Grenade 50 calibre

aqualinebursa, post: 844847, member: 76017"]Ürün zaten antreman esnasındaki verimi arttırmak için kullanılıyor neden antreman sonrasında aldığınızı açıklarmısınız?

Antrenman sonraki da kas onarimi yağ hakimini uzun sureli kilma ve yagsiz kas insaasi için kullaniliyor sadece güç artirici değil bu urun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[/quote]
Antreman

Nitrit oksid içeren ürünlerin hepsi antreman öncesi alınır sonrasında alınmaz..

Tadı kötüdür geç alındığında şiddetli uykusuzluk ,başağrısı yapar ,bir yıldır kullandığım bir ürün bence iyi preworkout ama pump etkisi zamanlar diğer workoutlarda olduğu gibi granede 'de geçici bir etki bir süre sonra idmandan sonra yaşanan şişkinliği yaşamıyorsunuz ..

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Urunu yarim olcek idman oncesi , sabah kahvalti dan yarim saat sonra aliyorum. Sabah almamdaki amaç kaslarin sertligi ve zinde tutmasi. 20 gun den sonra 10 gun ara vericem.

Günde 2 defa kullanmış oluyorsun tavsiye edilecek bir kullanım değil.

Beyler öncelikle yanlıs olmasın içinden çıkan ölçeğin yarısı 1 servise denk geliyor .Yani normal günlük kullanım zaten içinden çıkan ölçeğin yarısı kadar olmalıdır.Daha önce nox ürünü kullanmadım fakat bu ürünle en iyi antremanlarımdan birini çıkardım ve zerre yorulma yok.Gerçekten süper bir ürün.

Tüm nox ürünlerinden ilk hafta aldığınız etkiyi alamıyorsunuz...

Uzun süre verilecek aralarda belki işe yarayabilir,denemedim yani buda 7 aydır hiç bırakmadım demek oluyor.

Pre workout urunlerinin fazla kullanilmamasi gerektigini duymustum vucut bi zaman sonra alisiyomus pump etkisi ondan azaliyo olabilir haftada 2 bilemedin 3 tane kâfi miş

Geçtiğimiz sene ara vermiştim bir ay kadar..

arkadaşlar grenada 50 ile assaultu kombine etsek nasıl olur[DOUBLEPOST=1408230261][/DOUBLEPOST]arkadaşlar grenado 50 ile assaultu kombine etsek nasıl olur

Back
Yukarı