Glutamine Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tşkler dostum ama sorumun cvbını tam alamadım /:
Açıklayıcı olamadıysam kusura bakmayın. Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı olur. Protein tozunun üzerine içerik olarak yazıklan bcaa, glutamin, kreatin gibi yazıları çok dikkate almamak gerekir. Ben de bunu araştırmıştım ve bu sonuca varmıştım. İyi günler :)

• Like
Reactions: uzk
Tşk ederim açıklamanız için yani tozumda 3gr kreatin mono var servis başına extra 5gr Werder kreatin atp kullansam bi sıkıntı olmaz diyorsunuz yani

Tşk ederim açıklamanız için yani tozumda 3gr kreatin mono var servis başına extra 5gr Werder kreatin atp kullansam bi sıkıntı olmaz diyorsunuz yani
Hayır zararı olmaz. Sen yine kreatini normal kullanım şekline göre kullan. Proteindekini boşver.

Arkadaşlar elimde bcaa glutamin creatin var creatini fazla oluyor böbrekleri zorlamasin diye rafa kaldirdim sizce bcaa ve glutamini idmandan sonraayni anda karistirip icsem sorun olur mu ?

konu dikkatimi çekti güzel bilgiler var.annem kemoterapi alıyo ve beslenmesinde fazla protein yok bi başka kanser olan akrabamıza doktoru günde 5 gram glutamin vermiş bende araştırdım bağışlık sistemini güçlendirici , kanserli hücrelerle savaşıp sağlıklı hücreleri koruduğuna dair yazılar var.sizce whey+glutamin mi versem yoksa direk bcaa+glutaminmi.bide sabah kalkar kalkmaz almakmı vücut için en faydalısı olur yoksa 2 öğün şeklinemi :D bu bahaneyle bende otlanırım biraz glutaminden

Çok farklı şeyler kardeşim. Tabi hangisini kullanacağın sana kalmış ama çok farklı ürünler birbirinin yerini tutacak şeyler değil.
Evet sonradan araştırıp anladım bunun amacı biraz daha farklı, whey daha hızlı emildiği için onun yerine kullanmak yanlış olur ve anlaşılan kullanım amaçları biraz farklı..

google da dirty secrets of glutamine adli makaleyi okuduktan sonra fikriniz degisebilir. para tuzagi olan bir supplement gibi geliyor.

geçtiğimiz 1.5 sene içerisinde glutamine hakkında yeni bir bilgi keşfedilmemiş olması, keşfedildiyse bile bunun foruma girilmemiş olması ilginç :D

Back
Yukarı