gainerla aminoasit aynı anda nasıl kullanılır

arkadaşlar nasıl kullanacagımı bilmiyorum yanlış alıyor olabilirim bende universal amino 1900 ve universal gain fast 3001 var bunları nasıl kullanmalıyım.
bodye gidiyorum antremandan oncemi sonramı kahvaltıdan sonramı ne zaman oldugunu söylerseniz sevinirim..

amino acid leri idmandan 15 dk.sonra uzum suyuyla al gaineri 40dk. sonra sutle karistir ic bulk icin/ gr.mi parasal durumuna gore ayarla/ ornek 10tb amino /50gr gainer olabilir

Son düzenleme:
tam anlamadım şmdi aminoasiti günde bi kere antremandan 15 dk sonra , gainerıda antremandan 40dk sonra günde bi kere mi alıcam ve kaç ölcek aliyim yavaş kullanmak istiyorum yavaşça kilo almak istiyorum bi anda değil

kalamir/ gainer maximum gunde 3 kere 50 gr alabilirsin fazlasi pankreasini yorar/ aminolari idmandan 30 dk oncede alabilirsin buda vucudun idmanda direncini artirir. dier saatlerde amino almana gerek yok. yumurta beyazi yiyebilirsin 6tn yada miden kaldirdigi kadar. ben gunde 20 ila 30 arasi yumurta beyazi yiyorum. aldigim diger proteinlere gore ayarliyorum/

kbkma sonflozof gerçekten tam anlayamadım.. yani 3 ölçek aliyim diyodum ama düşürebilirim bu ölçeği bu şimdi ben gainerı idmandan hemen sonra mı aliyim günde 1 kere ve kaç ölçek yada 2 keremi aliyim aminoyuda idmandan sadece 30-40 dk önce günde bi keremi aliyim? idmandan sonra almiyim yani

lütfen bilgisi olanlar cevaplasın

aminoyu sabah kahvaltısından yarım saat önce spora gitmeden yarım saat önce ve spordan hemen sonra almalısın 3+3+4 tablet olarak gainerı da sabah sabah kahvaltısından sonra ve idmandan hemen sonra almalısın onda ki gr mı kendi kafanda belirle ama ideal porsiyon 50gr

saolasın hakan anladım nasıl yapcagımı.. bide bişey sorucam sabah bu erken kalkıyorum pek zamanım olmuyor geceden hazırlasam gainerı buzdolabında yada açık bi yerde agzı kapalı tutsam bi sorun olurmu sabah içmek için.. pet şişeye flnda koyablrimm

Back
Yukarı