Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Selam ustadlar,

Gaspiri aminomax 8000
Gaspiri Glutamin
Gaspiri bcaa 6000
Nitrotech Hardcore protein tozu

Şeklinde bir kombine yaptım 5 aydır spor yapıyorum henüz supplement kullanmadım araştırmalarım sonucu bunları almaya karar verdim sizce nasıl bir kombin
Boy :187
Kilo : 84
Yağlı bir vucuda sahibim

ben 60tl ye aldım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:10 ----------

arkadaşlar bundan 5+5 mi yoksa 4+4mü ne yapcaz anlamadım giitti.. bir keredemi 5 tane yutcaz çok gelmezmi?

ben 60tl ye aldım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:10 ----------

arkadaşlar bundan 5+5 mi yoksa 4+4mü ne yapcaz anlamadım giitti.. bir keredemi 5 tane yutcaz çok gelmezmi?

4-4 alınız

abicim bu neymiş ya böyle.. antremandn önce 2 tablet attım ve beni durdurabilene aşk olsun.
insan kesinlikle yorulmuyor hayret ettim valla. yalnız son kullanma tarihinin birazı silinmişti zaten murekkebi emanet duruodu kalanıda ben sildim.. ha bi de şunu diim: ben ilk defa tablet alıyorum gercekten hiç böyle bişey beklemiyordum. dünyada neler varmış haberimiz yok.
not: ****** sitesinden 60 tl ye aldım. bilginiz olsun

5+5 yapsaymışım uçak olcakmışım herelde

abicim bu neymiş ya böyle.. antremandn önce 2 tablet attım ve beni durdurabilene aşk olsun.
insan kesinlikle yorulmuyor hayret ettim valla. yalnız son kullanma tarihinin birazı silinmişti zaten murekkebi emanet duruodu kalanıda ben sildim.. ha bi de şunu diim: ben ilk defa tablet alıyorum gercekten hiç böyle bişey beklemiyordum. dünyada neler varmış haberimiz yok.
not: ****** sitesinden 60 tl ye aldım. bilginiz olsun

5+5 yapsaymışım uçak olcakmışım herelde

amino asidin enerji vermesi de bir hayli ilginç...

dün içtim inanılmaz antrenman yaptım diyorsanız, psikolojik etkidir o
hele ki 2 tane içip böyle bir etki imkansız, sağlam bir öğünle çok daha fazlası alınır zaten o 2 aminodakinin...

bir de bazı günler besinden ayrı olarak acaip formda oluyoruz, misal geçenlerde sabah sadece simit yiyip günü geçirmiştim, akşam idmana gittim, berbat geçecek derken acaip bir antrenman çıktı. şahsen o gün simit yerine x madde içmiş olsa idim şimdi ona övgüler diziyor olurdum :)

işin özeti mucize beklemeyin, şahsen bazı insanlar öyle bir anlatıyor ki supplementları, steroid bile kullansam o tarz bir etki alacağımı sanmıyorum :)

evet yemektende olabilir belkide psikolojiktir. ama mesela mekik çekerken karın kaslarımda çok yanma oluyordu. tabletten 2 tane alınca idmanda ne yanma kaldı nede ağrı kaslarımda. 4 tablet almam gerekiyormuş.
benim 2 adet alma sebebim aslında bu tabletten korkum. bu animo max 8000 'in sağlığa zararı varmı arkadaşlar. hani şu kilo verdirici haplardan ölmüştü bi kaç kişi haberlerde duymuştum, onun gibi değil dimi. valla bi aydınlatın benide rahat rahat kullanayım şu tabletlerden.
4 adet idmandan önce 4 adet idmandan sonra toplam 8 adet :(( çok fazla değilmi hap sonuçta gebermeyelim gencecik:(((

Son düzenleme:
Ürün hap ilaç vs değil besin takviyesidir tamamen peynir altı suyundan üretilmektedir. 4-4 iyi ancak abartılı kullanımlarda yağlanma ve sivilcelenme başda olmak üzere çeşitli rahatsızlıklar yaşanabilir

Cok abartıyosun farkındamısın altı ustu amınosıt besın takvıyeseı olmezsın yada 2 tane kullandıgında supermen olmazsın yazlıkcı tayfadan oldugundan suphem yok

kas yapim birazda koyim bende resmimi:) farkında değildim valla yaza denk geldi inşallah yazlıkçı olmam:) ben ne bileyim kuvvetli ilaç sanıodum. çok saolasın ey vallah

bir ay once kullanmıs oldugum gaspari 8000 süt beyaz renkteydi. yine aynı yerden aldığım gaspari 8000 bu sefer resimdeki gibi sarı lekeli cıktı. son kullanma tarihi 2014.
sizce kullanmalı mıyım? açıkcası 50-60 lira için sağlığı riske atmayalım.

fotohfm.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/577/fotohfm.jpg/?sa=0

yani renginden bayat ürün olduğu belli değilmi zaten bu üründen bende kullanmıştım rengi beyazdı ve memnun kalmamıştım bence ülkemize sokulan bu ürünler tarihi geçmiş ürünler diye düşünüyorum.

bir ay once kullanmıs oldugum gaspari 8000 süt beyaz renkteydi. yine aynı yerden aldığım gaspari 8000 bu sefer resimdeki gibi sarı lekeli cıktı. son kullanma tarihi 2014.

fotohfm.jpg

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bana kalırsa kullanma onu arkadaşım bayagı sararmış gibi iade et saglıgını riske atma en iyisi, ben amino whey 2200 600tablet kullandım bitmek üzere gaspari 8000 den almayı düşünüyorum sizce bu ürün bu degeri hakediyormu övgüler yagdırıyorlar glutamin ve kreatin barındırması açısındanda banada kullanılabilir gibi geldi ama denemeden zor...

fotohfm.jpg

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bütün tabletlerin tonu hepsinin aynı ise kullan bence. ben kullanıyorum bendeki tabletlerde sarı. ama alacalı sarı değil. resimde kötü görünüyor tabletlerin. bu kadar kötü görünme sebebi kameransa kullanabilirsin. sarı diye korkma yani orjinal rengi sarı zaten. müsait olduğumda bende çekip göndercem resimlerini

arkadaşlar 4 kutu aminomax bitirdim ve çok sevdiğim bir ürün
renk sarı olmuş beyaz olmuş önemli değil son kul tarihi geçmediyse (ki imkansız) tüketiniz.
sarı olmuş kardeşim kullanma diyelnere söylüyorum hardline nin amino asitleri herzaman sarı.
benim kullandığım 1 pakette beyaz diğer 3ü sarı denk geldi sanırım fabrikadaki yapım açamasıyla ilgili.

Back
Yukarı