Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Bu ürün gerçekten çok kaliteli. Tabi ki de çok bir şey beklememek lazım sonuçta amino asit. ama gayet tatmin edici bir ürün. Ağırlıklarda artış oluyor, Yorgunluğu azaltıyor. En önemlisi de fiyatı çok uygun. Bence weider ın ürünlerine 250-300 vermektense bu ürünü almak daha mantıklı. Bazı arkadaşlar bu ürünlerden steroid etkisi bekliyor ama yanlış. Supplementlerin en büyük etkisi bence plasebo...

Eğer yumurtayla aranız iyiyse günde 12-18 yumurta beyazı yiyerek gerçekten ertesi güne onarılmış ağrısız kaslarla uyanmak mümkün bu dahil çoğu markayı kullandım fakat yeni tecrübe ettim ki yumurta bu tip haplardan çok daha kaliteli çok daha etkili

wrath

Bence urun gayet ıyı hıc bır problem yasamıyorum toplamda 16000 mg alıyorum ve cok etkılı geyet basarılı...[DOUBLEPOST=1474646221][/DOUBLEPOST]
Eğer yumurtayla aranız iyiyse günde 12-18 yumurta beyazı yiyerek gerçekten ertesi güne onarılmış ağrısız kaslarla uyanmak mümkün bu dahil çoğu markayı kullandım fakat yeni tecrübe ettim ki yumurta bu tip haplardan çok daha kaliteli çok daha etkili

wrath
kardes 12 18 yumurta dıyosun emın ol kı bır zaman sonra vucut tepkı verıcek allerjıler ortaya cıkıyo denedım :D

Gaspari Gaspari Amino Max 8000 - 350 Tablet -
Siparis verdim umarim ise yarar.120 TL den indirimli aldim 92 TL ye.

arkadaşlar ben bu ürünün biraz enerji ve pump etkisinden başka bir olumlu tarafını göremedim, kütle değişikliği de olmadı, universal 2700 e geçiş yapacağım.

o kullandığın supplement'lere göre değişir, ben protein tozuda kullanıyorum o yüzden totalda 5-6 alıyorum günlük, sabah kalkar kalkmaz protein, antremandan önce 2 veya 3 tane aminomax antreman biter bitmez hemen 3 tane daha aminomax antremandan 1 saat sonra tekrar protein tozu bu şekilde yapıyorum, eğer ben günde bu tabletten 5-5 toplam 10 tane alırsam ki minimum 7 gr protein var.. 70 gram eder, protein tozun'dan aldığım minimum protein 60 gr.. gün içinde yediğim yemek içtiğim içecekler falan derken çok rahat 150 gr'ı aşıyor,(minimum değerlere göre hesapladım).. benim kilom 70, günlük vücudumun protein ihtiyacı maksimum 140 gr... vücut bu aldığın proteinlerin ihtiyacın olanını alır ondan sonrası vücutta fazladan bulunan protein vücuttan atılamazsa ilerde karaciğer ve böbrek yetmezliğine kadar gidebilir... yukarda bu tabletten günlük 10 tane alan ve protein tozuyla kombine eden 70 kiloluk bir adam için minimum değerleri çıkardığımda vücutta en az 10-15 gr'lık bir protein fazlası kalıyor, tamam protein ağırlıklı beslenelim gelişim için önemli ama fazlası ZARAR! Aman dikkat.
kardeşim gerçekten yaptığın işlemde kör oldum. Bu ne saçma yanlış bir bilgi aktarmadır.

16yo GIRL STREEM 11year GIRL EROTIC

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı