goldtrapper58
Yeni Üye
öncelikle coldfıre nıye kızımya herkes burda arkadas kardes herkes bilgisini paylasmalı zaten yoksa forumun ne onemı var moscow kardesıme gelince neden 20 gun gibi bir hedef koydun kendine neden 60 gün degil??? resimlerinide gormek ısterız forum olarak daha net daha acıklayıcı yardımcı olmak acısından soyluyorum bunları ama yok ben 20 gun yapacam dersen benim diyetim uzerınden gidersenki bak buna 45 dk sopa cevırme 20 dk kosu dahıl memkıklerı saymıyorum
enaz 5 kılo ama ılk once yagı ve tuzu kes sekeride dun forumdan bır arkadasla konustuk bızde veyronla tuzu kesmemın anında vucuttakı suyu attıgını boylece goruntunun hemen degiştigini söyledi valla hersey ırade yani bugun gene biri nişanlanmıs baklava geldi herkes lüpür lüpür ben oyle baktım
işte yapılması gereken 60 gun için bukadarcık fedakarlık sonra super vucut olmsada ınanıyorum tatmın edıcı olacaktır yorumlar için tsk ederim özel konusmak ısteyenler beni ekleyebilirler kolay gelsin isteyen sorularını burdanda cevaplarım bu arada 20 bitti