Gugusum gelismiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gogusume agirlik verdigime gore yinede gogsum gelismiyor 1 yillik gecmisim var fitnessta goguste 5-4 hareket calisiyorum neden sizce nasil gelistirebilirim ?

Yaş kaç ayrıca?[DOUBLEPOST=1442918368][/DOUBLEPOST]Aldığın protein çok abartılı.Kilo başına 1.5 gram alman yeterli olacaktır.O aldığın fazla proteinler karaciğerine ve böbreğine zarar veriyor metabolize edilirken.Kullanılabileni kullanılıyor, kullanılamayanı azotlu metabolik artık olarak idrar yoluyla vücuttan atılıyor.Haltercilerde bile kiloya 2 gramdan fazla protein önerilmiyorken senin 220 gram protein alman hiç akıl işi değil.

Yaş kaç ayrıca?[DOUBLEPOST=1442918368][/DOUBLEPOST]Aldığın protein çok abartılı.Kilo başına 1.5 gram alman yeterli olacaktır.O aldığın fazla proteinler karaciğerine ve böbreğine zarar veriyor metabolize edilirken.Kullanılabileni kullanılıyor, kullanılamayanı azotlu metabolik artık olarak idrar yoluyla vücuttan atılıyor.Haltercilerde bile kiloya 2 gramdan fazla protein önerilmiyorken senin 220 gram protein alman hiç akıl işi değil.
Savas cebeci bulk ptogranini kullaniyorum o kadar filab ediyor sumplementsiz yas 16[DOUBLEPOST=1442920956][/DOUBLEPOST]
Yada güzel besleniyormusun aşşağı yukarı beslenmen nasıl yazarsan yardımcı olabiliriz.Vede ant. programını
su an beslenme programim savas cebeci bulk donem programi su an ki programimda şöyle
Bech pres 6 set 6-8 tekrar
İncline bech pres 5 set 6-8 tekrar
Signature pecy fly 4 set 12-15 tektar
Cable cros over 4 set max tekrar
Daha 1 ay oldu bunu uygulayali

Son düzenleme:
Benchte yüksek basma egon varsa onu yen bence. Azalt ağırlıkları göğsünü hissederek antreman yap
Hic egom yok o konuda rahatim giremedigim agirligin
Benchte yüksek basma egon varsa onu yen bence. Azalt ağırlıkları göğsünü hissederek antreman yap
bend eego problemi yok kaldiramadigim agirligin altina girmem ama hacim icin yuksek agirlik az tekrar oneriyorlar

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/neden-gelişemiyorum.93735/

Arama Kelimeleri : Neden Gelişemiyorum

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı