Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
BSN Syntha-6 içinde 6 farklı emilim süresi bulunduran protein çeşidine sahip ve içindeki muhteviyyat %50 si protein yani 44 gramlık ölçekte 22 gram protein var ve bu whey değil.
Özetle Syntha-6 Antreman sonrası ve öncesi için dieal değildir,ama akşam yatarken ve sabah kalktığınızda alınabilecek çok güzel bir protein çeşidi çünkü vücudu yaklaşık 8 saat boyunca besler...
En önemlisi kudretli bir whey ntreman hemen sonrasında.
Seçeneğin Gaspari MyoFusion olsun içeriği yüksek oranda whey.
Ya da Muscletech NitroTech...

myofusion kazein etkisi yaratıyor biraz sanırım.geceleri yatmadan sütle karıştırıp içmek daha mantıklı ama ben gece için ayrı antrenman öncesi ve sonrası için ayrı toz alacak durumda değilim.(gainer ve kreatinde alıcam)
nitrotech gerçekten güzel bi marka.ilk kullandığım tozdu o ve çok memnun kaldım gerçi salon hocam "geçiş dönemine denk geldiği için öyle zannediyorsun,aslında o geçiş döneminde myofusion alsan o da işine yarayacaktı" diyor fakat pek inanmıyorum açıkçası.
bu ay sonuna kadar yetecek tozum var.ondan sonra yeni bi spor salonunda başlayacağım ve kombinasyonum şu şekilde olacak;ultimate muscle juice revolution gainer,ultimate creatin ve muscletech nitro tech whey.
bu üçüyle sağlam bi vücut yapacağıma inanıyorum.

Dostum bütçen yetersizse sen karar vereceksin ama şöyle diyeyim.
Belki psikolojik olarak bilmiyorum ama bak ikisi de çok kral ürünler.
Ha gaspari tadı gerçekten çok şekerli,çok koyu kıvamlı bu gasparinin sevmediğim noktası...
Üstelik tada bakmazsak içerik olarak ikisi de mükemmel ürünler.
Tozu toprağı bir yana bırakıp Her gün Et çeşidi ve kaliteli karbonhidratlar tüketip en geç saat 11 de uyumaya bak.
Beslenme ve dinlenme çok önemlidir.
Bir de içki sigara varsa uzaklaşmalı tabii ki.
Bunlar adı üstünde supplement,Takviyeler...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:01 ----------

Tesekkurler erbakan.. peki on gold kullanıyordum devam mı ediyim değişiklik iyi mi olur?

Dostum ben de Optimum alacaktım ama çevremde çok kullananlar var ve Gaspariye bakarak hiçbiri memnun değiller o yüzden kullanmadım,üstelik Türkiyedeki Optimumlar İrlanda Optimumu Amerikan değil deniyor ki gerçekten de kabının üstünde geldiği yer Ireland Dublin customer service....
Yani tırt diyorlar Türkiye optimumları için...
Bütçen varsa benim gibi yap
1 kutu Muscletech 1 Kutu Gaspari Al
Gaspariyi sabah ve akşam yatarken
Muscletech i antreman öncesi ve sonrasında kullan
Değişimi göreceksin İnşallahu teala.

Sımdı Ultimate creatine, aminomax 8000 kullanıyorum tozun yanında amıno bıtınce dedigin gibi ikisinide alırım ancak 1 kutu acil almam lazım

Kardeşim Aminomax 8000 kullandım mükemmel bir aminodur kendisi,O zaman Gaspari MyoFUsion almanı öneriyorum...
Antrenman sonrası aminomax8000 ve myofusion içersin ben de öyle yapıyordum.

ben kendi kullanımımı söyleyim
antreman öncesi 5 tablet Antreman sonrası 5 tablet aminomax ve 1 ölçek myofusion...
Yatarken 1 ölçek Myofusion...
Antreman yaptığın günün sonrasındaki günün sabahı kalkar kalkmaz myofusion 1 ölçek.
Benim kullanımım böyleydi

ben antreman gunlerı oncesı 5 sonrası 5 ıcıyorum amınoyu. Olmadığı gunler 5 ıcıyorum. Haftada 4 gun antreman 3 gun bos. Proteinide antreman gunlerı 2 olcek olmayan gunler bır olcek ıcıyordum. Sımdı myofusıonu alınca yapmadıgım gunler ıcıyım mı?

bence amino asiti spor olmayan günlerde almak kesinlikle...
Spor yapmadığın günlerde eğer protein bazlı beslenmeni yetersiz görürsen sabahleyin süt ile 1 ölçek myofusion iç baska da içme

Dostum ben de Optimum alacaktım ama çevremde çok kullananlar var ve Gaspariye bakarak hiçbiri memnun değiller o yüzden kullanmadım,üstelik Türkiyedeki Optimumlar İrlanda Optimumu Amerikan değil deniyor ki gerçekten de kabının üstünde geldiği yer Ireland Dublin customer service....
Yani tırt diyorlar Türkiye optimumları için...

Buradaki düşünce son derece yanlış. Tüm dünya devlerinin Sony , Nokia , Philips vs. ürünlerinin büyük bir çoğunluğu çin , malezya , taiwan gibi ülkelerde üretiliyor. Şimdi bunlar farklı ülkelerde üretiliyor diye "tırt" mı oluyorlar sizin deyiminizle.

Ürünün Optimumun İrlanda'daki üretim tesisinden gelmesi birşeyi değiştirmez o bizim halkın hüsnü kuruntusu. Hammadde aynı , üreten firma aynı , tesislerini gezmedim ama eminim üretim makinaları bile aynıdır. Herşey aynıyken çıkan ürün neden farklı olsun ..

Myofusiondan memnun olmayan kişilerde %90 bu ürünü Whey protein niyetine kullanan bilinçsiz kişilerdir.Bu ürün gayet kaliteli ara öğün ve gece tüketimi için ideal blend bir proteinidir.

beach boy sen ne öneriyorsun dediğim gibi daha önce on gold standard kullanıyordum degısıklık ıstıyorum myofusıon mantıksız mı dıyorsun? Yanında Aminomax ve creatine alıyorum. Boyum 1.80 kilom 70

Sımdı Ultimate creatine, aminomax 8000 kullanıyorum tozun yanında amıno bıtınce dedigin gibi ikisinide alırım ancak 1 kutu acil almam lazım

kardeşim aklın varsa myofusion alma.
nitrotech en iyisidir.zaten ufak bi araştırma yap en pahalısı sanırım nitrotech e adamların bi bildiği var ki yüksek fiyata satıyorlar.ha burdan şu sonuç çıkmasın pahalı olan her ürün kalitelidir diye bişi demiyorum.ama ben nitroda kullandım myoda.ama en iyisi nitro bana göre.deneyimlerime dayanarak söylüyuorum

kardeşim aklın varsa myofusion alma.
nitrotech en iyisidir.zaten ufak bi araştırma yap en pahalısı sanırım nitrotech e adamların bi bildiği var ki yüksek fiyata satıyorlar.ha burdan şu sonuç çıkmasın pahalı olan her ürün kalitelidir diye bişi demiyorum.ama ben nitroda kullandım myoda.ama en iyisi nitro bana göre.deneyimlerime dayanarak söylüyuorum

http://www.bodybuilding.com/store/whey.html

bahsettiğin nitrotech ilk 20de bile değil.

http://supplementreviews.com/muscletech/nitro-tech
http://supplementreviews.com/gaspari-nutrition/myofusion-hydro

evet nedense nitrotech türkiyede çok abartılıyo gibime geldi.. keza weider de öyle.. çok pahallı olması kaliteli olması değildir. aynı kalitede daha ucuza da bulunabilir. markaya para vermeye gerek yok.

bu arada siteye baktım optimum hydro wheyi ilk defa gördüm türkiyede yok sanırım :)

beach boy sen ne öneriyorsun dediğim gibi daha önce on gold standard kullanıyordum degısıklık ıstıyorum myofusıon mantıksız mı dıyorsun? Yanında Aminomax ve creatine alıyorum. Boyum 1.80 kilom 70

Myofusion güzel bir ürün fakat kullanım amacını bilerek almak lazım. İdman sonrası kullanım için ideal bir ürün değildir. Onun yerine whey protein almanız daha uygundur. Eğer ara öğün veya yatmadan önce kullanım için alıcaksanız myofusion daha uygun bir üründür.

bu arada siteye baktım optimum hydro wheyi ilk defa gördüm türkiyede yok sanırım :)

Yaz başında ürün türkiyedeki supplement satış sitelerinin stoklarında mevcuttu. Şuan bir çok sitenin stoklarında bulunmuyor. Araştırma yapılırsa belki bazı sitelerin stoklarında bulunabilir.

Arkadaşlar Ben ikisinden de 5 kutu bitirdim
Ve dediğiö gibi bence Gaspari Myofusion mükemmelötesi bir ürün
Muscletech NitroTech bence bu piyasada çok abartılmış ha kötü mü tabii ki değil çok güzel...
Ama GAspariMyoFUsion Antreman hemen sonrası bile olsa İçinde Yüksek Oranda HIzlı aktive olan Hidrolize Whey bulunuyor % 80 e yakını whey!!!
GaspariMyoFusion her zaman bir adım öndedir diğerlerinin tümünden...
Tadı çok şekerli ve yoğun burası bence kötü ama idare edilir.
İlk önce Gaspari derim İmkanın varsa Yanına Muscletech de al.

myofisuon bende 1 kutu bitirdim bir ayda yanında amıno ve glutamın de kullanmıstım kolda yarım cm ölçü artişim oldu fakat buna sebep 1 ayda bitirdgm 300 gr glutamın mı yoksa her ikiside mi bilemem ama myofisuon enerji olarak gün içinde kullandgımdan antrenmanda iyi etki yapmıştı
ben optimum a göre daha basarılı buldum
smdi musscletech nitro tech alıcam birde bunu denemek istiyorum içimde kalmasın :)

nitro tech /weider 2200/gaspari bcaa kombinasyonu yapıcam 2 ayda bi yarım cm daha alrsam bunlarla değme keyfime :)

ben gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
900grlık nitrotech aldım ve 2.5kglik myofusion bunun yanına bile yaklaşamadı.boşuna para verdim resmen.
bir an önce bitsin diye ant.öncesi ant.sonrası ve gece alıyorum.
bunlar bitince nitrotech/muscle juice revolution/ultimate creapure alıcam bakalım ne olacak.

Back
Yukarı