Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454

Myo fusion ile ilgili antreman sonrası için uygun değil genellemesini kabul etmiyorum.
İçeriğindeki bileşimin yüzde olarak hangi protein kaynaklarından oluştuğu bilinmiyor ancak bilinen birşey varki çoğunluğu whey protein hidrolize,izolat ve konsantreden oluşuyor.Piyasadaki hidrolize,izolat ve konsantre karışımı olarak satılan ürünlerle benzer bir işleyiş mantıgı var,bunun yanında daha uzun süre kanda dolaşan ve kasları besleyen bir ürün.
Whey türevleri zaten vücuda antreman sonrası hızlı bir amino asit iletimini sağlıyor.
İçeriğindeki proteinlerin sindirim sürelerinin farklı olması yemek yiyene kadar geçen sürede ve hatta yemeğin sindirimi süresince kasların beslenmesine yarayacaktır.
Dediğim gibi içeriğindeki albumin ve varsa başka proteinlerin miktarı wheyin yanında ufak olmalı.Fiyatı da bunu bize kanıtlar nitelikte.
Biyolojik değerinin yüksek oldugunu da düşünecek olursak bence antreman sonrasında da pek ala kullanılır,gayet verimli de olur.

içinde %65 oranda whey bulunmaktadır.:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:19 ----------

Ultimate iso 93 ile myofusion arasında kaldım. Biliyorum biri isolate diğeri de blend fakat fayda maliyet açısından kıyaslama istiyorum. Bulunduğum yerde fiyatlar şu şekilde

Iso 93 - 148 Lira
Myofusion - 107 Lira

Sadece antrenman sonraları kullanmayı düşünüyorum, ayrıca biliyorum myofusion antrenman sonrası için çok uygun değil fakat gün içerisindeki beslenmem çok iyi olduğu için antrenman sonraları etkisi olacağını düşünüyorum. Yrd olursanız sevinirim.

sonrası icin uygun merak etme.ancak nerede 107 tl merak ettim ve buyuk boydan bahsediyorsun dimi 5 lbs?:)

içinde %65 oranda whey bulunmaktadır.:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:19 ----------

sonrası icin uygun merak etme.ancak nerede 107 tl merak ettim ve buyuk boydan bahsediyorsun dimi 5 lbs?:)

Ukrayna'dayım. Evet ikisi de 5'er lbs :)

Son düzenleme:
onbir,myo nun içinde %65 whey olduğunu nereden öğrendiniz :)

1 Kutu gaspari bitirdim çikolatalısını, sürekli suyla içtim ve bıtkınlık yapmadı.

Seve seve bitirdim diyebilirim.

ancak tat konusunda değişikliğe gideceğim. ON capuccino deniyeceğim bakalım o nasıl.

Gaspariyi önerebilirim size. Kesinlikle içerik, tat olarak on numara.

antreman sonrası kullanımı için optimum gibi %100 whey mi ? Yoksa bsn veya gasperini gibi komplex bi protein tozu mu daha iyi olur arkadaşlar antreman öncesi ise optimum seriuss mass kullanıyorum.

optimum caseinde yığınla gereksiz madde var.nanox orbilox-8 de 4 çeşit protein var,sadece casein olarak bakıyorum ben.weider casein ise piyasada bulunan en iyi casein proteini.yağ ve karb oranları çok düşük.bir hesaplama yaptım ve sonuç : optimumun bir ölçeği 4 tl ye gelirken weiderin bir ölçeği 3.45 tl ye geliyor ve weider 1.4 kat daha fazla gidiyor optimumdan.karar sizin :)

Vücut geliştirmeye yaklaşık 3 yıl önce ara vermek zorunda kalmıştım.
3 haftadır yeniden başlamış bulunmaktayım ve sürekli okuyorum daha da bilinçlenmek için :)
Detaycı ve teknik aynı zamanda tatmin edici mesajlarınız için teşekkürler.

arkadaşlar ankarada malum biryerde artık Gaspari MyoFusion ÇİLEKLİ bulunuyor,ama başka yerlerde baktım çilekli aromalısı mevcut değil...
Aklıma başka şeyler geldi ama malum yerin sahibi Çilekl iGaspari'nin ta 2 ay önce geleceğini söylemişti ve gelmiş artık...
Çileklisini denemek istiyorum açıkçası

Nitrotech içerisindeki kreatin nedeniyle sürekli kullanılmaması gereken bir ürün. Ara verdiğin zamanlarda myofusion kullanabilibirsin. Yani bi kutu nitrotech bir kutu myofusion. Böylece aklında soru işareti de kalmaz..

Ürün komplex bir ürün mü? Spor sonrası hemen içmek için ideal mi? Whey protein mi yani bir optimum,bir weider gibi falan...

içinde 4 yada 5 çeşit proteın var (casein,whey,yumurta,soya).yalnız kutu üzerınde hangisinden yüzde kaç oldugu yazmıyor fakat tabiki de en yüksek oranlısı wheydir.antreaman sonrası için uygundur.

E peki 25 gr protein(1 ölçek) idman sonrası whey ihtiyacımızı karşılıcak mı? Tecrübesi olan arkadaşlar bvar mı? deneyen vs..

Merhaba..Ben 2-3 kutu optimum kullandım ve mükemmel e yakın sonuçlar aldım.Şuan a kadar kullandığım tozlar içersinde en iyisi kesinlikle optimum..Değişiklik olarak bu sene gaspari aldım..daha 2 haftadır kullanıyorum o yüzden bir şey diyemem fakat optimum kadar lezzetli değil ve optimum kadar iyi karışmıyor suyun içersinde..

ben kullanıyorum ve basarılı buluyorum tadıda mukemmel ozellıkle sutle kullanınca nesquıkten daha guzel oluyor dıyebılırım ayrıca 2010 yılının en ıyı proteın tozu secıldı.

Back
Yukarı