• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Freud - Halil Arabacı(16)7.ay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardesm her seyi yap ama hardline nin hic bir urununu kullanma sana tavsiyem.. Ayrica 600 gr carb almak bi gunde. Temiz olarak cidden zor . Gercekten bunu yapabiliyorsan hic bozma kendini ama 600 bana gore senin kilona gore cok geldi yaglanabilirsin ben bile 510 gr aliyorum senin tercihin tabi.

Son düzenleme:
omuz ve kol programınız?
Overhead press 5x8
Side lateral raise 3x8
Rear lateral raise 2x12
Wide grip upright row 3x12

Barbell curl 4x8
Hammer curl 10x3
Scout curl 10x2

Close grip bench press 5x8
Dips 4xmax
Reverse pushdown 3x10

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Kardesm her seyi yap ama hardline nin hic bir urununu kullanma sana tavsiyem.. Ayrica 600 gr carb almak bi gunde. Temiz olarak cidden zor . Gercekten bunu yapabiliyorsan hic bozma kendini ama 600 bana gore senin kilona gore cok geldi yaglanabilirsin ben bile 510 gr aliyorum senin tercihin tabi.

Aslında kullanmazdım ama çok uygun geldi ve etkisini gördüm:). Nedense yağ oranımda gıdım oynama olmuyor, günde 300 gram yulaf ezmesi yiyorum bazen 600 gram ı bile geçebiliyorum.

Bir de sirt antremanini alalim en basarili bolgen o. Tekrarlari ve temposuyla alabilirsek.

Bir de sirt antremanini alalim en basarili bolgen o. Tekrarlari ve temposuyla alabilirsek.

Sırt için 3 ay 3 row 2 pull down şeklinde gittim fakat son 2 aydır,
Yates Row 5x6 olabildiğince ağır olduğu için tempo tutmuyorum.
Barfix(kendi kilom+7,5kg) 5x8 2 1 3 temposunda yani 2 saniyede çıkıp 1 saniye bekleyip 3 saniyede iniyorum.
Chin ups(kendi kilom+5kg) aynı tempo ve tekrarda. Haftada 1 kez sırt çalışıyorum

Ya beyler Şu sporu yıllardır yapanlar var Aranızda halen İnanıyorsununuz şunun gibilere adamın Başlamadan önceki fotosuna bakın birde 2.ay fotoğrafına bakın Hani ilk fotograf yıllar öncesinindir anlarım.Ama 2 ayda o sırt diyelim öyle hacim aldı sadece sırt olsa neyse.Kollardan bile anlaşılır .Bu adam belli yapmış etmiş ama fotograf süreleriyle insanları yemeye çalışıyor

Ya beyler Şu sporu yıllardır yapanlar var Aranızda halen İnanıyorsununuz şunun gibilere adamın Başlamadan önceki fotosuna bakın birde 2.ay fotoğrafına bakın Hani ilk fotograf yıllar öncesinindir anlarım.Ama 2 ayda o sırt diyelim öyle hacim aldı sadece sırt olsa neyse.Kollardan bile anlaşılır .Bu adam belli yapmış etmiş ama fotograf süreleriyle insanları yemeye çalışıyor

Emeğime duyduğun saygıdan ötürü teşekkür ederim bu arada cümlelerin beni motive etti

Gerçekten güzel gelişim böyle devam bravo :)
Barbell curl 4x8
Hammer curl 10x3
Scout curl 10x2

hammer ve scout 10 set 2 3 tekrar mi anlamadım doğrumu ?
yani baştaki yazılan değer setler mi ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı