• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Freud - Halil Arabacı(16)7.ay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vücut başarılı kardeşim kol benimkiyle aynı duruyor ama benim kollar 30 cm herhalde fotodan dolayı gerçekte daha büyüktür gibi geliyor.

makarna ağırlığı kuru mu eğer gerçekten sen kuru makarna yani bir paket makarnayı + 300 gram göğüsü ve yanında da bunların gitmesi için en az bi tabak salata yenir bunları alacak kadar mideye sahipsen gerçekten tebrik ediyorum ileride çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum

dostum eğer gerçekten böyle geliştiysen şahane ama sanmıyorum ilk fotodaki kollarına bakıyoruz nerdeyse bileklerinle aynı kalınlıkta bu sporda 1 cm bile büyütmek için çeşmeden boşalır gibi ter dökerken bu gelişim pek inandırıcı gelmedi ama gerçekse çok iyi bir programın ve beslenmen vardır tebrikler yinede

Cidden inanmiyorum ekto yapiya sahip olup bubkadar muthis gelisim ?
Ben mezo yapiya sahibim bu sporda 3. Ayim ve arkadasin 2.ay fotosundaki gibi olamadim ki afedersiniz tam bir hayvan gibi beslenirim ben.
Diyecegim tek sey bu iste bir is var.
Saygilarimla...

makarna ağırlığı kuru mu eğer gerçekten sen kuru makarna yani bir paket makarnayı + 300 gram göğüsü ve yanında da bunların gitmesi için en az bi tabak salata yenir bunları alacak kadar mideye sahipsen gerçekten tebrik ediyorum ileride çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum

Evet kuru, bu değerlere zamanla çıktım

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

http://j1307.hizliresim.com/1c/t/qscd3.jpg cidden 36.5 mu bu kol ? benim de o ölçüde ama böyle durmuyor.birde kol için 3 hareketi az bulmuyor musun ? ben inanıyorum gelişimine tebrikler :))

Ağırlık barfix ve ağır row yapan birine 3 hareket bile çok,bence kolu asıl büyüten hareketler bileşik temel hareketler.

16 yaşındaki kardeşimizin kür yaptığına inanmıyorum vücudun çok iyi halil 7 ayın hakkını tam anlamıyla her yönden vermişsin kolun daha büyük hacimli duruyor herhalde arka kol sayesinde

Göğüs çok geri kalmış ayrıca karın kaslarının boyutu küçük. Kanatlar çok gelişmiş bence kanatı bırakıp göğüse ağırlık vermelisin, vücudun kaslı olabilir ama estetik durmasınada dikkat etmelisin.

Göğüs çok geri kalmış ayrıca karın kaslarının boyutu küçük. Kanatlar çok gelişmiş bence kanatı bırakıp göğüse ağırlık vermelisin, vücudun kaslı olabilir ama estetik durmasınada dikkat etmelisin.

Evet göğüslerim zayıf bölgem,karın ise çalışmıyorum oda bileşik temel egzersizler ve plank la büyüyor.

Saçmalık şurda ki güzel kardeşim bu sporu 3-4 yıl yapan 20 yaş üstü kişiler bile küre girmeden önce inanılmaz araştırmalar yaparken, senin gibi 16 yaşında birinin henüz 7 aylık calısmadan sonra küre girmesi çok saçma. onu geçtim daha büyüme çağındasın, steroidin emin olmasamda boy uzamasına yanetkileri vardı. yani daha gelişimin bile tamamlanmamış, vücudun tam olarak oturmamış ne gerek var? zaten yaşın gereği yüksek testestron üretiyor vücudun. kürsüz 20-21 yaşına kadar gitsen sonra düşünsen daha mantıklı değil mi? ne gerek var bu yaşta vücudun hormonlarıyla oynamaya?

not: küre karşı değilim, sadece bilinçsiz ve erken yaşta kullananlara karşıyım

Saçmalık şurda ki güzel kardeşim bu sporu 3-4 yıl yapan 20 yaş üstü kişiler bile küre girmeden önce inanılmaz araştırmalar yaparken, senin gibi 16 yaşında birinin henüz 7 aylık calısmadan sonra küre girmesi çok saçma. onu geçtim daha büyüme çağındasın, steroidin emin olmasamda boy uzamasına yanetkileri vardı. yani daha gelişimin bile tamamlanmamış, vücudun tam olarak oturmamış ne gerek var? zaten yaşın gereği yüksek testestron üretiyor vücudun. kürsüz 20-21 yaşına kadar gitsen sonra düşünsen daha mantıklı değil mi? ne gerek var bu yaşta vücudun hormonlarıyla oynamaya?

not: küre karşı değilim, sadece bilinçsiz ve erken yaşta kullananlara karşıyım

Bilinçsiz değilim, ayrıca yapacağım kürde hafif. Hedefleriniz varsa bu işe bu yaşlarda başlamanız lazım

Ben vücudunu çok beğendim bu kadar kısa sürede supplementler kullananlar bile bu başarıya ulaşamayabiliyor.
Bunun örnekleri mevcut hatta bir tane örnek vereyim: Detaylar burda arkadaşımız 7 ayda neler yaparak, neler kullanarak bu vücudu yapmış görüyorsunuz üstelik sporda geçmişinin sadece 7 ay olmadığını daha önce 7 aylık bir tecrübesi olduğunu bile söylemiş. Yani toplamda 1.5 yıllık bir spor geçmişi var. Tamam senin vücudundan daha iyi ama çok da uçurum yok arada.

Tarihler konusunda bir yanlışın(belki yalanın) olabilir mi ?
Resimleri düzenlediğiniz için exif bilgisi görünmüyor, neyse ki bir önceki başlıkta fotoğrafların tarihleri yazılı.
Bakınız bu resim "img-20120805-wa0005jpg" yani 2012 yılının 8. ayının 5'inde çekilmiş ( 2 ay spor ), ondan sonraki resimlerin tarihi en erken 2013 yılının 2. ayına ait( 7 ay): bakınız "img20130224145633jpg", bir diğeri 2013'ün 5. ayına ait( 3 ay daha): bakınız "img20130513201445jpg".
Yani sen sporda 7 ayım var derken aslında 12 ay rahat olmuş.

Bu durumda sen suplementler filan da kullanmışsındır.
Ne hakkın var benim hevesimi kırmaya ? 4 aydır bu sporu yapıyorum senin geldiğin seviyenin yarısına gelsem başarı sayacakken ne oluyor fotoğraflarını koyup da 1 yılda yaptığın vücudu 5 ayda yaptım 7 ayda yaptım demekle ? Sadece kendi kendini kandırıyorsun bilmiş ol!

"Bu sporu yapanlar bencil, egoist insanlardır." gibi bir düşünceye hep önyargı şeklinde bakmışımdır ama biraz haklılık yönü var gibi böyle diyen insanların.

Valla son halin iyi güzel ama 7 ayda yaptığına kesinlikle inanmıyorum. Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi yeni başlayanların hevesini kırıyorsun. İlk halinle 2. ay fotosuna bakıyorum . alttan üstten kür yesen bile çıkmaz o kanatlar kollar. bırak kürsüz yapmayı. Sanki body forum değil burdakiler spor yapmıyor anlamıyor da bizi oyuna getirmeye çalışıyorsun.Yazık.

Back
Yukarı