Hocam bir anda yaparsak göze batabilir. Zamanla olabilir, sporcu arkadaşların haberi olsun gerçekten yaşları farketmez. 40 yaşında adama da kazık yemek koyabilir, 20 yaşında öğrenciye de. Benim esas merak ettiğim yerli protein fiyatı ve kalitesi ne olacak. Eğer güzel bir fiyat ve kaliteli protein oranıyla piyasaya girerlerse cidden harika olur ( tabi öyle devam ettirmeleri kaydıyla). Sonuçta para tatlı, o çizgiyle başlayıp aynı çizgiyle devam ederlerse biz de desteğimizi gene veririz. İsteyen istediğini yazsın bizim ne olduğumuz ortada. Ben o kadar sert şekilde eleştirdim ki bu firmayı 4 kutu zammı yüzünden, aynı firmayı gerektiğinde savunmazsam da bu benim ayıbım olur ve haksızlık olur.
Bir konu daha var ki çok önemli. Genrise sayesinde eğer ithal markalarda da fiyatlar ciddi şekilde düşerse (ki Sadık Bey geçmiş indirim olayının Genrise yüzünden olduğunu söyledi) bu çok fazla kişinin işine gelir (kazıklayan topluluk hariç). Bu konuyu da unutmayın. Rekabet çoğunluk için iyidir gençler(azınlık kim anlamadıysanız, çok yüksek karlar eden satıcılar), rekabet sayesinde firma fiyatını düzenler. Kazıklayan zihniyetin kökünün kuruması ümidiyle... Umarım bu konuda çorbada tuzumuz olur.