Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
arkadaslar bu ürün yeni çıkmıs sanırım whey soya proteini ve creatin karışımı sizce nasıl bir ürün fikri olan var mı ben bir kutu sipariş ettim dayanamadım:d fiyatı da uygun

upload_2013-12-9_11-34-55.png
upload_2013-12-9_11-34-27.png

arkadaşlar bu forumda pek yeni mesajlar göremedim. deneme açısından kullanmak istiyorum, şuan 700 gram whey versiyonu var. sizce 2-3 kutu alayımmı yoksa boşver mi dersiniz

arkadaşlar bu forumda pek yeni mesajlar göremedim. deneme açısından kullanmak istiyorum, şuan 700 gram whey versiyonu var. sizce 2-3 kutu alayımmı yoksa boşver mi dersiniz
ilk çıkan ürünleri fiyatına göre gerçekten iyiydi bikaç ürününü de kullandım, ama sonrasında genrise ürün kalitesini bozdu kesinlikle tavsiye etmiyorum.

kesinlikle 1 kutu dahi olsa alınıp kullanılmasından yanayım. dolar ve eurodaki artışla birlikte suplementlere baya bir zaman gelmeye basladı. bu durumda yerli bazı ürünlere ağırlık vermek gerekir.

ilk çıkan ürünleri fiyatına göre gerçekten iyiydi bikaç ürününü de kullandım, ama sonrasında genrise ürün kalitesini bozdu kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ürün kalitesini bozu derken biraz daha detaylı eleştiri yapabilirmisiniz ,nedir ürünün + ları - leri

Tavsiyem ben 3kutu kullandım whey tadı yani aroması berbat onun haricinde okadarda cazip Fiyatları olmasada ucuz sayılır :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 kutu al bir kutu yanında hediye kampanyasının bitmesi bence müşteri potansiyelini oldukça etkileyecektir.zira kargo avantajıda bulunmuyor.

Ürün kalitesini bozu derken biraz daha detaylı eleştiri yapabilirmisiniz ,nedir ürünün + ları - leri
İlk çıkan Genrise Whey protein tozunda ekstradan B vitamin kompleksi, C vitamini, E vitamini, folik asit ve biotin vardı. Suda karışması ilk ürünün daha iyiydi, ikinciside topaklanmalar mevcut. Kutudaki tozun içinde bile topaklanmalar var. Aşağıda ilk ve ikinci ürünün değerlerini gösteren tabloyu paylaşıyorum.

genrise-jpg.26664

Eklentiler

• Genrise.jpg
    Genrise.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 759
o değer tablosu yeni ürünler içinde geçerli.siteyi incelersen bununla ilgili bilgi zaten mevcut.değerlerde bir değişiklik yok.etikete aldanma.kanunlardaki bazı değişiklikler gereği ikinci etiketi basmak zorundalar.

Ben yeni aldim ama bu son aldigimdam hic memnun degilim. Tadi cok fena degismis

Bu ürünü en uygun nereden temin edebiliriz birde ilk sayfalardaki değer tablosuyla şuanki aynımı protein oranı olarak özellikle

Ben vücut geliştirme sporuna 1 hafta önce başladım.Boyum 178cm kilom 82.Kilom biraz fazla.Her gün 20 dakika koşuyorum.Düzgün bir beslenme programı hazırladım.Programda bol miktarda protein içeren yiyecekler var(Tavuk göğsü,ton balığı,süt ürünleri vb)var.Cola,çikolata,şeker,tuz falan bıraktım.Fazla abartılı bir vücut istemiyorum sadece bütün kaslarım hafif belli olsun yeter.Bu sayede göbek falan eritmiş olurum.Size bir kaç sorum var.En temel ve en çok kas yakan hareketler hangileri.(Karın,göğüs,sırt daha ağırlıklı)Ben protein takviyesi yapmaya karar verdim.Protein takviyesi düzenli beslenme ve çalışmayla 2 ay sürede nasıl bir vücuda sahip olurum.Almak istediğim protein tozu aşağıda ki linkte.Hem Türk yapımı hemde fiyat uygun olduğu için bunu seçtim yorumlarınızı bekliyorum.
Whey Protein Complex 700g tozProteinler

Bu ürünü en uygun nereden temin edebiliriz birde ilk sayfalardaki değer tablosuyla şuanki aynımı protein oranı olarak özellikle
Kendi internet sitesinden en uygun fiyata temin edebikirsiniz. Google a genrise shop olarak yazmaniz yeterli

ürünün 2.1kg versiyonunu aldım dış görünüşü,tadı,karışabilirliği pek tatmin etmesede 30gramda 22gr whey vaad ediyor. 2 hafta oldu kullanmaya başladı etkisini görüyorum diyebilirim

Taksim civarında eczanelerde felan satılmaz mı yav bu ürün. Kredi kartı kullanmıyorum havalesiydi kargosuydu uğraşmakta istemiyorum gidip görüp alayım geleyim diyorum da var mı bildiğiniz yer PM atarsanız çok sevinirim.

Back
Yukarı