bodymurat30
Üye
Google da urunu arastirirken 3 yada 4. Sirada bu forum cikiyor bende daha onceki fiyatini merak ettim ve bunuda yazdim hatami yaptim ?hep ilk yorumlar bu konuya nitrofull gibi oldu burası![]()
Google da urunu arastirirken 3 yada 4. Sirada bu forum cikiyor bende daha onceki fiyatini merak ettim ve bunuda yazdim hatami yaptim ?hep ilk yorumlar bu konuya nitrofull gibi oldu burası![]()
yukarıda firma sahibi var ona sorsanaGoogle da urunu arastirirken 3 yada 4. Sirada bu forum cikiyor bende daha onceki fiyatini merak ettim ve bunuda yazdim hatami yaptim ?
Muhtemelen devamlı ve fanatik müşterileri arıyorlar: D ne yalan söyliyeyim samimiyetleri ve ilgileri gönlümü çeldi. Biraz da acımasız yorum yaptım ben de sanki. En basitinden Gaspari Myofusionda protein kaynaklarına yönelik şaibeli durumlar varken kimsenin zoruna gitmiyor. Yoğun aromalı birçok protein tozunda da yüksek protein değeri olmuyor aslında. Zaten onlar da tat arayanlara tat sunmak istediklerini belirttiler arz-talep meselesi yani. Sağlık Bakanlığınca da bizzat denetlenmesi cabası. Hammaddelerinin de pahalı geldiği fikrine inanıyorum açıkçası. Ben bunlar da bizi yolunacak kaz olarak görüyor diye tabir-i caizse resmen üzülmüştüm yerli wheyden sonra firmanın tavrını daha net göreceğiz. Umarım iyi niyetlerimiz karşılıklıdır ve bu wrestlerın açıkladığı yukarıdaki yorumları yapanlar firma pazarlamacısı değil trolldür.Ben de arandım Genriseden, umarım kaliteli şekilde yerli üretime geçilir, fiyatlar da çok uygun olur da çakallara para kazandırmayız. 200 liradan fazlaya protein tozu satıyorlar, toplu alımda adedi 20 dolardan uyguna alınabilen tozları(vergi falan hariç tabiki).
Muhtemelen devamlı ve fanatik müşterileri arıyorlar: D ne yalan söyliyeyim samimiyetleri ve ilgileri gönlümü çeldi. Biraz da acımasız yorum yaptım ben de sanki. En basitinden Gaspari Myofusionda protein kaynaklarına yönelik şaibeli durumlar varken kimsenin zoruna gitmiyor. Yoğun aromalı birçok protein tozunda da yüksek protein değeri olmuyor aslında. Zaten onlar da tat arayanlara tat sunmak istediklerini belirttiler arz-talep meselesi yani. Sağlık Bakanlığınca da bizzat denetlenmesi cabası. Hammaddelerinin de pahalı geldiği fikrine inanıyorum açıkçası. Ben bunlar da bizi yolunacak kaz olarak görüyor diye tabir-i caizse resmen üzülmüştüm yerli wheyden sonra firmanın tavrını daha net göreceğiz. Umarım iyi niyetlerimiz karşılıklıdır ve bu wrestlerın açıkladığı yukarıdaki yorumları yapanlar firma pazarlamacısı değil trolldür.
Hocam herkesi aramışlar işte tek tek yoklama gibi oluyorneyse az önce gördüğüm yorumu paylaşmak istedim, buradaki tartışmalarla ilgili yazmış heralde Sadık Bey.
![]()
Harika çok sevindirici bir haber casein haberi.Firma yerli whey üretimine önümüzdeki ay gibi başlamayı planlıyormuş, henüz yerli ürünün kalitesi konusunda analiz sonuçları gelmemiş, Casein üretimi için de yeni makineleri bekliyorlarmış, onda da 3-4 ay sonra üretimi planladıklarını söylediler.
Eski formu diye bahsedilen nedir bilmiyorum ancak ocak ayından beri kullanıyorum gayet kaliteli ürün.Sizce hala eski formunda mı bu marka ben hic kullanmadım ama söylenenler eskisi gibi olmadığı yönünde sizce denemeye değer mi?