Günlük beslenme

Sabah: 08:00
100gr yulaf
200gr light sut
Yarim muz
2 yumurta
Domates
2 dilim kaşar
2dilim salam
Çay

Öğlen: 12:00
1 kase ezogelin veya mercimek çorba
1tabak pirinç veya bulgur pilavi
200gr tavuk/köfte

15:00
100gr yulaf
200gr light süt
Yarim muz

16:00 1 adet elma

17:00 antrenman
Öncesinde 1 bardak şekersiz nescafe(animal cuts kullanmayi kestim onun yerine)
Sonrasinda 1 bardak portakal suyu
Akşam: (ayni zamanda antrenman sonrasina denk geliyor)
19:00
1tam yumurta 4 beyaz
3 dilim Salam
2 dilim kepek ekmek
100gr izgara tavuk(her gun degil)
1 bardak süt

Gün içinde 3L su
3 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde bu programi hemen her gün uyguluyorum (haftada en fazla 1 kez)
Yaş 19
Kilo 67

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler şu an iyi gidiyor program ekstra cla istettim simiti iyice eritebileyim diye
L-carnitin de tavsiye ediyorlar onda kararsizim

Hızla supplementlere dalmamak yerinde olacaktır. Tüm yediklerinin makro toplam değerlerini hesaplamanı öneririm. Bazen tahmin edeceğinden çok ya da az olabiliyor. Makrolar dahilinde düzenleme de yapabilirsin.

Bu arada sporla gecmiste de ugrastim biraz su an da 4 5 aydir basladim tekrar ilerlememden cok memnun olmayinca suplement almaya karar verdim

Ya örneğin Light süt içiyorsun 200ml. Arkasındaki besin değerlerini 100ml ye göre verir genellikle o değerleri iki ile çarparak içtiğin sütün makrolarını belirlemiş oluyorsun. Tüm yiyecekleri hesapla, bence öğün öğün, ardından tamamını topla. Supplement olayına pek karışmıyorum kişisel tercih ve maddiyata bakar.

Programimi biraz değiştirdim yorumlarinizi bekliyorum:
Kahvalti 8:00
3 yumurta beyazı
Domates salatalik
2 dilim kaşar peyniri
1 yemek kaşığı bal
1 dilim ekmek

Öğlen yemeği (12:30)
Üniverite yemekhanesinde ne çikarsa
Çorba +tavuk veya etli yemek+pilav veya makarna (ekmeksiz)

15:00
Yeşil çay
Bir kaç tane eti form

17:00
Antrenman
Haftada 3 cardio 3 ağirlik antrenmani (bazen sabah cardio akşam ağirlik yapip haftada 2 gün dinlemebiliyorum)

Sonrasinda
1tane ligt kaşarli kepek ekmekli az yağli tost
4 yumurta beyazi
1 bardak ligt süt

Bu programin bi yerine bir kase muzlu light sütlü lifalif de eklemeliyim nereye uygun olur sizce

Kullandigim suplementler: hardline cla one

Gün içinde 3-4L su

4 5 aydir devam ediyorum karinda gözle görülür incelme ve az da olsa abdominal kaslar belirginleşmeye başladı
Kol ve göğüste hacim artişi var
Bir süre daha (okul biteme kadar) bu programi sürdürüp protein tozuna geçmeyi düşünüyorum

Yaş 19
Boy 175
Kilo 68

Antrnman sonrasi ogune tavuk kuru fasulye bulgur pilavi salata seklinde eklemeler yapabilirsin.
Ayrica antrnmandan 2 saat once eti form ve yesil cay cok hafif kaliyor. Muz light sut yulaf ezmesini bence saat 3 e al. Antrnmanda daha zinde olursun.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Antrnman sonrasi ogune tavuk kuru fasulye bulgur pilavi salata seklinde eklemeler yapabilirsin.
Ayrica antrnmandan 2 saat once eti form ve yesil cay cok hafif kaliyor. Muz light sut yulaf ezmesini bence saat 3 e al. Antrnmanda daha zinde olursun.

Ilk programin cok daha guzelmis.

