Haplar oldukça büyük yutmakta zorlanıyorum çoğu kez.Bir şey sormak istiyorum arka kısımda şunlar yazıyor.Protein 8 gr diyor tanesinde 8 gr mı?
4 Tanesinde 8 gram var tanesi 2 gram kardeşim birde yutamıyorum demişsin ilk başladığım zaman bende yutmakta zorluk çekiyordum ilk 2 sini rahatlıkla içiyordum 3 4 de tıkanıyorum o yüzden yutamadıklarımı yarıya bölerek yutuyordum fakat 1 ayı geçtikten sonra 3 tanesini ağzıma atıp aynı anda yutabilmeye başladım şuan hiç geliyor 4 tane atıp ağza direk suyla mideye indiriyorum![]()
Kreatin etkisini bilmem ama tabi enerji veriyor normalde adale ağrılarım olmazdı kullanmayı bırakınca bayağı ağrılarım oldu ve devam ediyordabu ürünü almayı düşünüyorum kutunun üstünde kreatinle zenginleştirldiği yazıyor, doğru mu kreatin etkisi gören oldumu yada performans artısı
Icine nitrofull felan koymasinlar gaspari yerineBende spor mağazasından aldım benim de renkleri solda ki gibi açık renkte.
Yok kardeşim benimkide soldaki gibi hafif sarımsı merak etmeyin orjinalIcine nitrofull felan koymasinlar gaspari yerine
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Herkesin dikkatini soldakine yönelttin birde bakıyorsun sağdaki sahteymiş>>>Ciddiye alma şaka yapıyorum
yok denecek kadar vardır4 hapında kaç gr glutamin kac gr bcaa var ? araştırdım ama bulamadım.
kardeşim senin dediğin kaliteli wheyler 200 den başlıyor 1 ay gidiyor bu amino ise 70tl 3 ay gidiyorUrunun fiyatini bilmiyorum, ama aminoasit diye satilan urunlere verilen paralara gercekten yazik. Bu Amino asit diye satilan urunler mini whey kapsulleridir.
Kaliteli bir Whey urunu satin alip kullanin daha ucuza mal edersiniz.
Oncelikle kardesin olmadigimi belirteyim. Basit matematik bildigini dusunuyorum:yok denecek kadar vardır
kardeşim senin dediğin kaliteli wheyler 200 den başlıyor 1 ay gidiyor bu amino ise 70tl 3 ay gidiyor