Arkadaşlar ürünü bugunki idmanımda kullandım göğüs ve kol çalıştım ama bugünkü performansımı çok düşürdü çarpıntı yaptı resmen güçten kesildim acaba neden böyle oldu? Hayatımda ilk defa kullandım ve açıkcası aldığıma pişman oldum yardım edin![]()
Şimdi yükleme yapılmalı mı yapılmamalı mı kimisi diyor fark yok kimisi diyor yapın?Aralarında bariz bir fark gören bilen var mı ne yapmalı?
Bir de antremandan önce 4 sonra 3 yazmışlar da biri de kalkıp antreman yapılmayan günler kaç tane alınmalıyı sormamışcidden antreman olmayan gunlerde kaç kapsül alınmalı?
ben 3 haftalık bir yükleme döneminde kullandım antrenmandan önce 4 sonra 3 kapsül şeklinde (3hafta kullanıp 3 hafta ara vermenizi öneririm. Gücümde yaklaşık yüzde yirmi artış oldu. ama daha fazlası değil sadece 20
5 gram oncesi alacaksan sonrasi icin almana gerek yok, 5 gram yeterli..anladim kardes sagol gunde 5 gram oncesi sonra 2,5 alacagizsagolun bilgileriniz icin bide valla dogrusu aldim ama daha okumadim ustunu burda daha saglam bilgi elde ederik diye dusundum
eywallah sagol oyle yapacam5 gram oncesi alacaksan sonrasi icin almana gerek yok, 5 gram yeterli..[/quote
terbiyesizlik yapmayacaksın. Efendi olacaksın.Nasıl ölçtünüz yüzde 20 yi merak ettim...
fazla değil diyorsunuz ama %20 deli artış atıyorum 100 kilo ile bench basıyodunuz bunu aldıktan sonra 120 kg bastığınız anlamına gelirterbiyesizlik yapmayacaksın. Efendi olacaksın.