gelinde bunlara kadin diyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence ilk resimdeki güzel. Bunların partnerleri var mıdır ya da bu tip kızlardan hoşlanan var mıdır diye düşünüyüroum bu resimleri gördüğümde.

arkadaşlar nie ole diyosunuz anlamadım benim çalıştığım salonda da bunlar kadar olmasa da bunlara yakın bayanlar var bu resimde bunlar sıcak olduğundan kasları çok itici gözüküyo ama normalde soğukken bayanların damarları çok çıkmıyo ve spor yapmamış bayanlara göre çok dolgun düzgün duruyorlar bnce çok çekiciler :D

1. resimdeki gibi kalçaları olan eşim olsun isterim..

En harika eş,bu sporu yapıp bırakan ve hakiki balık ete kavuşan hanımlardır..

steroid kullanmadan yalnız..

bunların avantajı yarışmadan sonraki hafta resmen menken vucuduna 10 basacak vucut haline geliyorlar.vucut biraz yağ ve su depolayınca şu hallerinden eser kalmıyor fakat dezavantajı ise ilaç kullandıklarından dolayı her sabah ikiniz beraber ayna karşısında kavga ediyorsunuz hanginiz önce sakal traşı olacak diye.benim favorim eskilerden cory everson.

çok fazla geliştirmişler vucutlarını itici oldukları kanaatindeyim bayan zerafetinden oldukça uzaklaşılmış

Bayanlar için bence en ideali body-fitness sporudur. Bu kadar hacimlenmeden, fitness ve body karışımı ve gerçekten estetik olanıdır. Erkeğin gözüne de hitap eder :)

ss06_15.jpg

mesela bunlar yarışma için ama sezon dışı süper olurlar:D

Kalpleri estetiktir belki. :D
Böyle karım olsun kimse yan gözle bakamaz bana. Ona da bakamaz. :P

yuh diyorum başka bir şey demiyorum :) 1. resimdeki hatun masallah at gibi bacaklarına bi baksanıza zaten kolları ayrı bi hadise :) sonuncu foto dakide biraz hayvanimsi :)

kadından başka herşeye benziyorlar

ben üçüncü resmi görünce korktum: bununla resmin çekildiği yerde ve karanlıkta karşılaştığımı düşündüm :D

Back
Yukarı