Bcaa alacaksan şu an mp toz bcaa kullaniyorum kesinlikle ta siye ederim yanina amino yerine creatine al sana şoyle soyleyim weider xtend kullanmus biri olarak mp bcaa gercekten harika enseye indiris hareketine ALLAH şahit 140 kg 3 set girdim 5-8 tekrar arasi antreman sirasinda kullaniyorum.merhabalar, yeni üye oldum. Geçen sene 6 ay fitness, 3 ay ara ve bu sene de 6 aylık bir spor geçmişim var. Yeni aminoasit araştırıyorum. Yorumların çoğunu okudum ve genel anlamda memnun kalınmış. Nanobolix marka kullanmıştım daha önce hoca tavsiyesiyle. Şimdi gaspari düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aynı zamanda bcaa da alacağım. yine iki marka arasında kaldım. nanobolix in bcaa sı kapsül şeklinde gaspari tablet. Bi avantaj durumu var mı kapsülün?
Hangisini tercih edeyim tavsiyelerinizi bekliyorum?
Daha önceden yazıldıysa afedersiniz ama bi sorum olacak ben şuan kilo vermeye yönelik antreman cardio yapıyorum ve de bu gaspari aminoyu kullanıyorum ama hata mı yapıyorum bilemedim bu ürün kilo yaparmı 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası kullanıyorum içeriğine baktım ama pek anlayamadım karbonhidrat 32 yazıyordu şuan 82 kiloyum askeri sınav için hedefim 76-77 civarı bunun yanında musletech hydroxcut da kullanıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler
Daha önceden yazıldıysa afedersiniz ama bi sorum olacak ben şuan kilo vermeye yönelik antreman cardio yapıyorum ve de bu gaspari aminoyu kullanıyorum ama hata mı yapıyorum bilemedim bu ürün kilo yaparmı 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası kullanıyorum içeriğine baktım ama pek anlayamadım karbonhidrat 32 yazıyordu şuan 82 kiloyum askeri sınav için hedefim 76-77 civarı bunun yanında musletech hydroxcut da kullanıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler
Bunu bende kullanmıştım fakat pek faydasını gördüm diyemem, yutmak da ayrı bir derttikonunun üzerinden uzun zaman geçmiş fakat boyutunu merak eden arkadaşlar için resim paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 42289
boyut olarak bence gayet uygun. içimi kolay olan amino asitlerden birisi diyebilirim. ve gayet başarılı.
Eki Görüntüle 42290
ben evet diyorum.
sen hangisini önerirsin ?Bunu bende kullanmıştım fakat pek faydasını gördüm diyemem, yutmak da ayrı bir dertti![]()