Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
4 tane aldım 146 tl mal oldu kredi kartına peşin cektırdım bakalım ne olucak optimum hardlinoe ve nitroful kullandım umarım nitroful gibi olmaz buda

Dün 4 kutu ürün elime geçti
daha önceden de genrise kullanmış biri olarak yeni ürünleri bana farklı geldi

whey protein complex: içerisine bol miktarda şeker ve aroma ilave edilmiş,genrise da aradıgım o doğal tadı yakalayamadım.Şeker miktarı bayıcı derecede.Çalkaladıktan sonra içerisinde ufak beyaz partiküller kalıyor.Nekadar karıştırırsam karıştırayım bunu yok edemedim.
Köpüklenmesi daha da artmış,suyla karıştırınca bile birhayli köpürdü.

whey protein izolat:kompleksteki aroma sıkıntısı bundada var,ama biraz daha hafif sanki.Köpürme ve şeker sorunu bundada mevcut

whey protein (muz aromalı): Muz aroması fena değil,köpürme birhayli fazla.Şeker miktarı komplekse göre daha iyi ayarlanmış gibi,tadı baymıyor.

whey protein(çikolata aromalı): Kompleksteki negatif özelliklerin hepsi bundada mevcut,kompleksteki beyaz parçacıklar yok.

Dün 4 kutu ürün elime geçti
daha önceden de genrise kullanmış biri olarak yeni ürünleri bana farklı geldi

stoklar bittikten sonra yeni gelen stokun tadındaki farklılık seninde dikkatini çekmiş ben hep konsantresini kullanıyorum beyap pütürler topraklanmalar çok fazlalaştı ve harbi harbi nişasta tadı alıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum ama şüphe içime kaçtı bikere

ürün elime ulaştu aldığıma pişman oldum tadını beynmedım tereddütlerim var umarım nitrofull gibi cıkmaz
1 ay içinde bitirir etkilerini yazarım eğer yaparsa tabi:)

izole whey complex aldım içinden ölçek çıkmadı. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa kaşıkla nasıl ölçeklendirdiklerini yazabilirler mi

karışmama sorunu var shakerın içinde beyaz beyaz kalıyor içerken bogazınıza takılıyor pütürtüller kesinlikle tadı çok kötü değil ama on whey gold gibi değil benim dikkatimi çeken içinde bcaa lar yok birde onun yerine çeşitli b vitaminleri ve katkılar eklenmiş etkilerini ilerleyen günlerde yazacağım

izole whey complex aldım içinden ölçek çıkmadı. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa kaşıkla nasıl ölçeklendirdiklerini yazabilirler mi

Başka protein tozlarının ölçeklerini kullanabilirsin,ufak farklar olabilmekle birlikte aşşağı yukarı önceki protein tozunun 1 ölçeğinin gramajına yakındır kullanacağın toz.1 veya 1.5 ölçek kadar tozu tek seferde kullanabilirsin.
Hassas mutfak tartın varsa oda iş görür.

Muzlu olanın tadı , kokusu berbat...

Çikolatalı muzluya göre daha içilebilir , ben içine bir çay kaşığı kakao atıyorum daha içilecek oluyor çikolatalı olan...

eskıden derdim protein olsunda tadı nasıl olursa olsun diye ama simdi pişman oldum
genrise dekı tad acayıp koku mıde kaldırıyor ben 4 tane aldım 2,800 gr sanırm zor bitircem
etkı olarak bişey diyemem daha yenı basladım optimum dan sonra bu tada alısmak zor olucak
whey komplex aldım 2 tane sutle karsınca kopuruyo 2 tanede de whey isolat komplexs aldım ama buda köpürmüyor
eskıden tada onem vermezdim ama şimdi kararım değişti
etkısını gösterirse yazarım

bu tozu içerken bugun sutle içerken mıdem bulandı kustum
acaba neyle içmeliyim tavsiyesi olan varmı böyle giderse 4 kutuyu cope atmak zorunda kalıcam
optımumdan daha iyıi tadı olan baska protein varmı ?

