Şimdi de shaker diyen olmuş. bu forumda bir çok kez yazdım, yazdığım bütün yazılar ise Genrise'ın pazarlama stratejileri ile ilgiliydi, çünkü uzmanlık alanım bu.
Toz'un tadı benim için önemsiz, her türlü içerim. Çiğ yumurta da içtim, lor da içtim, yulaf da içtim, Genrise'ı her türlü içerim.
Etkisini anlayamam, steroid değil bu, etkisini konuşmak tartışmak bile yersiz. Benim için önemli olan içerik, e lab. testlerini de hem Genrise hem de buradan arkadaşlar yayınladı, o konuda içim rahat.
Shaker konusuna gelirsek; müşterilere shaker dağıtmak maliyettir, onun maliyetini de ana ürüne yedirir dağıtan markalar, 200 TL verdiğiniz için anlamazsınız bile. Burger King'in vs.nin parayla sattığı sosları düşünün, hepiniz nolacak bedava verse sos satılır mı diyorsunuz. Bir de bütün Dünyadaki Burger King zincirlerini ve bedava verilecek sos miktarını düşünün. Çok büyük bir maliyet çıkacaktır ortaya.
Burada demem odur ki firmalar rekabetçi fiyatlarını korumak için bu tarz maliyetlerden kaçınırlar, kaçınmalıdırlar da. Genrise; sponsorluk, sosyal medya, promotion ürünleri( shaker), tanıtım gibi maliyetlerden kaçınıyorlar, çünkü biliyorlar ki bu sektörde onların var olmasını sağlayacak yegane kalem fiyat.
BİM ile Migros'un pazarlama stratejileri farklıdır, bu da fiyatlara yansır, hitap edilen kitlede farklılık yaratır. Genrise ile Optimum gibi. Süslü spor salonlarına gidip Genrise içene zor rastlarsınız, halbuki bench aynı bench, protein aynı protein. Tek fark marka imajı farkı.
Yaklaşık 6-7 yıldır protein tozu kullanıyorum, 6 yıl önce shaker verme olayı tek tük olurdu, yeni piyasaya giren hiç bir marka bunun maliyeti ile fiyatını yükseltmek istemezdi. Şimdi ise durum farklı; 200 TL bandını tüketicilere kabul ettirdi artık markalar, her türlü verir shakerını havlusunu bilmem nesini. Çünkü o 200 TL içinde 10 TL'si shaker 20 TL si pazarlama giderleri vs vs.