İzole protein ürünleri her markada pahalıdır.İzole proteinlerin içerisinde %90 protein bulunurken , konsantrelerde %80-70 bulunur bu yüzden konsatreler daha ucuza satılır.Genelde izole proteini tercih etmeliyiz çünkü içeriği en yakın %100 protein orda var , karb-şeker olayı 0şu 4kutu 2kg 340 a gelen işte bende tam fiyatını bilmiyordum şimdi baktım kutusu 85 e gelen. ha 80 ha 85 5 lira için mi yalan dedinzaten bir ürünleri daha varmış şimdi gördüm isolat complex diye 190 lira biri 85 biri 190 birinde protein varsa diğerinde altın mı var fiyat 2 katından pahalı
Benim de kullanma sebebim aslında bunlar. Verdiği sponsorluklara da bakınca boş yerler değil. Tabii ki gönül ister elimizde analizleri olsun gönül rahatlığı ile kullanalım. Fakat şöyle bir şey de var ürünün 2100 kg'sini 180 TL'den satsalar, afilli bir ambalaj biraz da reklam yapsalar hiç analiz falan soran olmayacak.Genrise ilk meshur oldugunda fenerbahce spor klubunede urun veriyordu diye hatirliyorum,boyle bi klup burda urun aliyorsa iceriginde sikinti olmaz diye duz bir mantik kuruyorum,haksizmiyim
Benim de kullanma sebebim aslında bunlar. Verdiği sponsorluklara da bakınca boş yerler değil. Tabii ki gönül ister elimizde analizleri olsun gönül rahatlığı ile kullanalım. Fakat şöyle bir şey de var ürünün 2100 kg'sini 180 TL'den satsalar, afilli bir ambalaj biraz da reklam yapsalar hiç analiz falan soran olmayacak.
Haklısın, Hardline'da Türk firması fakat fiyatları yabancı firmalarla yarışır nitelikte. Toz halinde olmamasının sebebi içinde koruyucu madde bulunmuyor olması diye biliyorum. Kullandığın ürün spinat extract'lı Whey Protein Complex ürünü mü? Bu ürünü kullanıp spinat extract'ın etkisini gören var mı?O zamanda OPTİMUM varken bu ürün alınmaz derlerbilinç altı kadar kötü birşey yok. 1. kutunun yarısına geldim ve 2 kutu açılmamış var elimde. Tek problem diğer markalardaki gibi ince bir toz halinde değil. Kalıp gibi ve nemli gibi duruyor elimi kutunun içine sokup çıkarıyorum kenarlarda bulunan proteinler yapışıyor direk.
Bazı şeyleri sırf savunmak için çarpıtmanın anlamı yok.İki sene koruyucu olmadan bozulmasını önleme şansın yok...Öyle bir şey olsaydı hiç kimse koruyucu kullanmazdı.Bunun ruhsatını alamazsın izin vermezler...Ambalaja girmiş herşeyin içerisinde çeşitli özelliklerde koruyucular muhakkak var.İlaçta dahil buna...Haklısın, Hardline'da Türk firması fakat fiyatları yabancı firmalarla yarışır nitelikte. Toz halinde olmamasının sebebi içinde koruyucu madde bulunmuyor olması diye biliyorum. Kullandığın ürün spinat extract'lı Whey Protein Complex ürünü mü? Bu ürünü kullanıp spinat extract'ın etkisini gören var mı?
diyorum ya bunlar tarafsız kullanıcı gibi durmuyor markayı öve öve bitiremedilerBazı şeyleri sırf savunmak için çarpıtmanın anlamı yok.İki sene koruyucu olmadan bozulmasını önleme şansın yok...Öyle bir şey olsaydı hiç kimse koruyucu kullanmazdı.Bunun ruhsatını alamazsın izin vermezler...Ambalaja girmiş herşeyin içerisinde çeşitli özelliklerde koruyucular muhakkak var.İlaçta dahil buna...
