Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Bugun off gunumdu.Amino kullanimini kesmemek ve vucudu biraz daha alistirmak icin amino kullanimini kutu bitene kadar kesmemeyi dusunuyorum kutu bitincr 1ay toparlanma surecine gircem.sabah ogle aksam 2 ser tane aldim bide yatmadan almayi dusunuyorum her gun 8 tablet seklinde. Tecrubeli arkadaslar ysrdimci olursa sevinirim.

yatmadan önce almayın bence. gece alınması için ayrıca gece aminoları var.

Aksam fotoragfini cekip yollayacagim.
[DOUBLEPOST=1384175298][/DOUBLEPOST]Urun yorumuna gelince daha yeni kullanmaya basladim. Sabah kahvaltiyla beraber 2 adet aksam antrenman oncesi 4 sonrasi 4 olarak kullaniyorum. Bir hayli zor oluyor 4 unu birden yutmak. Bir anda degilde yavas yavas yutmak en iyisi ve beraberinde bir sise su bitirmek gerekiuor.
Bu tip aeylerden fazla mucize beklememek gerekiyor tanesinde 2gram protein var antrenman oncrsi ve sonrasi onerilen takviyeyi alirsaniz 4+4 16gram protein eder ama wheyde bir olcekte 25gram protein mevcut. İkisini de beraber almak gerekir kanisindayim.

arkadaşlar bu ürün kaç kg de kaç tane alınır mesela ben bundan önce weider amino 2200 kullanıyodum spordan önce 3 sonra 3 şeklinde.Bu ürün nasıl kullanılır?kaç kgde kaç tane yani.Ayrıca weiderden iyimi?
ÜZERİNDE spor öncesi 4 spor sonrası 4 yazıyor ama kilo belirtilmemiş 4-4 kullanman iyidir bence. bende öyle kullanıyorum 4+4

Aksam fotoragfini cekip yollayacagim.
[DOUBLEPOST=1384175298][/DOUBLEPOST]Urun yorumuna gelince daha yeni kullanmaya basladim. Sabah kahvaltiyla beraber 2 adet aksam antrenman oncesi 4 sonrasi 4 olarak kullaniyorum. Bir hayli zor oluyor 4 unu birden yutmak. Bir anda degilde yavas yavas yutmak en iyisi ve beraberinde bir sise su bitirmek gerekiuor.
Bu tip aeylerden fazla mucize beklememek gerekiyor tanesinde 2gram protein var antrenman oncrsi ve sonrasi onerilen takviyeyi alirsaniz 4+4 16gram protein eder ama wheyde bir olcekte 25gram protein mevcut. İkisini de beraber almak gerekir kanisindayim.

Fotoğrafını merakla bekliyorum. :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 541
  • image.jpg
    image.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 523
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ürünü kullanıyorum scitec nutrition bcaa 6400 şuan itibariyle gaspari nutrition amino max 8000 aldım. Bu iki ürünü nasıl kombine edebilirim ikisininde servis önerileri antrenman öncesi ve sonrası 4+4 ikisini kullandığım takdirde toplamda 8+8 olacak sizce çok yüksek olmaz mı yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ürünü kullanıyorum scitec nutrition bcaa 6400 şuan itibariyle gaspari nutrition amino max 8000 aldım. Bu iki ürünü nasıl kombine edebilirim ikisininde servis önerileri antrenman öncesi ve sonrası 4+4 ikisini kullandığım takdirde toplamda 8+8 olacak sizce çok yüksek olmaz mı yardımcı olursanız sevinirim...
bcaa yı antremandan önce ve sonra al amino max ıda sabah kalktığında ve gece yattığında alabilirsin , benim görüşümdür..

Doğru zamanlar bence de .Belki gece yatmadan öncekini gün içerisinde öğünler arasına koyabilirsin
Görüşleriniz için tşk. ederim.Bende şaşırdım ne yapacağımı sabah ve öğünlerden önce zaten cla kullanıyorum o yüzden son verdiğim karar antreman öncesi 3 bcaa 3 amino sonrası 1 bcaa 3 amino (bu arada besyo mezunuyum bölümde bile okurken kimse hem fikir olamamıştı :) )

Bsn no xplode ile kombine beraber kullanımı sıkıntı yaratır mı taurine miktarından dolayı. Spordan 45 dk önce xplode 15 dk sonra amino 8000 idmandan sonra amino 8000, 15 dk sonra on whey gibi kullansam nasıl olur acaba?

Ben daha önce 1 kutu bitirmiştim sarı benekli renkteydi büyüktü.Bu sefer aldığım beyaz ve hap boyutu olarak daha küçük gibi çıktı, kutunun ambalajı birebir aynı tamamen.Daha önce gaspari bcaa da kullandığım için tabletler aynı onun gibi diyebilirim.Fabrikada amino kutusuna yanlışlıkla bcaa koymuş olabilirlermi ?

Fiyat performans olarak iyi bir ürün. Tavsiye ederim. Spordan önce almaya özen gösterirseniz güç artışıda yaşarsınız. Kişisel kullanım şeklim, idmana girmeden 5 dk önce ve idmandan hemen sonra.

Ben daha önce 1 kutu bitirmiştim sarı benekli renkteydi büyüktü.Bu sefer aldığım beyaz ve hap boyutu olarak daha küçük gibi çıktı, kutunun ambalajı birebir aynı tamamen.Daha önce gaspari bcaa da kullandığım için tabletler aynı onun gibi diyebilirim.Fabrikada amino kutusuna yanlışlıkla bcaa koymuş olabilirlermi ?
eger oyle olmuş olsa camianın en şanslı adamı sensin :D

Fiyat /performans bakımından güzel bir ürün beni tatmin etti açıkçası. 4+4 ideal miktar amino asit profili yüksek seviyede olmasada bu fiyata iyidir(Zaten protein tozundaki amino profilindende yararlanıyoruz)Bir serviste 8 gram protein yazıyor 4+4 =16 gram protein yapar. Ben aminoasitte proteini gereksiz görürüm birinci öncelik amino profil seviyesidir.

Ben bugun aldim bu ürünü yarın kullanmaya başlayacağım. Gelişmeleri beraberinde kullandığım urunler ile beraber kutu bitince yazacağım. Yalnız bir sorum var. Aminolar icin bir amino kutusu aldim. 1 haftalık aminoyu burda taşımak istiyorum. Ama amino bundan zarar görür mu? Hava ile az da olsa teması olacaktır. Bunu bilmem gerekiyor. Simdiden tesekkur ederim.

Back
Yukarı