o kullandığın supplement'lere göre değişir, ben protein tozuda kullanıyorum o yüzden totalda 5-6 alıyorum günlük, sabah kalkar kalkmaz protein, antremandan önce 2 veya 3 tane aminomax antreman biter bitmez hemen 3 tane daha aminomax antremandan 1 saat sonra tekrar protein tozu bu şekilde yapıyorum, eğer ben günde bu tabletten 5-5 toplam 10 tane alırsam ki minimum 7 gr protein var.. 70 gram eder, protein tozun'dan aldığım minimum protein 60 gr.. gün içinde yediğim yemek içtiğim içecekler falan derken çok rahat 150 gr'ı aşıyor,(minimum değerlere göre hesapladım).. benim kilom 70, günlük vücudumun protein ihtiyacı maksimum 140 gr... vücut bu aldığın proteinlerin ihtiyacın olanını alır ondan sonrası vücutta fazladan bulunan protein vücuttan atılamazsa ilerde karaciğer ve böbrek yetmezliğine kadar gidebilir... yukarda bu tabletten günlük 10 tane alan ve protein tozuyla kombine eden 70 kiloluk bir adam için minimum değerleri çıkardığımda vücutta en az 10-15 gr'lık bir protein fazlası kalıyor, tamam protein ağırlıklı beslenelim gelişim için önemli ama fazlası ZARAR! Aman dikkat.