Genrise'ın Whey Isolate Complex ve Whey 95'ini son 3 haftadır kullanıyorum. Genelde Nutrex'in son çıkan Black Infusion'ı ile karıştırıp kullanıyorum. Ama tek başına içtiğim de oldu.
Yorumlarım şöyle:
Whey Isolate Complex: Toz hali diğer kullandıklarıma göre acaip ince. Tat yok. ama rahatsız edici düzeyde değil, kullanımı rahat sayılır. Hafif bir kokusu var. İçinde Soy proteini de olduğu beliritiliyor. Oranı ise belirsiz. Whey İzolattan çok soy içiyor olabilirsiniz yani.
Whey 95: Whey concantrate'dir. Çikolata tadında. Ben hiç beğenmedim tadını. Tatsız olanı daha iyi bence. Toz hali yine acaip ince. Kokusu da rahatsız edici gelebilir.
Fiyat/gramaj değerlendirmesi yapıldığında piyasadaki adı sanı olan yabancı ürünlere göre çok da bir fiyat avantajı kalmıyor. Arada sadece 20-30 TL'lik bir fark oluyor (yabancı ürünler daha pahalı olmak üzere). Ekonomik durumu çok sıkışık olan için kayda değer olabilir ama kalite ve güvenilirlilik düşünüldüğünde yabancı ürünler tercih edilebilir.
Genrise gramaj, tat ve ürün içerik ve oranları ile ilgili detaylı açıklama, şeffaflık konularında çalışırsa yabancı ürünlere göre avantajlı duruma gelebilir.