şimdi kokladım bende merak ettim peynir kakao karışımı bir koku var ben peynir kokusu severim eğer bundan bahsedeiyorsanDün kargo ulaştı. İlk izlenimde tadını beğendim. Çikolata aromalısı sütle çok güzel bir tat verdi, suyla denemedim henüz.
Yanlız çok keskin bir koku var kutuyu koklayınca. Sizdede aynı koku varmı ??
Ben bu mesajı yazdıktan sonra beni direk Sadık bey aradı. Yurtiçi kargo ile durumu görüştüğünü, bundan sonra bir sıkıntı çıkmaması için uyarı yaptığını belirtti. Zaten üründe bir sorun yoktu, kargo firması tarafından sıkıntı olmuştu ve ürünü rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.Ben de aldim ama kutusu birinin ezik geldi iade edeyim mi? Sorun olur mu?
![]()
ne zaman çıkıyormuş 10 farklı aromalı whey tozları sorsaydın keşkeBen bu mesajı yazdıktan sonra beni direk Sadık bey aradı. Yurtiçi kargo ile durumu görüştüğünü, bundan sonra bir sıkıntı çıkmaması için uyarı yaptığını belirtti. Zaten üründe bir sorun yoktu, kargo firması tarafından sıkıntı olmuştu ve ürünü rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.
Müşteri memnuniyeti olarak, satış sonrası destek ve bilgilendirme olarak kendilerinden çok memnun olduğumu ilettim.
Ben ilk defa aldım ürünlerini ama satış sonrası ilgi/alaka göstermeleri, ürünlerinin bakanlık onaylı olması ve bence diğer markalardan kalite olarak geri olmaması bundan sonra Genrise'i seçeceğimi gösteriyor.
Diğer markaları alıp aracı adamları zengin edeceğimize, Genrise'i destekleyelim, hem para Türk ekonomisinde kalsın hem de markalarımızı geliştirip daha da kaliteli ürünler alalım.
Bir firmayı karalarken, o firmada tek kişinin çalışmadığını ve evlerine ekmek götürmek için çabaladıklarını bilip ona göre konuşursak bence daha doğru yapmış oluruz.
Not: firmanın adamı değilim bunu da baştan söyleyeyim [emoji2]
Ürünü satın aldım ancak henüz kullanmadım. Fakat koku olayına değinmek istiyorum.
Peynirimsi bir koku geliyor. Ancak kendi koku alma duyuma güvenmediğim için koku alma duyusunun çok gelişmiş olduğunu bildiğim ve her türlü süt ve süt ürünleri ve peynir kokusundan nefret eden bir arkadaşıma koklattığımda bu kokunun kesinlikle peynir kokusu olduğunu söyledi.
Bu iyi bir şey mi kötü birşey mi?
Emin değilim ama bu içinde peynir ürünü yani whey proteini olduğu iddiasını güçlendiren bir durum olarak düşünülebilir. Başka bir açıdan, demek ki kimine rahatsızlık veren bu kokunun giderilmesi için kullanılabilecek katkı maddesi az konulmuş ya da kullanılmamış. Kimyasal yemektense, kokuyu koklamayı tercih ederim.
Evet mantıklı olan 2. İhtimal. Ancak bu ayar 4,5 olsa sorun olmuyormuş. Maalesef böyle bir ayar yok. Ve bana gelen partideki tüm ürünlerde bu sorun yaşanmış olabilir. Ancak şöyle bir durum var. Benim kargom çok geç ulaştı. Zannediyorum güneşede maruz kaldı. Hem imalattaki ısınma hem kargodaki sorun üstüste gelincede bu koku oluştu. Kargoda sorun olmasa bende de olmayacaktı diğer herkes gibi.[DOUBLEPOST=1441741492][/DOUBLEPOST]İyi de bu makina sadece sana denk gelen kutuda mi 5 derecede calismis? Bu makinanin derecesi her bir kutuya kapak basarken tek tek mi ayarlaniyor? Yoksa uretim bandindaki tum seriye mi basiyor?
Mantikli olan 2. İhtimal tabi. Bahsettigin gibi bir durumda senin de aldigin urunu iceren partideki tum kutularda koku olayi olmali.
bence makineler kutulama olayını yapamıyor keşke eti yulaf gibi poşetlerde çıkarsaydı mutant ürünleri öyle mesela optimumlardada var böyle sorunda yaşamazdı yada başka yere kutulama yaptıracak birde şu ürünlerde kapağın üzerindede bir bandaj olmalı