Aynen haklisin saat 3 e o eklemeyi yapayim
Sinav döneminde oldugumdan ilk programi yapmam zor o yuzden 2.ye geçtim
Antrenmandan sonra biraz saat geç oldugu icin kh fazla eklemek istemedim o yuzden pro ihtiyacini kaşar ve yumurtadan
Kh da kepek ekmegimden aldigimi dusundum
Akşam ögunu çok mu yetersiz?

protein çok eksik neden karboda aynı şekilde amacın nedir ac kalmamakmı ara öğünün yok öğlen yemekhanede çıkan tavuk etten pek bişi beklemende doru olmaz sabahı zaten slemiorum taş çatlasın 20 gr protein var yok[DOUBLEPOST=1399276120][/DOUBLEPOST]ayrıca incelme olması normalde yağdan çok kasdan gidor bu beslenmeyle olanıda koruyamazsın[DOUBLEPOST=1399276155][/DOUBLEPOST]işin geişme kısmını gectim

Anliyorum sinav donemini atlatinca ilk programa dönmen daha iyi olur.
Aksam ogunun amacina gore degisir. Ama bence en azindan agirlik calistigin gunun ardindaki ogununde proteinin yaninda karboda alman daha saglikli olur gorusundeyim.

5 çoğunda 6 gün antrenman toparlanmayı da gectim artık

adam protein almıoki yanına karbo alsın
Ilk mesajimda yazmistim ona istinaden soyledim.
Gercektende protein cok az.sinav zamanindasin anliyorum ama et sut baligi bolca serpistirmen gerek ogunlerine

2 3 günde 1L süt içiyorum
Günlük 7 yumurta aliyorum
Öglen yedigim et veya tavuk
Kaşar peynir
Yogurt
Tamam protrin yetersiz olabilir yine de ama o kadar da eksik oldugunu düşunmuyorum öyle olsa hacim artisi olmazdi az da olsa ama yine de haklisiniz katiliyorum eklemeler ne yapabilirim (yurtta kaliyorum tost makinem ve yumurta haşlama makimem var ona göre tavsiye verirseniz sevinirim en azindan bu önümüzdeki 1 ay okul bitene kadar)
Amacim şu an karin bölgesindeki yağlanmadan kurtulup hacim kazanmak genel olarak
Akşam öğününe ton baligi eklemesi yaparim
Kh için ara öğune yulaf muz koycam
Görüşleriniz önemli yalnişlarimi görmek için yaziyorum buraya zaten açigim her eleştiriye

7 yumurtadan 30 35 gr tavuktan hadi alamazsın ama 35 gr da alsan yediğin kaşardan proteinden çok yağ alırsın hadi zorlama onada 10 dielim tonu eklesen bile 100 gram protein olmuor senin haci artısı dediğin şey ise antrenman sorası pump dan dolayı gelen sişkinlik ertesi günkü kas sertliği yağ yaktğın için görüntüde olan değişiklik en basıt bu şekilde anlataabilirim sana bu beslenme ile yağdan çok olandan gider ayrıca karbo alımında zaten yetersiz ki yağ yakarken birde yetersiz beslenme ile hacim artısı olmaz[DOUBLEPOST=1399279125][/DOUBLEPOST]hiç birşey yiyemıorsan yumurta yı arttırabilirsin ara öğünle kuruyemiş eklersin en kötü leblebi karbo ve protein acısındanda zengindir

Protein tozu tam olar
7 yumurtadan 30 35 gr tavuktan hadi alamazsın ama 35 gr da alsan yediğin kaşardan proteinden çok yağ alırsın hadi zorlama onada 10 dielim tonu eklesen bile 100 gram protein olmuor senin haci artısı dediğin şey ise antrenman sorası pump dan dolayı gelen sişkinlik ertesi günkü kas sertliği yağ yaktğın için görüntüde olan değişiklik en basıt bu şekilde anlataabilirim sana bu beslenme ile yağdan çok olandan gider ayrıca karbo alımında zaten yetersiz ki yağ yakarken birde yetersiz beslenme ile hacim artısı olmaz

Tavsiyeniz nedir durumuma göre eklemeler yaparsaniz sevinirim
Tavuk izgara fazlasiyla zamanimi aliyordu o yuzden cikarmak zorunda kaldim programimdan mümkünse en kolay yollardan ihtiyacimi nasil karsilayabilim?

Back
Yukarı