FleXoR dedi:Sinirsel proğlemin varmı yada piskolojik sinir boşalması gibi
barı tutarken baş parmağını arkaya alıyormusun ?volkan450 dedi:FleXoR dedi:Sinirsel proğlemin varmı yada piskolojik sinir boşalması gibi
hayır hocam, galiba benim sorunum konsantrasyon goğuse odaklanamıyorum calısırken,bileğin acısından.
FleXoR dedi:barı tutarken baş parmağını arkaya alıyormusun ?volkan450 dedi:FleXoR dedi:Sinirsel proğlemin varmı yada piskolojik sinir boşalması gibi
hayır hocam, galiba benim sorunum konsantrasyon goğuse odaklanamıyorum calısırken,bileğin acısından.
Son bir soru soracağım bilek güreşi yaparmısın sık sık vede ne kadardır vg yapıyorsun eğer 2 aydan uzun bir süre ise sinirlerini bir ölçtür yada doktora git derimvolkan450 dedi:FleXoR dedi:barı tutarken baş parmağını arkaya alıyormusun ?volkan450 dedi:FleXoR dedi:Sinirsel proğlemin varmı yada piskolojik sinir boşalması gibi
hayır kesinlikle, barı tutulması gerektiği gibi tam olarak kavrıyorum, kol antremanlarının verimli gectiğini dusunuyorum ama goğus için aynı seyi soyleyemiyeceğim sanki bosuna kaldırmısım gibi, yani calıstığını hissetmiyorum acaba kilo dusurup cok yavas bir sekilde mi indirsem barı?
volkan450 dedi:bilek guresi yapmam zaten sol bileğim ağrı yapıyor ben sağ kullanırım.bu yıl 4. ayım gecen sene de 5 ay vg yapmıstım.hocam ben sorunun fiziksel olduğunu dusunmuyorum goğus antremanında hıs yok dediysem hıç yok değil ama goğus antremanı triceps antremanı gibi geciyor.antreman sonrası goğus sisiyor,gelişmede oluyor fakat koldaki o yanmayı goğuste yakalıyamıyorum.
gorgeouskykhan dedi:volkan450 dedi:bilek guresi yapmam zaten sol bileğim ağrı yapıyor ben sağ kullanırım.bu yıl 4. ayım gecen sene de 5 ay vg yapmıstım.hocam ben sorunun fiziksel olduğunu dusunmuyorum goğus antremanında hıs yok dediysem hıç yok değil ama goğus antremanı triceps antremanı gibi geciyor.antreman sonrası goğus sisiyor,gelişmede oluyor fakat koldaki o yanmayı goğuste yakalıyamıyorum.
***aslında ben de fazla göğüsümün yandığı hissetmiyorum, pazu çalışırken olduğu gibi yanmıyor AMA önemli değil; eğer hareketi bıraktın sonra ayağa kalktıktan sonra göğüsün şişiyor-sertleşiyor-ve diğerlerinin de dikkatini çekiyorsa, o kadar da sorun değil, o kadar da derin düşünmeye gerek yok...
***ayrıca, bir e-book'ta okumuştum, tam değil, bir daha okuyayım; her zaman da habire kasların yanması iyi değil falan filan diye...
saygılar...![]()
bomberman dedi:kastaki yanmayi hissetmek istiyorsan bence daha az kilo ile yani seni cok zorlamayacak kilo ile daha cok tekrar yap ve cok nizami ve yavas kaldir. (iyice kasa konsantre olarak). dumbell bench press te fena olmaz. bu sorun bendede oluyor. o zaman gerektiginden agir kiloyla calistigimi anliyorum ve kiloyu azaltip hareketleri asiri yavas ve nizami yapiyorum. birde son setten sonra biraz daha hafif agirlikla dedigim gibi calisirsan kaslardaki yanmayi ve sismeyi daha iyi yakalarsin. sorunlarinin cözülmesi dilegiyle. saygilar.