gaspari qualitine

Gaspari Qualitine Creatin Mono.

• Total voters
    30
arkadaşlar bugün gasparinin creatinini aldım sitesine baktığımda günde 5 gr dan fazla kullanmayın diyo ben bunu sizce daha fazlamı kullanmalıyım yoksa 5 gr da bırakmalımıyım bide ant 30 dk önce alsam iyi olurmu

Bende aynı ürünü kullanıyorum. Yükleme yapmadan bir faydasını göremezsin ki ben yükleme yaptım oda şöyle:

4x5gr 5 gün 2 ay boyunca antremandan sonra 5gr 1 ay ara sonra yüklemesiz tekrar başlangıç.

Not: 2 ay ara verilirse yüklemeyi tekrar yapmalısın. Üzüm suyu ile karıştırıp kullanmalısın ve off günlerinde kahvaltıdan sonra 5gr almalısın.

İlk hafta yükleme yapmadan kullandım antremandan önce ve sonra bir faydasını göremedim. Daha sonra yükleme yapıp sonraki günlerde antremandan sonra kullanıdığımda etkisini daha iyi gördüm.

kardeşim sende 500 ml suyla içtin yoksa 1 bardak suylamı kullanımında 500 ml diyo bana biraz fazla geldi sen nasıl içtin

aynı ürünü bende 2 hafta önce aldım ve 2 haftadır normal olarak kullanıyorum. Aldığım yer ankarada supplement satan resmi bir bayiydi ve adamın bana dediği şey gasparinde yükleme yapılmaz. Neden böyle dedi ne derece doğru bilmiyorum. Kutu üzerinde 500ml su ile 5gram kullanın dediği için ben antremanlardan 1 saat önce 500ml su ile 1 çay kaşığı kullanıyorum ve 2 hafta olmasına rağmen bir etkiye rastlayamadım. Aynı zamandan antremandan hemen sonra yine gasparinin protein tozunu alıyorum ama nedense bir türlü farklılık hissedemedim :s

Gaspari Qualitine Creatine

Araştırdım fakat bu ürünle ilgili ve konu ve yorum bulamadım. Kullanan arkadaşların yorumları nasıldır ? Bu kreatin alınmaya değer bir kreatin mi?
Etkileri nasıl? f/p açısından nasıldır?

Ben 2 ay kadardır kullanıyorum. Antreman esnasında etkisini görüyorsunuz fakat beklediğim etkinyi de gördüğümü söyleyemem.

Kreatin enerji artışının yanında kas hacmi de sağlıyor deniyor. Ölçü almada yararlarını gördünüz mü? Veya hangi kreatini önerirsiniz pek memnun değilseniz?

Çok da erbabı değilim bu meselenin. Sizi yanlış yönlendirmeyeyim, fakat bundan önce GNC'nin kendi kreatininden kullanmış ve çok etkisini görmüştüm. Gasparininki ile kıyaslayınca GNC'nin ürünü daha etkili bana göre. Gerçi gaspari de GNC mağazalarında satılıyor :).

Bu üründe yüklemeyle ilgili vs hiç birşey yazmıyor. Forumdada başlığı yok kullanan başka arkadaş yok mu? başka markalara mı yönelmeliyiz?

Directions For Qualitine: As a dietary food supplement, mix one serving of 5 grams (one level teaspoon) into at least 16 ounces (500mL) of water or other suitable liquid and drink within 15 minutes. Consume one serving per day. For best results, use this product as part of a proper diet and exercise program

yani bir çay kasıgını 500 ml suya dokup 15 dakika içerisinde ıcıyosun günde bir defa tüketiyosun yükleme yapmana gerek yok.

Hayır, yükleme yapmaya gerek yok. Ürünün arkasında da aynen Kaanrlz'ın dediği gibi yazıyor. 5mg yani bir çay kaşığı kadar her gün antremandan 15 dakika önce kullanacaksınız.

gaspari aminomaxla kombine ettim ve gayet guzel sonuc verdi yukleme yapmadim zaten gereksiz antremanda guzel isler cikardi fiyat olarakda 30 tlye inmesi cok iyi ve tavsiye ederim

Gaspari Qualitine Creatin Mono.

Arkadaşlar bu ürün hakkında çoğu kişi bir takım sorular sormuştur ve forumda araştırmam sonucu malesef creatin bölümünde bu ürün hakkında bir ankete rastlamadım. Tüm soruları bir konuda toplamak için bu ürünü ankete açıyorum ve kullanan arkadaşlar diğer kişiler için fikir sahibi olmaları için oy verirlerse sevinirim.

Eklentiler

• 3010362_250.jpg
    3010362_250.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 630
  • qualitine facts-500x500.jpg
    qualitine facts-500x500.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 654
Benim şahsen bir gaspari sempatim var o yüzden monoların hepsi aynı gözüyle ( Hemen hemen) aralarında ön plana çıkabilecek hesaplı bir ürün.

Gasparinin diğer ürünlrini kullanan bazı arkadaşlarım var gayet memnunlar fakat creatinini yakın çevremde kullanan yok. Fiyatı da bu aralar hesaplı ama ben dymatize ile gaspari arasında kaldım.

Back
Yukarı