Göğüslerimde Sorun

resim001u.jpg

resim002a.jpg

resim003ee.jpg

Herkes göğüslerimin büyük olduğunu söylüyor.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Evde 18'er kiloluk dambıllar var lütfen birileri yardımcı olsun.Bu göğüsü kasa dönüştürmek için hangi hareketleri uygulamak gerekiyor?

gögüsü kasa dönüştürmek veya yağı kasa dönüştürmek olmaz olamaz.
gögüs egzersizleri ise forumda aratırsan mevcut..
abartılacak bi durumunda yok ayrıca.
yalnız sana sadece sunu söyleyeyim 18 kglık dumbbellarla dumbbell fly yapma agır gelir sana.

Hele şükür birisi yanıt verdi.Cevabın için teşekkür ederim abi.Herkes büyük diyor nedense.Sitede Flexor abinin verdiği evde çift dambıl programına başlıcam.Ancak Pazartesi-Perşembe,Salı-Cuma aynı hareketleri yapmayı düşünüyorum.Çarşamba çalışmıcam.Şu an için vücudun üst kısmını çalıştırmak istiyorum.Flexor abinin programına ek olarakta karın egzersizleri ekledim.Nasıl olur acaba?Akşamları koşu yapıyorum koşudan sonra bu egzersizleri yapmayı planlıyorum.Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle şunu söyliyim konuyla ilgisi olmuyan bu tarz başlıklar açmak yasak, bu yüzden konun kilitlenicektir..

Konuna gelir isek, göğüslerinin birden kasa dönüşmesini, yada sertleşmesini falan bekleme.. onları eritmek için cardiyo yapman gerekicektir. Koşu, ip atlama, bisiklet tarzı şeyler.. Fazla yağlarından kurtulman gerekiyor yani.. Dumbellarla ne olur? Siteden nasıl yapıldığına bakıp Dumbell Bench Press yapabilirsin ancak. başka da bir şey yapabiliceğini sanmıyorum şu anda..
Kolay gelsin..

Öncelikle şunu söyliyim konuyla ilgisi olmuyan bu tarz başlıklar açmak yasak, bu yüzden konun kilitlenicektir..

Konuna gelir isek, göğüslerinin birden kasa dönüşmesini, yada sertleşmesini falan bekleme.. onları eritmek için cardiyo yapman gerekicektir. Koşu, ip atlama, bisiklet tarzı şeyler.. Fazla yağlarından kurtulman gerekiyor yani.. Dumbellarla ne olur? Siteden nasıl yapıldığına bakıp Dumbell Bench Press yapabilirsin ancak. başka da bir şey yapabiliceğini sanmıyorum şu anda..
Kolay gelsin..

Cevap için sağol.Zaten her akşam 22:00 - 22:30 arası koşu yapıyorum.Zaten bir anda kasa dönüşmeyeceğini biliyorum.Koşudan sonra 15 dakika yürüyüş yapıyorum.Eve gelincede biraz dinlendikten sonra egzersizleri yapmaya başlıyorum.

ağırlık kullanmadan, kendi ağırlığınla yapıcağın egzersizlerden bir sorun olmaz. hatta daha iyi olur. hem kondisyonun gücün artar, hem yağ yakımın hızlanır

18'er kiloluk dediğin dumbellar ayarlanabilir mi? sabit 18kilo mu? yoksa 2.5ten başlayıp 18'e kadar çıkıyormu demek istedin? eğer ayarlamalı değil ise, orada ki bir çok hareketi yapamıyacaksındır zaten?? hiç denedin mi o programı ??

18'er kiloluk dediğin dumbellar ayarlanabilir mi? sabit 18kilo mu? yoksa 2.5ten başlayıp 18'e kadar çıkıyormu demek istedin? eğer ayarlamalı değil ise, orada ki bir çok hareketi yapamıyacaksındır zaten?? hiç denedin mi o programı ??

Bir tanesi 9 kiloymuş :) Hareketleri denemiştim fazla zorlamadı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

Evet başka görüşü olan arkadaşlar yok mu?

Bir tanesi 9 kiloymuş :) Hareketleri denemiştim fazla zorlamadı.

9 Kilo ile 18 kilo arasında çok fark var :)

forumda biraz bakınınca şöyle bir şey buldum, sanırım işine yarıyabilir.

bir yerde okumuştum göğüs yağı yakmak için elnize uzun bi sopa alın ensenıze koyun kollarınızı acın uclarından tutun sopanın ayakta durarak kafa karsıya bakacak sekılde belden saga sola donun dıyordu

Öncelikle amacın yağlardan kurtulmak olmalı. Bunun için de diyet + kardio yolunu izleyebilirsin.

Biraz yol kat ettikten sonra gögüs egzersizlerini sıklaştırırsın ve ikisi birlikte daha iyi bir hale gelebilirsin bence.

Arkadaşım sende jinekomastide olabılır.Yaşın kac bılmıyorum ama ergenlık donemınde normalmıs buyukce duzelır duzelemzse doktora gosterırsın jınekomastı olabılır.

İlk olarak cardio ile vücudundaki yağlardan kurtulmasın tabiki sadece cardio değil diyette yapmalısın... Hayatından şeker ,tuz,beyaz ekmeği sil, abur cubur unut :) cardio ile güzel sonuçlar aldıkça vg ile vücudunu güzel konuma getirirsin...

Başarılar... :)

sadece göğüs değil tüm vücudunda yağlanma var fastfood tarzı beslenme salam sucuk sosis tatlı mayonez kızartma katıyağdan uzak dur katı diyet seni bıktırır bunları yeme yeter. enaz 2 ara öğün yap sadece göğüs değil tüm bölgeleri çalış bacak dahil...
birgün koşu birgün ağırlık yap ama sıkı çalış sana yardımcı olacak başlangıç programı bul ve uygula internetten araştırma yap bol bol oku bilgilen vücudun 6 ayda şekle girer başarılar...

Back
Yukarı