Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
3+3 olarak kullandım ant öncesi ve sonrası gerçekten bu kadar harika bir ürün olamaz ciddi anlamda bayağı yardımcı oldu definasyon döneminde 2 kutu daha alacağım eğer almakta kararsız olanlar varsa düşünmeden alsınlar

Haplar oldukça büyük yutmakta zorlanıyorum çoğu kez.Bir şey sormak istiyorum arka kısımda şunlar yazıyor.Protein 8 gr diyor tanesinde 8 gr mı?

v8lk0.jpg

Haplar oldukça büyük yutmakta zorlanıyorum çoğu kez.Bir şey sormak istiyorum arka kısımda şunlar yazıyor.Protein 8 gr diyor tanesinde 8 gr mı?

4 Tanesinde 8 gram var tanesi 2 gram kardeşim birde yutamıyorum demişsin ilk başladığım zaman bende yutmakta zorluk çekiyordum ilk 2 sini rahatlıkla içiyordum 3 4 de tıkanıyorum o yüzden yutamadıklarımı yarıya bölerek yutuyordum fakat 1 ayı geçtikten sonra 3 tanesini ağzıma atıp aynı anda yutabilmeye başladım şuan hiç geliyor 4 tane atıp ağza direk suyla mideye indiriyorum :)

4 Tanesinde 8 gram var tanesi 2 gram kardeşim birde yutamıyorum demişsin ilk başladığım zaman bende yutmakta zorluk çekiyordum ilk 2 sini rahatlıkla içiyordum 3 4 de tıkanıyorum o yüzden yutamadıklarımı yarıya bölerek yutuyordum fakat 1 ayı geçtikten sonra 3 tanesini ağzıma atıp aynı anda yutabilmeye başladım şuan hiç geliyor 4 tane atıp ağza direk suyla mideye indiriyorum :)

Teşekkür ederim yarıya bölerek devam edeyim bende :)

bu ürünü almayı düşünüyorum kutunun üstünde kreatinle zenginleştirldiği yazıyor, doğru mu kreatin etkisi gören oldumu yada performans artısı

bu ürünü almayı düşünüyorum kutunun üstünde kreatinle zenginleştirldiği yazıyor, doğru mu kreatin etkisi gören oldumu yada performans artısı
Kreatin etkisini bilmem ama tabi enerji veriyor normalde adale ağrılarım olmazdı kullanmayı bırakınca bayağı ağrılarım oldu ve devam ediyorda

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır gaspari aminomax 8000 i antremandan önce ve sonra kullanmaktayım. Son kullandığım kutu bitmek üzere olduğu için internet üzerinden yenisini aldım gelen kutuyu açtığımda daha önce kullandıklarımla yeni sipariş ettiğimin tablet renkleri arasında çok fark olduğunu gördüm.Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sağ taraftakiler daha önce kullandığım, sol taraftakiler yeni almış olduğum kutudakiler. Sizce yeni gelen kutu sahtemidir ?
IMG_2843.JPG

Urunun fiyatini bilmiyorum, ama aminoasit diye satilan urunlere verilen paralara gercekten yazik. Bu Amino asit diye satilan urunler mini whey kapsulleridir.
Kaliteli bir Whey urunu satin alip kullanin daha ucuza mal edersiniz.

4 hapında kaç gr glutamin kac gr bcaa var ? araştırdım ama bulamadım.
yok denecek kadar vardır
Urunun fiyatini bilmiyorum, ama aminoasit diye satilan urunlere verilen paralara gercekten yazik. Bu Amino asit diye satilan urunler mini whey kapsulleridir.
Kaliteli bir Whey urunu satin alip kullanin daha ucuza mal edersiniz.
kardeşim senin dediğin kaliteli wheyler 200 den başlıyor 1 ay gidiyor bu amino ise 70tl 3 ay gidiyor

yok denecek kadar vardır

kardeşim senin dediğin kaliteli wheyler 200 den başlıyor 1 ay gidiyor bu amino ise 70tl 3 ay gidiyor
Oncelikle kardesin olmadigimi belirteyim. Basit matematik bildigini dusunuyorum:

88 servislik ve bir servisinde 8 gram protein bulunan gaspari = 70 tl ve 704 gram protein var totalde
Yine icinde yaklasik 80 servis bulunan ve servis basi 24gram proteine sahip Optimum whey = 160tl ve 1920 gram protein iceriyor.
Optimum whey de 1 gram proteine yaklasik 8 kurus verirken gaspari de yaklasik 10 kurus veriyorsun. Hani miktarlar birbirine yakin, al kullan Gaspariyi de biri 1 ay digeri 3 ay gidiyor seklinde bir yaklasim dogru degil. Gittigi sure kullanimina baglidir.:)

Back
Yukarı