• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Goldtrapper'ın kür sonrası resimleri

tsk ederim andre hocam sizin verdiginiz kur orneklerı olmasa bişey yapamazdık insallah degerli bilgilerinden faydalanmaya devam edecegiz

goldtrapper58 vucudu bayagı toparlamıssın yagları yaktıktan sonra.. thums: seneye yarisma dusunuyor musun? dusunuyorsan haber ver birlikte girelim :D

evet seneye allah kısmet ederse yarısmaya girecegım planlarım var ama hazırlanmaya ramazandan sonra baslayacagız malum dini vazıfelerımız var yarısmaya girersem sampıyon olmak ıcın gırecegım eger olamayacagını düsünürsem girmem bile onun için dexter sen benim girdigim yarısmaya girmes yazık edersin kendine:D

girersem bende 1. lik icin girerim ama walla ben o kadar iddalı olamayacagım seneye. :( yine yurda donucez universite baslayinca duh yemek olayı etkileyecek yine beni :mad:

ama maddi durumu iyi olanlar için p.V = n.r.T tabiki :arrow: (paran varsa ne rahat türkiye)

girersem bende 1. lik icin girerim ama walla ben o kadar iddalı olamayacagım seneye. :( yine yurda donucez universite baslayinca duh yemek olayı etkileyecek yine beni :mad:

ama maddi durumu iyi olanlar için p.V = n.r.T tabiki :arrow: (paran varsa ne rahat türkiye)
evet arkadasım bu sporda para onemlı ama bende ordan burdan kısıyorum kızla cıkmıyorum ya napım bıseylerden fedakarlık yapmak lazım

evet bacak calısmaya bu resimlerden sonra basladım oldukca ıyı gıdıyor ama kıllı tabi onun için pek bellı olmuyor oldukcada agır gırıyorum bakalım 4-5 ay sonra ıstedıgımı alırım heralde

flexor

goldtrapper 58

bizde biliyoruz hiç bi doktor tavsiye etmez ama sen bu işi kesin yapacam beni muayne et dersin adamın parasını werirsin.... adam sana zararını söyler ama illede yapacam dersen hiç bi doktor sana engel olmaz, aksine zararları minimize etmek için sana yarımcı olur .....anti zarar ilaçları wererek vucudu doğal hormon dengesinde tutar.......

bu arada USA da sadece body çalışanlar için uzmanlaşmış doktorlar we eğitim bölümleri wardır buda bilginize arkadaşlar

Java forumda yenisin, bu nedenle sanirim Türkiyedeki doktorlarin bu spor hakkinda ne kadar bilgisiz oldugunu halen bilmiyorsun. Konulari biraz okursan, olayi daha net anlarsin.

despo ben olayı hormanal denge açısından söyledim yani sence doktor hormon dengesini bilmez mi???? benim eczacı kuzenim war mesela bu aralar kür kullnacam(ilk olacak kür ne yapacam ben ya :( ) kuzenim hacettepe mezunu doktorlardan daha iyi farmokoloji ve homon yapısı biliyor.....zaten bize doktorun ne kadar hormon bildiği lazım yani :)

despo bu kür işini nasıl yapim ilk defa kullanacam dostum yan etkileri felan çıkardım yazıcıdan kitap yapıyorum şu an okumak için..... ilaçlara göre sıraladım özelliklerini....sen ne önerirsin bu iş için ??

java bu sorunun yeri burası değil..
Anabolic Steroidler adlı bölüm bunun için..
forum kurallarını okuyalım..

java kardes doktor proteın kullanma dıyor ne kuru artı bu konunu yeri burası degil bence bazı eskı hocalar doktorlardan daha bilgili bu konularda off topic yapmayalım sadece resimlere yorum lütfen plesa

baya iyisin resimlerde fena bi üst yapı değil açıkçası kanat ve omuzlara daha dikkat msne ekledim bu arada seni

tsk ederim ama benim encok begenilen yerim omuzlarımdır yani omuzlarımlada övünürüm acıkcası herkeste begenir bugüne kadar omzuma ilk laf soyleyen kişisin:Dneyse sagol yorum için kanatta haklısın ama artık calısıyorum düzenli olarak

bugün kurden 7 hafta sonrakı resimlerimi koyacaktım ama blotutum yandıgı ıcın koyamadım bakalım ne diyeceksiniz sıcaktan etkılenıyoruz bu sıralar bakalım artık

Back
Yukarı