bıraktıktan sonra kalp çarpıntısı yani kalbinin kuvvetli çarptığını hisseden var mı yatarken sessizlikte özellikle[DOUBLEPOST=1416157841][/DOUBLEPOST]Bence ölçeği asla geçmeyin ve kullanırken kafein asla tüketmeyin
Nereden temin ettiniz.Yeni aldım 50 servisliğini paketlemesi berbat poşetin içine beton dökmüşler gibi eski weider 500 gr lik bcaa kutusunun içine boşalttım yarın veya öbürgün deneyeceğim 3 kutu aralıklı şekilde no xplode kullanmis biri olarak yorum yapacagim bu arada kedi çişi gibi kokuyor
By vitaminNereden temin ettiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yazdıklarını ben de yasadimGeçen ay bir dükkan sahibi arkadaştan çok uygun fiyata bulunca alıp bi süre kullandım, eski optimum kreatin kutusuna koydum.Şimdiye kadar gördüğüm en rezalet ambalaj bir ürün ancak bu kadar rezil ambalajlanır.Hava alan kutunun içine döküldüğü yetmiyormuş gibi içine nem girmiş çıkmış kurumuş ,poşetle yapışık resmen bir beton kütlesi.Ovalaya ovalaya dağıttık biraz ama suda 40 dakka karıştırsanız da erimiyor. Daha önce arkadaşın verdiği serviste odaklanma,pump,dayanıklılık,kasın son tekrarda yanmaması ama felç olmuş gibi hareketsizlik gibi acayip performans artırıcı etkileri olmasına rağmen kendim alıp kullanınca fazla bişey hissedemedim.Ayrıca bazı etkileri anlamsızca azalıp artabiliyor boş mideye indirmeme rağmen belki homojenliği bozulmuş olabilir.Kahve tüketimine de ara vermiştim halbuki.Galiba bu ürünün içindeki bazı bileşenler ambalajın hava almasından dolayı bozulabiliyor.Bu yüzden bir daha pre-workout düşünürsem tercih etmeyecem ne olacağı belli değil. Grenade adam gibi ambalaj yapsın alırım.
Noxplode dediğiniz gibi güzel ancak bir süre sonra vücut alışıyor. Eskisi gibi pump etkisi yapmıyor. Bu yüzden daha noxplode almamayı düşünüyorum. Ama güzel bir ürün.Ben ürünün etksini begenmedim hatta aldigima pisman oldum daha oncede soyledim 3 kutu bsn noxplode kullandim granade den 2 servis aliyorum ahim sahim bir etkisi yok.. No xplode dan ise korkumdan hic 2 servis alamadim alacaksaniz no xplode derim bundan sonrada alirsam no xplode alirim..
Granade 50 cal. Almadan forumlari cok okudum millet oyle bahsetmiski sanki anabolik steroid etkisi veriyor sunu dusunmeye basladim o arkadaslar hakkinda ya omrunuzde ilk defa NO urunu kullanduniz yada diger markalari hic denemediniz
Ürünü haftada en fazla 3 kez kullaniyordum bazen almadan antreman yapiyordum vucudum hic alismadi 2 servis aldigimda vucut cok hassas bir sekilde tepki gosteriyordu her gun alinirsa hem saglik hemde etki bakimindan sıkinti olur tabi.Noxplode dediğiniz gibi güzel ancak bir süre sonra vücut alışıyor. Eskisi gibi pump etkisi yapmıyor. Bu yüzden daha noxplode almamayı düşünüyorum. Ama güzel bir ürün.