goldtrapper58
Yeni Üye
slm mcvırus oncelıkle hosgeldin aramıza zaten yukarıda diyette oldugumu belirtmişim son resimlere bakmadın sanırım cunku oradada yazıyordu tabi daha guzel olabilirdi ama herkesın anatomısı bir degil
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
MOD_****** dedi:kardes ben 18 yaşındayım 60 kıloyum walla senden çok kasım var istersen resmımı yollayım hatta hayatımda spor salonunda hiçç çalısmadım sadce kafama estikçe kale direginde abrfıkx çkerim
Aferin sana... Ardadaş buraya kendi vücuduna yorumlar almak için resim koyuyo, sen çıkıp benim vücudum senden daha iyi diyosun. Hem sadece barfiksle nasıl bundan daha bi vücut yaptın anlamadım.MOD_****** dedi:kardes ben 18 yaşındayım 60 kıloyum walla senden çok kasım var istersen resmımı yollayım hatta hayatımda spor salonunda hiçç çalısmadım sadce kafama estikçe kale direginde abrfıkx çkerim
MOD_****** dedi:kardes ben 18 yaşındayım 60 kıloyum walla senden çok kasım var istersen resmımı yollayım hatta hayatımda spor salonunda hiçç çalısmadım sadce kafama estikçe kale direginde abrfıkx çkerim
dikkat ettimde benimde senden daha çok kasım var.istersen ben bir süre bırakayım bu sporu o arada sen beni yakalamaya çalışMOD_****** dedi:kardes ben 18 yaşındayım 60 kıloyum walla senden çok kasım var istersen resmımı yollayım hatta hayatımda spor salonunda hiçç çalısmadım sadce kafama estikçe kale direginde abrfıkx çkerim
feyyaz dedi:ilker diyete başlamışsın süpeerr bencee 3 sonraki vücutt süper olcak eminim buna da herşeyden önce düzenli beslenme we bi okadarda azim lazım 2,5 yıllık badıcide bunlarda wardır eminim başarılar diler yeni resimlerini bekliyoruzz sana şimdiden kolay gelsinn...!