Bazı üyelerin gereksiz yorumlarından farklı olarak sizin yorumunuzun bilgi alma ve bilgilendirme amaçlı olduğunu düşünüyorum. Koruyucu ile ilgili bahsettiğim konu asaveda adlı kullanıcının paylaşmış olduğu https://www.bodyforumtr.com/threads/genrise-whey-protein.37278/page-15#post-493021 posttan okuduğum kadarı ile yapmış olduğum bir yorumdu,koruyucudan kastım yardımcı maddelerdi aslında. Sadece Türk malı ve piyasada uygun fiyatlı bir ürün olduğu için Genrise hakkında bilgilenmeye ve bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Sözünü ettiğiniz "sırf savunma amaçlı" ve çarpıtmak" ifadelerinin gerçeklerle bir ilgisi yok.Bazı şeyleri sırf savunmak için çarpıtmanın anlamı yok.İki sene koruyucu olmadan bozulmasını önleme şansın yok...Öyle bir şey olsaydı hiç kimse koruyucu kullanmazdı.Bunun ruhsatını alamazsın izin vermezler...Ambalaja girmiş herşeyin içerisinde çeşitli özelliklerde koruyucular muhakkak var.İlaçta dahil buna...
ankaradayım yeriniz neresi gelip yerinizden alıcam demiştim(facebook sayfalarından) bana verdikleri cevap ---Fabrika Kırıkkale ye yakın depomuz Ankara'da ama sadece saat 12 ye kadar o günkü Siparişler hazırlanıp kargoya veriliyor. Sonra depodaki arkadaşlar fabrikaya geçiyor. Depodan elden satış yapılınca bu sefer kargolar yetişmiyor--- bildiğin saçmalık böyle bir çalışma düzeni gördünüz mü işçiler 12 ye kadar ankaradaki depodaymış sonrada kırıkkaledeki fabrikaya gidiyorlarmış yemin ediyorum gülmekten öldüm inanmayanlara mesajlaşmanın ss lerini atabilirimDaha once de yazmistim yine yazayim. Yaklasik 700 gr lik olandan 20 kutu kullanmis biri olarak artik bu firmaya guvenim yok. İnternet sitelerinde belirtikleri adrese gittim. Alakasi olmayan bir yer cikti. Gecen sitelerinden urun alayim dedim. Bilgi edinmek icin tel nosunu aradim. Sabit bir numara bile yok. İletisim icin.. Cep numarasi... Onu da acan olmadi. Simdi bu nasil bir ciddiyet. Bu kadar gayri ciddi bir firmanin urun uretimi sirasinda verecegi ciddiyeti siz mukayese edin.
Eskiden fenerbarbahceye urun satmis olabilirler. Hala satiyorlar mi? Eskiden tadi iyiydi. Simdi alanlar sikayetci...?
Yoksa kimse ucuzu dururken pahalisini almak istemez.
Farkindaysan kap degismesi olsun dolar hammaddesi olsun fiyat az bisey artti bende guzel buluyorum kabini ve yeni 30 gr olcek cikardilar. Bu arada telini merak ediyosan verebilirim ama beni genrise calisani dusunmeyinSonunda... Ambalaj degismis.. Neden simdiye kadar israrla hic bir albenisi olmayan paketlerle satis yapiyorlar anlam veremiyorum. Maliyet sebebiyle deniliyor ama mevcut ambalaji bedavaya mi yaptiriyordu? Hem ambalajin urunu sattirmadaki becerisini ticaretten anlamayanlar bile bilir.
Acikcasi ben genrise nin pazarlama stratejisini, slrket profilini anlayamiyorum. Sabit bir telefon numarasi olmaz mi cok mu zor 444 lu bir hat almak? Bu da mi maliyet...? Firmanin bir web adresi olmaz mi Allah askina? Satis yapan bir web sitesi var o kadar. İnsanlar zorla guvenmek istiyor ama firma yoneticilerinde tik yok. Seneler sonra daha yeni bir analiz ornegi...