ilk çıkan ürünleri fiyatına göre gerçekten iyiydi bikaç ürününü de kullandım, ama sonrasında genrise ürün kalitesini bozdu kesinlikle tavsiye etmiyorum.arkadaşlar bu forumda pek yeni mesajlar göremedim. deneme açısından kullanmak istiyorum, şuan 700 gram whey versiyonu var. sizce 2-3 kutu alayımmı yoksa boşver mi dersiniz
ilk çıkan ürünleri fiyatına göre gerçekten iyiydi bikaç ürününü de kullandım, ama sonrasında genrise ürün kalitesini bozdu kesinlikle tavsiye etmiyorum.
İlk çıkan Genrise Whey protein tozunda ekstradan B vitamin kompleksi, C vitamini, E vitamini, folik asit ve biotin vardı. Suda karışması ilk ürünün daha iyiydi, ikinciside topaklanmalar mevcut. Kutudaki tozun içinde bile topaklanmalar var. Aşağıda ilk ve ikinci ürünün değerlerini gösteren tabloyu paylaşıyorum.Ürün kalitesini bozu derken biraz daha detaylı eleştiri yapabilirmisiniz ,nedir ürünün + ları - leri
Kendi internet sitesinden en uygun fiyata temin edebikirsiniz. Google a genrise shop olarak yazmaniz yeterliBu ürünü en uygun nereden temin edebiliriz birde ilk sayfalardaki değer tablosuyla şuanki aynımı protein oranı olarak özellikle