... kreatin ürününü kullanmadım ve mevcut içeriği değişmedikçede kullanmayı düşünmüyorum, herşeyden önce soyanın o paketin içinde işi nedir ? lesitin ve soya olan hiçbir ürünü bilinçli tüketici kulanmaz zaten. sonra jinekomasti olduk diye estetik cerrah arıyorsunuz. ...
Kreatinin kendisini zaten günde 5 gr alıyorsun. 5 gr üründeki soya miktarı ne olabilir ki? Anabolik vurunanlardan jinekomasti olmayanlar varken, senin bu konuda endişe duyman bence yersiz. Kaldı ki genelde bu tarz ürünlerin içindeki soya, işlemden geçirilmiş, östrojen özelliği azalmış ya da kaybolmuş hammadeler. Yani direkt soya fasülyesini rondodan geçirip koymuyor. Bir de şu var; soya çiğköftelerin vs lerin içinde bolca kullanılıyor. Ülkemizde bolca tüketildiğini göz önünde bulundurur ve senin mantığınla bakarsak çoğu insan jinekomasti olmalıydı.
Kapsül konusunda da BamBam a katılıyorum. Kullanımı kolaylaştırıyor.
Ben internet sitesine ilişkin sıkıntı yaşamıyorum yani internet sitesini eleştirecek kadar da değil diyeyim. Tek sıkıntı bu olsun. Diğer bir husus da aradığımda ulaşmak istediğimde ben telefondan yahut e posta ile hemen ulaştım.
Ticarette makyaj çok önemlidir. Yan yana iki otel... Birinin girişi demode.. Diğeri ışıl ışıl.. Sence daha önce bu otelleri kullanmayan 10 insandan kaçı demode olanı tercih eder? Sitesinin arayüzü kesinlikle değişmeli.
Telefon... İsterse herkes o cep telefonuna ulaşsın. Yine olmaz. Millet supplement satış firmasıyken 444 lü hatlardan hizmet verirken, sen bir üretici olarak iletişim için cep telefonunu kullanamazsın.