Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Bazı sığ fikirli arkadaşları anlamak gerçekten mümkün değil adama gösteriyorsun bak test sonuçları böyle değerleri böyle diğeriyle arasında şu kadar fark var bir boka yaramazz diyor :D Önce kafa olacak arkadaş daha sonra kas yaparsın.

Merhaba arkadaşlar , Genrise kutusunun içinden çıkan ölçek tamamen doldurulduğunda kaç gram oluyor? hassas terazisi olan varsa ölçebilirse bana çok yardımcı olmuş olur.Ben ölçeği full 50 gr kabul ettim ona göre kullandım ve kutu hesaplarıma göre bir ayda bitmesi gerekirken 1,5 ayda bitti olayı anlayamadım .ya kutu 2100 gr değil daha fazla yada ölçek gösterdiğinden az toz alıyor.

Fiyatı çok artırmışlar ya 270tlye 3 kutu alıyoduk şimdi ohoo[DOUBLEPOST=1456264670][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar , Genrise kutusunun içinden çıkan ölçek tamamen doldurulduğunda kaç gram oluyor? hassas terazisi olan varsa ölçebilirse bana çok yardımcı olmuş olur.Ben ölçeği full 50 gr kabul ettim ona göre kullandım ve kutu hesaplarıma göre bir ayda bitmesi gerekirken 1,5 ayda bitti olayı anlayamadım .ya kutu 2100 gr değil daha fazla yada ölçek gösterdiğinden az toz alıyor.
Ölçeğin gramını bilmiyorumda , bir ölçekte 9 gram protein varmış ben telefonla arayıp sormuştum.

Fiyatı çok artırmışlar ya 270tlye 3 kutu alıyoduk şimdi ohoo[DOUBLEPOST=1456264670][/DOUBLEPOST]
Ölçeğin gramını bilmiyorumda , bir ölçekte 9 gram protein varmış ben telefonla arayıp sormuştum.
o kadar az degildir yaa. ben tepeleme bir olcek kullanıyorum. genrise whey isolat complex. hiç ne kadar gittiğini hesaplamadım gerci. eger oyleyse eksık alıyorum demektır.[DOUBLEPOST=1456305215][/DOUBLEPOST]yok ya baktım sımdı 1 ocakta almısım son kutuyu. her sabah uyanınca alıyorum bırde antremandan hemen sonra bu da yaklasık haftada 10 servıs yapar. bir kutu 70 servis. 7 hafta kutu yenı bıtmek uzere. burdan cıkan sonuc kendı olcegıyle tepeleme doldurdugunda 30 gr. 1 servis yapıyor

Dostum beyaz ve mavi iki ölçek çıkıyor içinden mavi 30 gr beyaz ufak olan 10 gr ağırlığında protein alıyor bende hassas terazi vardı ölçmüştüm.

o kadar az degildir yaa. ben tepeleme bir olcek kullanıyorum. genrise whey isolat complex. hiç ne kadar gittiğini hesaplamadım gerci. eger oyleyse eksık alıyorum demektır.[DOUBLEPOST=1456305215][/DOUBLEPOST]yok ya baktım sımdı 1 ocakta almısım son kutuyu. her sabah uyanınca alıyorum bırde antremandan hemen sonra bu da yaklasık haftada 10 servıs yapar. bir kutu 70 servis. 7 hafta kutu yenı bıtmek uzere. burdan cıkan sonuc kendı olcegıyle tepeleme doldurdugunda 30 gr. 1 servis yapıyor
Dostum beyaz ve mavi iki ölçek çıkıyor içinden mavi 30 gr beyaz ufak olan 10 gr ağırlığında protein alıyor bende hassas terazi vardı ölçmüştüm.
Arkadaşlar bir ölçeğe düşen protein tozu ile o bi ölçekteki protein miktarı ayrı şeyler , benim bahsettiğim ölçeğe düşen protein miktarı , Komplex Protein tozlarında 2300 gramın hepsi protein değildir , hatta bildiğim kadarıyla hiçbir protein tozunda %100 protein yok.İzole Protein tozlarında %lik protein miktarı artıyor ( daha az şeker daha az vbz gereksiz şey var) İzolelerde %80-90 arasıdır protein miktarı.
Komplexler yani bizim aldığımız oran %60-80 arasıdır protein miktarı.
Ben ölçeği soralı çok oldu.Ve ürünü alalıda çok oldu.Bi daha arayıp sormak lazım almadan.

