Profosyinel olsa urunler olsun reklamlar olsun zaten bu fiyata verilmez kaliteyi kullananlar ve analizlerde gosteriyo nisasta testide olsunWrestler bu konuda haklı. Firma profesyonel değil ama fiyat/performans açısından da ürünün hakkını yememek lazım.
Fitnessbilim sayfasında yapılan sıralamayı paylaşabilir misin ?[DOUBLEPOST=1432540788][/DOUBLEPOST]http://www.genriseshop.com/index.php?do=dynamic/view&pid=27 Sonunda analiz sonucu yayınladılar, bu bile pozitif gelişmedir. Dediğinize katılıyorum bir sabit telefon hattı, eli yüzü düzgün bir web site şart. Reklam yapmasınlar, sponsorluklara girmesinler bunlar fiyatı arttıracak etmenler fakat hitap ettikleri müşteri grubuna da güven verecek bu gibi şeylere önem vermeliler.Eger yalan olsaydi test sonuclari gosterirdi kendim bizzat sizin icin konustum kendisine bizzat reklam icin para isteyenler de olmus ama sirf daha ucuza vermek icin bu fiyata oluyor inanmayanlar turkiyede butun proteinlerin arasinda 2.sirada yer almistir fitnesbilim sayfasina bakabilirler o ovdugunuz hardline 19. Olmustur fiyatlarinin pahali olmasidasirf sponsorluktan yani burda bi kas yapanlar yalan yanlis seyler soylemesin tadi kotu flan diyor sadik bey dediki ben saf ilmasindan dolayi cok fazla kakao eklemiyorum dedi istesem yarisina dokerim yuzde 50 busefer aldigin protein miktarindanda duser dedi ve bnce hakliyani kisaca kendim protein instant kullaniyorum 2 kutu hani etkisini goremeyen arkadaslarima soyleyim cok etkisini gordum tadida ictikce guzel saf olmasida guzel isterseniz gidin bulgar mallarina amerikada pahali satilan synta optimum lar bu niye bukadar ucuza gidiyo bi dusunun niye kendi ulkemizin malini kullanmayalim yani kendim ogrenci oldugumdan beslenmem spor parasindan bisey kalmiyo bide amreikan mallarina mi para verceksiziniz o kotu diyen arkadaslarin parasi cok heralde her neyse urune guvenim sonsuz yakinda amino asit ve caseinde cikacakmis alan alir almayan bulgar mallarina para verir arkadaslar onemli olan biraz destek
Kardesim sen kendi aldigin proteini soyleyince bisey olmuyoda biz genrise kullanincami sikinti oluyor her yoruma atlamak zorundamisin sayfanin adine ona bakreklam amaçlı üyeliklerilk mesajlar hep genriseye
Ben ilk protein tozumu Weider alarak büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum . Bu gün Genrise kampanyasından 340 tl gibi bir fiyata 4 kutu 2100 gr whey aldım . kullanıp buraya yazacagım . ama bence 280 tl weidere vermektense gider 4 kutu genrise alırım . sonucta bu birsihir değil , sadece protein tozu .
Ben 2 kutu kullandım. Hatta çoğu yerde 2 hap kullandığınız için etki etmiyor filan yazdığı için günde 6-7 tane kullandım. O dönem iyi gelişim göstermiştim ama spinat dışı çok faktör vardı. Bahsedildiği gibi güç artışı filan olmadı. Merak ediyorsan dene ama zaten hammaddesi ıspanak. Ispanak ye daha iyi derimArkadaşlar dartanyanı ciddiye alıp cevap vermeyelim bu forumun trolü kendisi , Genrise forumunda tabii ki Genrise tartışacağız. Analiz analiz dedi analiz sonuçları yayınlandı işte. Bu arkadaşla yapacağınız hiç bir tartışma bir sonuca varmayacaktır o yüzden gerek yok .
Ben spinat extract lı ürünü merak ediyorum var mı kullanan ? Balon bir supp. olduğu yazıyor birçok yerde.
Gozle yada icerken alinan tadla anlasilmaz kalite,ne gibi farktan bahsediyorsun
İşte tam da olay bu. Güvenebileceğimiz ya da bizi tatmin eden şey markanın ciddiyetidir, diğer büyük firmalarla, isimlerle yaptığı anlaşmalardır.
Dünya çapındaki firmaya örnek verelim. Weider.. Sanmıyorum ki analiz örneklerini sürekli yayımlasınlar. Sanmıyorum ki weideri alan deneyimli-deneyimsiz sporcular analiz örneği vs sini sorgulasınlar. İsim güven veriyor çünkü. Gerek duyulmuyor.
Yerli firma örneği; Hardline.. TR nin en büyük, güvenilir supp. satış mağazalarında satılıyor. Bu adamlar sorun çıkaracak mal satmaz. Sertifikaları var. Güvenilir sertifikalar... Müşteri hizmetleri var. Sponsor oldukları sporcu ve takımlar var. Bunlar insana güven duygusu aşılıyor.
Ha bunlar güven ve kalite için yeterli mi? Belki değil ama siz neye dayanarak protein tozu alıyorsunuz? Her aldığınız ürünün üretildiği partinin analiz raporunu kontrol ederek mi?