi gereği sağda solda çok fazla video ve fotosu yoktur..

edit : synthol uygulanan kasta damar olmaz..

hayatinda 1 kere kur yapip baska hic kur yapmadigina inaniyorum.ilaca hic ara vermedigi icin ister istemez 1 kez kur yapmis oluyor.

Göğüs kafesinin ortasından başlayıp karnına kadar devam eden bir ameliyat izi var.Ne operasyonu geçirdiğini bilen var mı ?

1011206_597091106992299_161766282_n.jpg

Frank Mcgrath!!! 4-5 sene önce ilk salona gittiğimde duvarda posteri vardı. Antremandan sonra izlerdim boşuna bakma öyle olamazsın tarzı şeyler söylerlerdi. Bu iş hakkında kafa yormamı, vücut geliştirmeyi sevmemi sağlayan sporcu. Bence günümüzde yaşayan tüm vgcilerden daha görsel ve estetik bir adam. Yeri başkadır.

bodybuilding'te yeri çok ayrı ya.O animal videolarının üstüne motivation videosu tanımam

Back
Yukarı