Açıklayıcı olamadıysam kusura bakmayın. Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı olur. Protein tozunun üzerine içerik olarak yazıklan bcaa, glutamin, kreatin gibi yazıları çok dikkate almamak gerekir. Ben de bunu araştırmıştım ve bu sonuca varmıştım. İyi günlerTşkler dostum ama sorumun cvbını tam alamadım /:
Hayır zararı olmaz. Sen yine kreatini normal kullanım şekline göre kullan. Proteindekini boşver.Tşk ederim açıklamanız için yani tozumda 3gr kreatin mono var servis başına extra 5gr Werder kreatin atp kullansam bi sıkıntı olmaz diyorsunuz yani
valla ben protein glutamin creatin bcaa içiyorum ant sonrası üzüm suyuylaArkadaşlar elimde glutamin ve creatin var creatini bobrekleri çok zorlamasin diye rafa kaldirdim şuan sorum idman sonrasi bcaa ve glutamini ayni anda karistirip icsem sorun olur mu ?
Çok farklı şeyler kardeşim. Tabi hangisini kullanacağın sana kalmış ama çok farklı ürünler birbirinin yerini tutacak şeyler değil.O zaman protein tozu yerine Glutamine alsak olmaz mı?
Evet sonradan araştırıp anladım bunun amacı biraz daha farklı, whey daha hızlı emildiği için onun yerine kullanmak yanlış olur ve anlaşılan kullanım amaçları biraz farklı..Çok farklı şeyler kardeşim. Tabi hangisini kullanacağın sana kalmış ama çok farklı ürünler birbirinin yerini tutacak şeyler değil.