Haftasonu programi yatti,dun enerjiktim biraz kardio yapayim dedim, 1dk depar 1dk yuruyus teknigini deneyecektim ancak 30sn depardan sonra karnima kramplar girdi,muhtemelen yedigim cookie lerden

dun beslenmem cok kotuydu sabah normal kahvalti oglen yemegi bayag zeytin yagli soslu somonlu makarna yedim, ogleden sonra kucuk bikac tane cikolatalardan, bikac tane de biskuvi yedim, 5 saatlik acliktan sonra da gece quark yiyerek yattim. Dun govdemde agrilar vardi hafif antremandan kalan uyusma agrilari gibi hosuma gitti tabi. Bugunde baktim evdeyim antreman yapayim dedim ve cok guzel bi antreman cikardim. Sirtta omuzda kilo artisi oldu,push uplarda daha rahattim ve karisik bi antti normal sure beni kesmeyince baska hareketler ekledim hafiften

goguslerde hafif bi halsizlik vardi,gogus yaparken zorlandim birtek.
3. Hafta 3. Antreman
Squat 15+15+12+12+12 (27.5,27.5,30,30,30kgs) eklemlerde dizlerimi kitlemedim,daha cok yanma oldu onumuzdeki ant.larda da boyle devam edicem
Ez Bar Bench Press 12+12+7 (40,45,50kgs) gogsu yine pek hissetmedim ama compound oldugu icin her cuma yapiyorum yoksa icim rahat etmiyor
Dec. DB Fly&Press 12+16 (12kgs) hemen devaminda agirliklari cikarip
Bench Press 17+11 (17,27kgs) genis tutus plakalarin disindan

genis tutus ile cok iyi hissediyorum gogusu
Pull Ups&Chin Ups 8+12+8 neden bilmiyorum ama sirti pek hissedemiyorum,bileklerim ve kollarim yaniyor daha cok
Pendlay Row 12+12+10+8+12 (27,30,35,40,27kgs)
DB Pullover 15+15 (12kgs) 12kgden agir girmiyorum cunku iki kolumdaki tricepslere aci basiyor sanki igne batiyomus gibi daha sonra diger hareketlerde de aciyor
Overhead Press 12+12+12+10(20,25,25,30kgs)
Push Ups 2xmax (25+17 reps)
DB Kickbacks hareket tam oturtmak icin sirayla 0,5,7.5 kglerle yaptim ve bos yaptigimda tricepslerin daha cok agridigini,daha cok yedigini gordum

herslde 5kg yapicam onumuzdeki ant
Weighted Crunchs 15+12+10 (1.25,2.5,2.5kgs)
Dedim bugun omuzu hic yormadim basladim bida hissederek
Overhead Press 12+10 (20,25kgs)
Lateral Raise, Front Raise, Read Delt. Raise hepsini karisik 2,3 kere yaptim omzu yaka yaka. Kaslar set tekrar saymiyor sonucta

Baya guzel bir antreman oldu. Pazar gunu calismayacagim,p.tesi tenis ve sali baslayacagim. Muhtemelen yarin ve pazar kardio yaparim cunku baya bos zamanim olacak tek sorun evde olmayacagim,int yok yani.