goldtrapper58
Yeni Üye
evet senin kadar kafam calısmıyor benim kusuruma bakma
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
goldtrapper58 dedi:evet senin kadar kafam calısmıyor benim kusuruma bakma
goldtrapper58 çok düşünme.başından geçen bir olayı anlatayım.bizim salonda bir abi vardı taş çatlasa 75 kg falandır.birlikte bench press çalışıyoruz.100 kilo kaldırıp dinlenmek için oturdum bekliyorum.benden sonra baktım bizim abi girmiş ama 105 kg yapmış 2.5 luk 2 plaka takmış bara.ben içimden diyorum o kadar ham biri değil niye 5 kg ile hava atmaya çalışıyor bana.neyse bende üşendim 5 kilodan birşey olmaz deyip yattım sehbaya.100 kilo lay lay kalkarken 105 yerinden kımıldamıyor.kalktım sehbadan ve şok.bizim abi 2.5 kilonun önüne 10 kiloluk plakaları takmış öyle çalışmış.başından geçen bir olay olmasa inanmazdım ama gözümle gördüm.goldtrapper58 dedi:aynen ayazın dedıgı gıbı kılolar 16lık olımpık kılolar yani 8le carp 128 10da bar etti sana 138 helal olsun şimdi bu adam 138 kıloyla calısırken bazıların ben 150-160 kılo basıyorum demesı beni düsündürüyor :roll:
sivasli dedi:hakan definasyona falanmi girdin sanki kollar biraz incelmis gibi duruyor eskiye göre yoksa resimdenmi öyle cikmis
srht55 dedi:gercekten tebrikler.cok orantılı göze hoş gelen bir vücut.
eger sakıncası yoksa 2-3 yıl önceli fotolarındanda ekleye bilirmisin gelişimi görmek açısından
LionBody dedi:merak ettiğim birşey var. Askerliğini ne olarak yaptın? Vücudundan dolayı komando olarak yapman gerekti mi ? Yada askerde özel bi durum oldu mu vücuttan dolayı ? Ve askerde cok ufaldın mı ? Ne gibi zorluklar yaşadın bunu cidden merak ediyorum ? cevabını bekliyorum
comane dedi:hakan kardeş gerçekten ii sin yanii
bende 2 senedir yapıyom ve 10 ay ara verdim 173 boy kilo 84 kol 43 sence diyom bişi olurmu ha ben askerliği hakkari şemdinlide yaptım ii ki doğuda değilmişin iiki komandoda olmamışın bir uzmanımız vardı askerin aptalı komando olur andanda aptalı dağ komandosu derdi yanii
mokoko anlıyacağın yediğim sopalar istanbula yopl olur eğo tatmini her yerde var ben sporda eniyilerdendim timde
150 nizami sınav 400 mekik falan yan 20 barfiks anlayacağın asker dim yanii
ama adam kaşının üstünde gözün var deyip döver
boş ver dedik bitti soruma geliyim yanii görüntü süper ama karın kasları cacık
yanii
üst kısım erimiyoo kaslar yatıyoo altta
bana diyet yapdediler hafiften belirginleştii ama senin bir tavsiyen varmı
hakan uyguladığın programı yazabilir misin? teşekkürler..hakan79 dedi:comane dedi:hakan kardeş gerçekten ii sin yanii
bende 2 senedir yapıyom ve 10 ay ara verdim 173 boy kilo 84 kol 43 sence diyom bişi olurmu ha ben askerliği hakkari şemdinlide yaptım ii ki doğuda değilmişin iiki komandoda olmamışın bir uzmanımız vardı askerin aptalı komando olur andanda aptalı dağ komandosu derdi yanii
mokoko anlıyacağın yediğim sopalar istanbula yopl olur eğo tatmini her yerde var ben sporda eniyilerdendim timde
150 nizami sınav 400 mekik falan yan 20 barfiks anlayacağın asker dim yanii
ama adam kaşının üstünde gözün var deyip döver
boş ver dedik bitti soruma geliyim yanii görüntü süper ama karın kasları cacık
yanii
üst kısım erimiyoo kaslar yatıyoo altta
bana diyet yapdediler hafiften belirginleştii ama senin bir tavsiyen varmı
sadece diet le olmuyo işte ben baklaları bekirginleştirmek için mekik yaparken gögsüme 20 kg ağırlık alarak yapıyordum bunun dışında idman sonu 5-10 dk mekik yerine gün içinde ayrı bir mekik idmanı yapıyordum 30 -45 dk kadar çok emek var en iyi dönemde karın kaslarımın üzerinden damarlar geçiyodu yani isteyince oluyo biraz zaman lazım azim hırs ta tabi çünkü çok canın yanıyo
askerliğe gelince ben üni. mezunuyum yani komando olsaydım asteğmen olacaktım ve büyük ihtimal tim komutanı olacaktım bana vurmaya cesaret edecek adamı bilmiyom artık insanın iyisi kötüsü yerde var neyse sana yapılan haksızlıklara üzüldüm çalışmalarında başarılar kolay gelsin