• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Freud - Halil Arabacı(16)7.ay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekleri paylaştığında birçok insanın samimi takdirini alacakken, bu şekilde davranman ne kadar üzücü, yaşına vermek gerek.

Tebrik ederim başarılı bir 7 ay geçirmişsin. İnsanları lekelemek kolay sen kimseye kulak asma ki gördüğüm kadarıyla asmıyorsun da..konunun kilitlenmesini isteyenlere de gülüyorum :)

Düzenlenen fotoğraflarda tarih geriye gidiyor rastgele, 1970 tarihli gösteren fotoğrafım bile var ama iyi dedektifçilik oynuyorsunuz arkadaşlar:). Sürekli çamur atmak yerine bilgi paylaşımında bulunmak isteniz daha doğru olacak sanki.Ama sanırım bu kafayla "hocam protein tozu içsem şişermiyim?" den öteye gitmeniz mümkün değil

Ben 2. ayda koyduğun fotoğraf 6.ayın falan demeyeceğim onunla hiç uğraşmayacağım eğer gerçekten bu kadar sürede bu vücudu yaptıysan seni canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Bence bu spora devam et hiç bırakma ileride çok çok iyi duruma geleceğini ümit ediyorum başarılar

Düzenlenen fotoğraflarda tarih geriye gitmez de bunu seninle tartışacak değilim. Kaldı ki fotoğrafların hepsi düzenlenmiş değil. Mesajını ihbar ettim gerisi yöneticelere kalmış konu kapansın veya kapanmasın, kendi kendini kandırdığını bil :)

Adam yapmış beyler lekelemeyin lütfen. Kimseyi de kandıracağını sanmıyorum. Hem bir insan neden kandırma ihtiyacı hissetsin ki? Diyelim ki bu vücut 7 aylık değil de 12 aylık e yine çok iyi. Fotolarda karışıklık vardır muhakkak ama son halin gayet başarılı. Tebrik ederim.

Kardeşim gerçekten vucudun bu kadar kısa surede bu kadar iyi tepki verdiyse hedefin büyük olmalı çünkü başlamadan önce ile 2,3,4,5,6,7 ayda inanılmaz derecede fark var.

gelişim güzel ama sadece kendini kandırıyorsun ilk başlarken remine baktım bide 2. ay resmine 2 ayda ölçüleri kazanmak için 10 kilo gerek ve ay başına 5 kilo düşüyor ve vucudumn 2. ayda o kadar yağlı değil gerçek zamanını bilmiyorum ama iyi gelişim inşallah hedeflerine ulaşırsın...

2 ayda öyle kanat ? yapmayın arkadaşlar halada çok güzel gelişmişsin tebrikler diyorsunuz freud onun yerine doğru tarihleri koysan yine tebrik etsek olmazmı ? çünkü 2 ayda öyle olduysan 1 yıla superman olman için hiç bi engel yok :D k.bakma ama 2.aydaki fotona inanmıyorum

Sevgili Freud 22.08.2014 tarihinde Snap-Shots tek resimlere ''12 hafta 250mg sustanon kürü sonrası'' açıklamasıyla fotoğraf koymuşsun. Bu başlığıda 7 ay çalışıp temmuz ayında açmışsın. Sen zaten neyin ne olduğunu biliyorsun!! Anlamayan çok düşünmeyen ya da kalbi temiz =) tibrikler sipirmen çık gizil bir çılışma olmuş ginitik ya ginitik çilere yukardaki veriler ışığında basit bir çıkartma işlemi yapmalarını önemle rica ederim.

Sevgili Freud 22.08.2014 tarihinde Snap-Shots tek resimlere ''12 hafta 250mg sustanon kürü sonrası'' açıklamasıyla fotoğraf koymuşsun. Bu başlığıda 7 ay çalışıp temmuz ayında açmışsın. Sen zaten neyin ne olduğunu biliyorsun!! Anlamayan çok düşünmeyen ya da kalbi temiz =) tibrikler sipirmen çık gizil bir çılışma olmuş ginitik ya ginitik çilere yukardaki veriler ışığında basit bir çıkartma işlemi yapmalarını önemle rica ederim.

2 yılımı doldurmadan kür yaptım pek kür de denemez bu dozlarda ama her şeyi kuralını uygun yaptığınız da iyi verim alıyorsunuz, dönüp baktığımda yaklaşık 20ayda 25kg aldım yağ oranım %7 evet genetik önemli ama bu seviyelerde çok da öne çıkmıyor. Önemli olan çalışma azminiz ve disiplininiz. Buraya neden böyle bir şey yazma ihtiyacı hissettigini anlamadım ama bana haset beslemen yerine sporuna odaklanmanı öğrenirim-bir dost tavsiyesi-, başarı kolay gelmiyor ve bence insanların bunu kabullenmesi de zor oluyor.

Son düzenleme:
Back
Yukarı