Son düzenleme:
acaba neyle içmeliyim tavsiyesi olan varmı böyle giderse 4 kutuyu cope atmak zorunda kalıcam
öncelikle abartmışsın tadı değilde karışmasını desydin pütürlü pütürlü daha dogru olurdu tat olarak daha kötülerini gördüm bu tadı iidare ederler arasında

4 kutuyu yarı fiyatına alırım çöpe gitmez :Dhyper_ Mide bulandıracak kadar değil çoşmayın hemen:)

of gunlerde kullanıyorum 1 lutusu bitti tadına bişey demiyorum ben kokulara karsı hasassaım ama o kokusu varya kotu ettı benı ama içiyorum alıstım :)
ama sunu söyleyebikirim 20 gundur kullanıyorum etkı adına olumlu bişey diyemem glutamın ve bcaa içermediği için ant performansını etkılıyor

ben bu markaya güvenmiyorum kusura bakmasınlar. web sitesinden, ürün paketlerine bir özensizlik var. reklam prormosyon sıfır. ha diyebilirsiniz ki bunlar önemli değil ama bence ticarette bunlar çok önemli. onlar bu kadar özensiz davranırlarsa ben de müşteri olarak güvenmem bu kadar basit.

2.jpg

1.jpg

3.jpg

Genrise ürünlerinin ISO 9001:2000 , Uluslar arası HACCP ISO 22000 kalite sertitikaları ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının Gıda Üretim izni sertifikaları mevcut.

Ürünlerin sağlıklı ve kullanılabilir olduğu çeşitli denetim kurumlarınca sertifikalandırılmış. Ama performans ve etki bakımından güvenilirlik konusu bireysel bir konu.

Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum, tadı ve kokusu haricinde fiyatına göre çok iyi.

1,5 kutusunu bitirdim karsısk meyve suyuna karıstırp içiyorum etkı olarak bişey hissetemedım whey poteın complex le whey proteın isolat komplex urunlerı orta fiyat bir ürün ben 4 kutu aldım ama etkı acısında hiç bir etkısı yok içinde amino vebcaa glutamın olmadığı için ant zor gecıyor ama bu genrisenin 3 tane pahalı koplex proteın tozu var onların içeriği guzel ama 700 gr 60,55,70 tl bu 3 ürünü kullanmak isterım ama 70tl dan 3 tane alsam 210 tl yapar oda biraz tuzlu gelir
syntrax whey aldım bugun artık genrıseyı of gunlerde ve vucudun proteın mıkatraını karsılaması için kullanıcam
whey proteın komplex ve whey isolat omplex ürünü orta karar bi ürün

Protein tozum bitmek üzere, fiyat ürün araştırması yapmak için girmiştim.
Bu ürünün tadını bilmiyorum ama protein tozlarımı biraz sulandırılmış yoğurt, üstüne bal pekmez bazende yulaf ezmesi katarak tüketiyorum, belki işinize yarar...

stoklar bittikten sonra yeni gelen stokun tadındaki farklılık seninde dikkatini çekmiş ben hep konsantresini kullanıyorum beyap pütürler topraklanmalar çok fazlalaştı ve harbi harbi nişasta tadı alıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum ama şüphe içime kaçtı bikere

Sipariş vericektim ta ki yorumunuzu okuyana kdar.Bu düsünceniz halen devam etmektemi acaba? Geçen sene bu markanın Creatin ve omega3 urunlerını kullanmıstım.Whey de böyle bir durum varmı gerçekten?

Bu fiyata bu kadar güzel yorumlar görünce bu protein tozunu denemeye karar verdim bakalım nasıl birşeymiş şu tozlar,sanırım çoğu kişi çikolatalıyı öneriyor ?

Back
Yukarı