Arkadaşlar bir ölçeğe düşen protein tozu ile o bi ölçekteki protein miktarı ayrı şeyler , benim bahsettiğim ölçeğe düşen protein miktarı , Komplex Protein tozlarında 2300 gramın hepsi protein değildir , hatta bildiğim kadarıyla hiçbir protein tozunda %100 protein yok.İzole Protein tozlarında %lik protein miktarı artıyor ( daha az şeker daha az vbz gereksiz şey var) İzolelerde %80-90 arasıdır protein miktarı.
Komplexler yani bizim aldığımız oran %60-80 arasıdır protein miktarı.
Ben ölçeği soralı çok oldu.Ve ürünü alalıda çok oldu.Bi daha arayıp sormak lazım almadan.
web sitesinde bi ölçekte min 21.5 gr yazıyor sitesinde

Mesaj atıp sordum. Genrise whey protein isolat complex 2100 gr. İçerisinden çıkan ölçek 20 gr. Alıyormuş.
Bir servis 30 gr olduğuna gore, demek ki 1.5 ölçek kullanicam bundan sonra. 30 gr da 21.6 gr protein vardı sanirim

Arkadaşlar ölçeklerin üzerinde yazıyor kaçar gramlık olduğu temizleyip bakın bi bende yanlışlıkla 50 grlık ölçekte 1,5 ölçek içtim dikkat edin bu arada 2bardak süt (400 ml ) de güzel karıştı ve topklanma olmadı

Ölçeğin üzerinde 50 yazıyor doğrudur ama ben hesapladım bir kutu bitirdim.2100gr/50 42 servis yapar ama benim kutu 66 servis de bitti haftada 11 ölçek kullandım ve 6 haftada filan bitti.yanı ölçek bence 30 gr 66×30=2000 e yakın .50 gr yazıyor ama yanlış yazılmış olabilir orası.

3 kutu 270tl indiriminden almıştımda , şuan 3 kutu 330tl galiba

Bir ad. 2100gr izole whey sipariş verdim, inşallah memnun kalırım. Yalnız ödemede dikkat edin, taksitli alışverişlerde hemen vade farkı koyuyor. O kısmı farketmedim 3taksit seçtim yaklaşık 200tl ye gelmiş oldu:(

Konu dışı mesaj yazmayınız!

Firma yetkilisi Sadık bey'den bir mail aldım. Yeni kurulan siteden alışveriş yaparsanız daha uygun fiyatlara alabiliyorsunuz, bilgilerinize. Ayrıca yakinen ilgilenilmesi ve bilgilendirme gayet hoşuma gitti...

fiyatın uygunluğundan almayı düşünüyorum. etkisi hissedilebilir düzeyde midir kullananlardan yardım istiyorum. yazılan yazıların yarısı kavga içerikli olmuş o yüzden anlamadım bir şey .

Arkadaşlar önemli bir bilgi vereyim, ürünün içinden çıkan ölçeğe konulan toz 30 gram yapmıyor, o ölçeğin 1.5 katı falan 30 gram yapıyor. 1 servis de 30 gram olduguna göre demek ki her servis içinden çıkan ölçeğin 1.5 katı(ya da yaklaşık) olmalı.
Başka bir forumda bir üye yazmıştı, daha sonra hassas bir tartı alıp kendim de baktım bu sonuca vardım.

Tepeleme değil, silme baz alınmıştır.
Tepeleme - silme nedir, temsili gösterim:
jVg5Rr.jpg
Ürün bugün geldi, kokusunu ben pişmaniyeye benzettim. Tadı 10/7 bence :) alıntıdaki gibi hassas terazide silme dolu ölçek 26 gr. boş ölçek 6gr. Yani bir servis için 1,5 ölçek kullanılmalıki 30gr etsin. Yoksa, ben fayda göremedim vs vs yorumlar duyarız. Firmada 1,5 ölçek olayını belirtse iyi olur kanaatindeyim.

Bence tadı gayet iyi ancak benim sizlere bir sorum olacak. Daha önce almış olduğum protein tozlarını kullandıktan sonra shakeri yıkamayı unuttugum zamanlarda 'leş' gibi kokardı ancak bunda hiç öyle bir şey söz konusu olmuyor. Sebebini bilen var mı?

fiyatın uygunluğundan almayı düşünüyorum. etkisi hissedilebilir düzeyde midir kullananlardan yardım istiyorum. yazılan yazıların yarısı kavga içerikli olmuş o yüzden anlamadım bir şey .
Dostum ben isolat complex kullanıyorum. Baya faydasını gördüm. Hacim ve kilo artışı sagladi. Salondaki eğitmen bile şaşırdı.

Back
Yukarı