• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayaz dedi:
makine dedi:
ayrıca ayaz adlı arkadaşın vucudu 3 seneden daha az bir sürede insaşşa edilebilir,zaten onun topiğindede belirtmiştim ayazın vucudu oldukça şık ve diri,ama bir bodyci vucudu olarak hiç değerlendirmedim onun vucudunu zaten oda bu şekilde değerlendirmiyor,oda vucudunu bir fıtness çı vucudu olarak düşünüyor,yani benim fikrim ayazın vucuduna güzel ve idealit bir çalışma tarzıyla 1 yılda ulaşılabilir,ve kesinlikle bu ifadeyle ayazın emeklerine saygızılık yapmak isteniyrum,ama bence durum böyle.....

Al bu arkadasi 1 senede benim gibi yap o zaman..eminim cokta para verir sana yolunu bulursun..

1- Adamın resmini koyup teşhir eder gibi bu benm gibi olamaz demen yanlış ki ne yanlış
2- Brad Pitt Fight Club daki vücudu 3 ayda yaptı ki aşmış bir fiziği vardı o filmde (çalışmaya ilk başladıında incecik bir adamdı)

brad pitt'in vucudunu bu kadar gozunuzde buyutmenizi hala anlayamiyorum. calismaya basladiginda da bitirdiginde de incecik bi adamdi. vucudu goze hos gelebilir, ama o kas hacmini hemen herkes kisa bi calismayla yakalayabilir diye dusunuyorum. (dikkat ederseniz o derece estetik gorunur demiyorum, o hacme ulasabilir diyorum.)

sağol

Rei Vindicatio dedi:
hakan79 dedi:
ben kimseye tavsiyede bulunmuyorum ne yaptıysam onu yazdım doğru veya yalnış kimseyede ben böyle yaptımsizde aynısını yapın demiyorum ayrıca ben senin vücüdu gördüm zaten yağlısın birde kür yaparsan şekiller iyice kaybolur ve bu sporun ruhuna aykırı bir vücüt oluşur tabii bu benim görüşüm ama bu spor estetik sporudur sadece iri yarı olan bir sürü adam sokaklarda zaten dolaşıyor bence olay vücuttaki çizgi ve ayrıntıları çıkarabilmekte herkezin yoılu açık olsun iyice araştırıp kendinize uygun olanı yapmanız dileğiyle...başırılar

Helal tam benim kafadansın onemli olan estetik bu sporu yapacak arkadaşlar şişerken estetiğe de onem vermeli...

Umarım senin gibi düşünen arkadaşların sayısı artar

dostum fotoğraflarına baktım ve süper buldum gerçekdende bu olay genetik 3 yıl aralıksız yapmama rağmen göğüz kasını istediğim ölçüye getirememiştim 1.5 yıl ara verdikden sonra 3 gün önce bb ye yeniden başladım umarım hacimli ve estetik bir vücuda kavuşurum tüm arkadaşlara kolay gelsin

hakkını werin.....

tebrk ederım dostumm hakkını wermıssın senı bna goksoy anlatmıstı extreme de calısıomus sanrmm ben sırınyerdeym zeus ta suan 2,5 sendr hakkıyla yaptgma inanoırm bnde bı gun tanısma fırsatımıss olur belkii ...iisinn...

kaydettim

uguryaran dedi:
msn kaydettım bilgin olsun dostum [email protected] bnmki eklersen zamn zamn paslasırıss bnmm yas 20 ogrencegm seyler wardr sendn eyw

msn e ekledim istediğğn zaman ordan konuşuruz

hakan hocam ya kur hakkında cok sey bıldıgını bılıyorum ben 3 yıldır bu işin içindeyim ancak kur hakkında en ufak bir bilgim yok eger msnde senınle bıraz sohbet edıp kucukte olsa bana yardımın dokunursa mınnettar olurum yanlıs yapmak ıstemıyorum acıkcası GOLD_TRAPPER@HOTMAİL.COM eklersen sevinirim eklemezsen canın sagolsun

goldtrapper58 dedi:
hakan hocam ya kur hakkında cok sey bıldıgını bılıyorum ben 3 yıldır bu işin içindeyim ancak kur hakkında en ufak bir bilgim yok eger msnde senınle bıraz sohbet edıp kucukte olsa bana yardımın dokunursa mınnettar olurum yanlıs yapmak ıstemıyorum acıkcası GOLD_TRAPPER@HOTMAİL.COM eklersen sevinirim eklemezsen canın sagolsun

bu tarz konuşmaları özelden halledin

[email protected]

goldtrapper58 dedi:

benim msn adresim mesajlarımın altında mevcut isteyen oradan adresimi alıp kendini ekleyebilir ben herkesi kabul ederim ([email protected] ) Bu arada seni ekledim. kolay gelsin

Bence çok farklı bi vücut yapısına sahipsin.Kas gruplarına ayrı ayrı bakıldığında bulk ve vücudun genel anlamda parçalı.Aklıma amerikan filmlerde yada hiphop müzik tarzı kliplerde oynayan zenci vücutlarını getiriyo.çok başarılı.mesajlarında iriliğin önemli olmadığını şeklin önemli olduğunu yazmışsın görende ufak tefek biri sanacak.Son derece irisin.:) Bacaklarının da ince falan olduğunu düşünmüyorum.Vücuduna göre kalın değil o kadar.saçma sapan benzetmelerde bulunmuşlar(kürdan vs..).

Bu vücut 3 kürle 5 kürle olmaz,50 kürle olur 100 kürle olur diye,derin bodybuilding ve kür bilgilerini bize ispatlamaya çalışan arkadaşlar.. :D:D:D Hakan79 forumda en çok ilgi çeken vücutlardan biri için gerekeni yapmış.Az yada çok,iyi yada kötü.Ayrıca başlığı açarken bizden kür yapıp yapmadığını yaptıysa kaç kür yaptığını tahmin etmemizi istediğini göremedim.

Ulaşabildiğin en düşük yağ oranında görmek isterim vücudunu süper olur.Çalışmalarında başarılar dilerim

Helal kardeşim güzel hacim almışsın, oratında harika çok beğendim. Şu lafa uyuz olmuşumdur herzaman "ben de alsam ilaç bende olurum!" Hadi ya öylemiii... Herkesin genetik yapısı aynımı herkes olamaz! Al da ol ozaman!

Bravo boşver sen hacimlinin vücudu, hacimsizin çenesini yoruyo...

blitz e teşekkür

ilk sayfamdaki gözükmeyen fotoları düzelttiği için mete ye teşekkürler

B3RkOvi dedi:
hakan79 karin kasi nasil calisiyorsun programin nasil ?? bilgi verirsen sevinirim.
karın kası için bilinen hareketler dışında bişey yapmıyorum sadece normal idman başında veya sonunda 5-10 dk çalışmıyorum karın idmanını ayrı bir saatte tek yapıyorum ve genelde 1 gün üstkısma ağırlıkla 1 günde alt kısma ağırlıklı çalışıyorum ve en az yarım saat 45 dk sürüyor

allahım ya ben buraya nasıl kacırmısım beyler bende sivaslıyım gurkan bende kümbette gelirim yazları hakan abi ya kusura bakma bu arada pazar msnde yoktun ya bu sitenin kurucuları sivaslıymıs ha yaw helal olsun memeleketıme ne diyiymki

Back
Yukarı