Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bu yukleme olayi nedir ben kutunun ustundeki miktara gore iciyorum sabahlari kalkar kalkmaz sut haric herhangi bi siviyla bi cay kasigi kadar yuklemenin mantigi nedir
Arkadaşlar ben şimdi pro nutrition creative aldım 600 gr lık . Bu sizce uygun mu 5 aydır spor yapan birine ? Profesyonel çalışanlar için mi uygun yoksa
Arkadaşlar ben spora başlayalı 2 ay oldu ve hala setlerde ve sporda gücüm yetmiyor, spordan sonra kolum kalkmayacak düzeye geliyor, spor esnasında çok fazla yoruluyorum.
Onun için Creatine kullanmaya karar verdim fakat bi' arkadaşımın dediğini buraya sormak istedim;
Bana bu ürünü önerdi. Ben protein tozu yada herhangi bir supplement kullanmadığım için, antreman öncelerinde bunu kullan sadece dedi, yükleme dönemi falan senin için pek bişey ifade etmez dedi. Ben de sizlere sormak istedim.
Hem Creatine hem de içinde biraz daha enerji veren supplementler olduğu için bunu önerdi.
Sizce nasıldır? Yada napmalıyım? Dediğim gibi herhangi bir supplement kullanmıyorum.