dartanyan1991
Üye
Ben şimdilik 3 yada 4 kutu düşünüyorum. 2 kutu kendime alacağım kesin, şuan 1 kutu daha alacak bir arkadaş buldum en kötü ihtimal 3 kutu sipariş vereceğim yarın. Aroma konusunda sıkıntılarım var ben çikolata içemiyorum bayıyor. Bugüne kadar optimum, scitec, xpro, eas, ultimate vs bir çok marka denedim ama yok yani gitmiyor bende çikolata ama genrise'in bile muz aroması benim çok hoşuma gitmişti, hele ki universal animal max vanilyaya bayılmıştımBu arada bir ara redis vardı oda bayağı ucuz veriyordu ama reklam vs. yapmadığı için kapattı galiba ordan da çok alışveriş yapardım. Böyle türk markalarımızı "bizi kazıklamaya çalışmayanları elbette" kaldındırmamız lazım diye düşünüyorum. Dün salonda sordum isteyen varmı ucuza gelecek diye aman türk işine girilmez vs. demeye başladılar direk, bu bilinç altından çıkartmalıyız kendimizi ve ucuz kaliteli ürün almamız lazım. Optimum isim yapmış ama bulgaristandan ithalat yapıldığını bir çok kişi bilmiyor, eski kalitesi olduğunu düşünmüyorum optimum dahil birçok ürünün.
Merhaba arkadaşlar 4 kutu alacak arkadaşlar benimle irtibata geçebilir ANKARADAYIM.Bir kutuya talibim.