Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
''Bence tadı gayet iyi ancak benim sizlere bir sorum olacak. Daha önce almış olduğum protein tozlarını kullandıktan sonra shakeri yıkamayı unuttugum zamanlarda 'leş' gibi kokardı ancak bunda hiç öyle bir şey söz konusu olmuyor. Sebebini bilen var mı?'' demiştim genrise savunucuları illa sövmemiz mi gerekiyor cevap alabilmemiz için! Neden kokmuyor bu shaker? :mad: Cevap verecek yoksa GENRİSE YETKİLİSİ AÇIKLAMA yaparsa sevinirim ;)

Neden kotu kokmuyor mu sorununuz gercekten

Evet, beni bu soruya yönelten şey ise şimdiye kadar kullandığım bütün protein tozlarının(bsn syntha, hardline, on vb. ) tadı/karışım hızı/etkisi farklı olsa dahi hepsinin shakerda bir gün temizlenmeden durdugunda kokması idi. Ben de bundan ''protein içeren şeyler kapalı ortamda az bir süre kalsa bile kokuyor'' çıkarımda bulunmuştum.. Ancak genrise'in kaç gün kapalı ortamda dursa dahi kokmuyor. Genrise'in diğer protein tozları gibi kokmamasının sebebi ne olabilir?

Kokuyu veren şer peynir altı suyu tozu olsa da kullanılan tatlandırıcının sorbitol olması kokuyu engelliyor olabilir, sadece bir varsayım bu aklıma başka birşey gelmiyor.

''Bence tadı gayet iyi ancak benim sizlere bir sorum olacak. Daha önce almış olduğum protein tozlarını kullandıktan sonra shakeri yıkamayı unuttugum zamanlarda 'leş' gibi kokardı ancak bunda hiç öyle bir şey söz konusu olmuyor. Sebebini bilen var mı?'' demiştim genrise savunucuları illa sövmemiz mi gerekiyor cevap alabilmemiz için! Neden kokmuyor bu shaker? :mad: Cevap verecek yoksa GENRİSE YETKİLİSİ AÇIKLAMA yaparsa sevinirim ;)

Sövdüğün vakit forumdaki son mesajın olur! Kimse sana cevap vermeye mecbur değil!

Sövdüğün vakit forumdaki son mesajın olur! Kimse sana cevap vermeye mecbur değil!
Sakin ol şampiyon . Oradaki sövme kelimesini "markaya yöneltilmiş olumsuz eleştiri" manasında kullandım. Aksi manada kullanmam düşünülemez

Üyelere kullanıcı adı ile hitap ediniz!
5 ceza puanı aldınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
yakında genrise'a bir fırsat verip bir kutu alacağım.Hangi tadı önerirsiniz? Muzlusunu arkadaşım vesayitiyle denedim fakat kokudan başka bir şey yoktu :D :D ?

yakında genrise'a bir fırsat verip bir kutu alacağım.Hangi tadı önerirsiniz? Muzlusunu arkadaşım vesayitiyle denedim fakat kokudan başka bir şey yoktu :D :D ?
Kardeşim ben geçen ay deneme amaçlı çikolata ve çileklisini aldım. Çikolatasının tadını beğenmedim hamur tadı var. Çilekliside aynı fakat çilekliyi yoğurtla karıştırınca güzel oluyor sabah yulafa koyuyorum. Bitince tekrar alırım hem yulafı yenilebilir kılıyor hemde daha ucuz diğerlerine göre

Kardeşim ben geçen ay deneme amaçlı çikolata ve çileklisini aldım. Çikolatasının tadını beğenmedim hamur tadı var. Çilekliside aynı fakat çilekliyi yoğurtla karıştırınca güzel oluyor sabah yulafa koyuyorum. Bitince tekrar alırım hem yulafı yenilebilir kılıyor hemde daha ucuz diğerlerine göre

yorum için teşekkürler.Çilekli şuan muscletech platinium kullanıyorum o aynı,ondan önce BSN çilekli artık gına geldi,bir değişik tada geçmem gerek dedim:D:D
belki tutti frutti olanını alırım sakız gibi tadı diyorlar.Bir de kredi kartı sadece bonus mu kabul ediyor bunlar??? Öyle ise ne saçma iş,isteyip de alamıcam demekki çünkü bonus card sahibi değilim..

yorum için teşekkürler.Çilekli şuan muscletech platinium kullanıyorum o aynı,ondan önce BSN çilekli artık gına geldi,bir değişik tada geçmem gerek dedim:D:D
belki tutti frutti olanını alırım sakız gibi tadı diyorlar.Bir de kredi kartı sadece bonus mu kabul ediyor bunlar??? Öyle ise ne saçma iş,isteyip de alamıcam demekki çünkü bonus card sahibi değilim..
Kredi kartı hakkında bilgim yok kardeşim valla. Ama arayıp sorabilirsin ilgili müşteri hizmetleri var. Tutti Frutti almak yemedi açıkçası bende merak ediyorum sen dene bakalım iyiyse bende denemek isterim. :)

Sitede yeni link var, orada birçok karta taksit yapılıyor!

Whey Protein Çikolata - Ürün İçerik : Whey protein, mikrokristalizeselüloz, vitamin C, vitamin B3, vitaminE, vitaminB5, vitamin B6, vitamin B2, vitaminB1, Folikasit, Biotin, vitaminB12

Genrise Ürünleri oda sıcaklığında, direk güneş ışığı görmeyen bir yerde muhafaza ediniz.

Genrise ürünlerini açtıktan sonra içindeki pamuğu çıkararak muhafaza ediniz. Bilinenin aksine pamuk nem çeker, bu da nem çekebilen tabletlerde çatlamalara yada dağılmalara neden olabilir.
Genrise ürünlerini buzdolabında saklamayınız.
Hammaddelerinin doğal kokusu ve rengi çeşitli dış etmenlerle değişebilmektedir. Örneğin; bir bitkinin yetiştirildiği toprağın özellikleri, yetiştirilme sırasındaki sıcaklık ve nem gibi iklim koşulları, hatta bitkinin toplanma zamanı aynı bitkinin, farklı zamanlarda, farklı renk ve kokuya sahip olmasına neden olabilir. Genrise Vitamin, hiçbir ürününde yapay koku, tad ve renk maddesi kullanmadığı için, aynı Genrise ürününün farklı serilerinde koku ve renk değişiklikleri olabilir. Genrise Vitamin için esas teşkil eden ürünün saflığı, etkinliği ve güvenilirliğidir. Bu nedenle en yeni teknolojileri kullanarak ve mümkün olan en yüksek kalite standartlarında üretim yapar. Yaptığı sıkı kalite kontrol testleri ile de ürünlerinde son kullanma tarihinde dahi % 100 etiket güvencesini sağlar.

Günde 1 kere 30g Whey Protein 250ml sıvı ile alınması önerilmektedir.
[DOUBLEPOST=1458936748][/DOUBLEPOST]
Ne olursa olsun kreatin ve bcaa mı eksik etme.

Sent from my iPad using Tapatalk
genelde guzel urunler bunlar kullanmak lazım[DOUBLEPOST=1458936789][/DOUBLEPOST]
genelde guzel urun bunlar kullanmak lazım

Back
Yukarı