Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugün gasparinin creatinini aldım sitesine baktığımda günde 5 gr dan fazla kullanmayın diyo ben bunu sizce daha fazlamı kullanmalıyım yoksa 5 gr da bırakmalımıyım bide ant 30 dk önce alsam iyi olurmu
İlk hafta yükleme yapmadan kullandım antremandan önce ve sonra bir faydasını göremedim. Daha sonra yükleme yapıp sonraki günlerde antremandan sonra kullanıdığımda etkisini daha iyi gördüm.
aynı ürünü bende 2 hafta önce aldım ve 2 haftadır normal olarak kullanıyorum. Aldığım yer ankarada supplement satan resmi bir bayiydi ve adamın bana dediği şey gasparinde yükleme yapılmaz. Neden böyle dedi ne derece doğru bilmiyorum. Kutu üzerinde 500ml su ile 5gram kullanın dediği için ben antremanlardan 1 saat önce 500ml su ile 1 çay kaşığı kullanıyorum ve 2 hafta olmasına rağmen bir etkiye rastlayamadım. Aynı zamandan antremandan hemen sonra yine gasparinin protein tozunu alıyorum ama nedense bir türlü farklılık hissedemedim :s
Araştırdım fakat bu ürünle ilgili ve konu ve yorum bulamadım. Kullanan arkadaşların yorumları nasıldır ? Bu kreatin alınmaya değer bir kreatin mi?
Etkileri nasıl? f/p açısından nasıldır?
Kreatin enerji artışının yanında kas hacmi de sağlıyor deniyor. Ölçü almada yararlarını gördünüz mü? Veya hangi kreatini önerirsiniz pek memnun değilseniz?
Çok da erbabı değilim bu meselenin. Sizi yanlış yönlendirmeyeyim, fakat bundan önce GNC'nin kendi kreatininden kullanmış ve çok etkisini görmüştüm. Gasparininki ile kıyaslayınca GNC'nin ürünü daha etkili bana göre. Gerçi gaspari de GNC mağazalarında satılıyor .
Directions For Qualitine: As a dietary food supplement, mix one serving of 5 grams (one level teaspoon) into at least 16 ounces (500mL) of water or other suitable liquid and drink within 15 minutes. Consume one serving per day. For best results, use this product as part of a proper diet and exercise program
yani bir çay kasıgını 500 ml suya dokup 15 dakika içerisinde ıcıyosun günde bir defa tüketiyosun yükleme yapmana gerek yok.
Hayır, yükleme yapmaya gerek yok. Ürünün arkasında da aynen Kaanrlz'ın dediği gibi yazıyor. 5mg yani bir çay kaşığı kadar her gün antremandan 15 dakika önce kullanacaksınız.
gaspari aminomaxla kombine ettim ve gayet guzel sonuc verdi yukleme yapmadim zaten gereksiz antremanda guzel isler cikardi fiyat olarakda 30 tlye inmesi cok iyi ve tavsiye ederim
Arkadaşlar bu ürün hakkında çoğu kişi bir takım sorular sormuştur ve forumda araştırmam sonucu malesef creatin bölümünde bu ürün hakkında bir ankete rastlamadım. Tüm soruları bir konuda toplamak için bu ürünü ankete açıyorum ve kullanan arkadaşlar diğer kişiler için fikir sahibi olmaları için oy verirlerse sevinirim.
Gasparinin diğer ürünlrini kullanan bazı arkadaşlarım var gayet memnunlar fakat creatinini yakın çevremde kullanan yok. Fiyatı da bu aralar hesaplı ama ben dymatize ile gaspari arasında kaldım.