Atalay Yalçın
Üye
vücut başarılı kardeşim kol benimkiyle aynı duruyor ama benim kollar 30 cm herhalde fotodan dolayı gerçekte daha büyüktür gibi geliyor.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
makarna ağırlığı kuru mu eğer gerçekten sen kuru makarna yani bir paket makarnayı + 300 gram göğüsü ve yanında da bunların gitmesi için en az bi tabak salata yenir bunları alacak kadar mideye sahipsen gerçekten tebrik ediyorum ileride çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum
http://j1307.hizliresim.com/1c/t/qscd3.jpg cidden 36.5 mu bu kol ? benim de o ölçüde ama böyle durmuyor.birde kol için 3 hareketi az bulmuyor musun ? ben inanıyorum gelişimine tebrikler)
16 yaşındaki kardeşimizin kür yaptığına inanmıyorum vücudun çok iyi halil 7 ayın hakkını tam anlamıyla her yönden vermişsin kolun daha büyük hacimli duruyor herhalde arka kol sayesinde
cevabı aldın herhalde dengesizzz, 16 yaşında küre girmek çok saçma tabiki ama kişinin kendi tercihidir sonuçta bize başarılar dilemek düşer
Göğüs çok geri kalmış ayrıca karın kaslarının boyutu küçük. Kanatlar çok gelişmiş bence kanatı bırakıp göğüse ağırlık vermelisin, vücudun kaslı olabilir ama estetik durmasınada dikkat etmelisin.
Saçmalık şurda ki güzel kardeşim bu sporu 3-4 yıl yapan 20 yaş üstü kişiler bile küre girmeden önce inanılmaz araştırmalar yaparken, senin gibi 16 yaşında birinin henüz 7 aylık calısmadan sonra küre girmesi çok saçma. onu geçtim daha büyüme çağındasın, steroidin emin olmasamda boy uzamasına yanetkileri vardı. yani daha gelişimin bile tamamlanmamış, vücudun tam olarak oturmamış ne gerek var? zaten yaşın gereği yüksek testestron üretiyor vücudun. kürsüz 20-21 yaşına kadar gitsen sonra düşünsen daha mantıklı değil mi? ne gerek var bu yaşta vücudun hormonlarıyla oynamaya?
not: küre karşı değilim, sadece bilinçsiz ve erken yaşta kullananlara karşıyım